Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
metaldog #74868 üzenetére
Bocs, de ennyi infóból csak azt a hülye feltételezést tudjuk mondani, hogy nem is a HD csaornákat nézed. Pár szabály:
1. Nem attól HD egy csatorna, hogy a képernyőn a logo-ban ott van a HD felirat.
2. Minden HD csatorna digitális -> Ha csak az analóg csatornákat fogtad be, akkor nem HD-ban nézed a csatornákat.
3. Ha nem értesz hozzá, akkor a legtutibb megoldás annak az ellenőrzésére, hogy digitális csatornát nézel, az az, hogy van a csatornához EPG. (Műsorújság. Vagyis meg tudod nézni, hogy mi a nézett műsor tartalma, illetve szép, hosszú (nem 4-5 karakteres) nevei vannak a csatornáknak.) -
Beni2360
félisten
válasz
Ha le írnád a gondodat pontosítva a beállításokkal talán megpróbálnék valami tanácsot adni.addig is keressél itt rá a nevemre és mát több beállítást és aggályt említettem ebben a témában. nekem most 1 éves és kb most vagyok megelégedve a képekkel.És a tied egy fokkal jobb is mint az enyém.
-
OldMike
őstag
válasz
Szia!
Sajnos nem könnyen kivitelezhető, de a legbiztosabb mód egy másik hasonló jellegű tévé rákapcsolása lenne erre a kábelre.
Egy eléggé abszurd gondolat (velem már előfordult): nincs véletlenül 3D-re állítva a tévé? Ettől a legjobb minőségű HD adás is elmosódottá tud válni, kb. mint egy rossz minőségű műsor egy SD adón.
Esetleg internetet nem tudsz-e rákötni a tévére, akár wifivel? Akkor rögtön kiderülhetne, hogy a kijelzőnek van-e baja. -
Beni2360
félisten
válasz
metaldog #63303 üzenetére
Sajnos minden alkalommal amikor beépített felirat van a filmben akkor a film elindítása után jobb oldalon piktogramra katt és akkor jön elő a lehetőség a felirat és hang választási lehetőség. Ott bal oldalt van egy csúszkás kapcsoló és ottan lehet kikapcsolni a filmben, hogy ne legyen megjelenítése a Fi-nak. De ezt minden filmnél el kellett játszani, a frissítésnél nem tudom, hogy változott-e? Remélem érthető volt.
-
nikos21
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest