Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
fojtviki #102149 üzenetére
Nézd a tiéd tavalyi UM az enyém idei UN
Igaz ha jól látom a tiéd 55" IPS az enyém 65" IPS de mindkettő direct LED 50/60Hz panel
és ekkora eltérés nem lehet pusztán a 10" különbség miatt
Nem tudom LG gyártja-e ezekbe a panelt vagy már olcsóbb neki venni mástól de kétlem hogy év közben ennyit javult volna a panel
Nálam teljesen elfogadható, a régi 42LB670V-nek picit kevesebb bevilágítása volt csak hát az akkoriban nem is középszintű volt mivel 100Hz panel meg Local dimmingMajd legközelebb ha cserélem pár év múlva lehet VA panel lesz kivéve ha akkorra már olcsóbb lesz az OLED, addig meg jó ez a 65" IPS.
Amennyire nagy volt első napokban annyira megszoktuk és most már tuti 75" méretben venném vagy ha úgy van 82" VA panel még jobbnak tűnik -
TeeJay
félisten
válasz
fojtviki #102135 üzenetére
Azért itt a kép készítésekor látszik hogy körben a fal is világos. Ettől jóval rövidebb záridővel vagy alacsonyabb ISO-val kellett volna készíteni hogy valóban látszódjon a panel mennyire nem homogén vagy viágít be
nekem az 65UN-en is van fényesség de közel sem ennyire és a széleken meg nem zavaró a bevilágítás
40-es háttérvilágítás a beállításom és hátra raktam LED csíkot USB-re kötve így a hátsó fal a TV mögött mindig szép fehér tehát nem zavarja a szemünket a sötét filmjelenet -
V8engines
tag
-
subset
senior tag
válasz
fojtviki #99482 üzenetére
Nem tudom...de talán ha nézted volna egy darabig még, meg is szoktad volna, elsőre biztosan fura volt...emlékszem nekem is az volt mikor az első prémium tévémet bekapcsoltam, most már el nem tudnám képzelni "szappanopera" hatás nélkül ezt az egészet
Gixxer88
Látod, van akinek ez tetszik ! Velem van a baj....
Nálam "Sima" a TrueMotion értéke, bejön, hogy minden tartalmat kb. úgy nézhetek mintha 60fps-el vették volna fel.
De már a moziban is ott van a "szappanopera" !...lásd például a GeminiMan 60fps verzióját. Azóta sem láttam olyan brutál minőséget !
Máshol meg hajtja az ember a minél magasabb fps-eket...én perverz módon a tévézésnél teszemninjago
Nekem bejött, tetszik75"-ban legalábbis
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest