- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RomiJosy
aktív tag
Igen, jól raktam vissza. Van rajta egy kicsi pöcök, annak látható a helye ahova belül.
Azért szedtem szét mert nem ment a mikrofon, elméletileg gyárilag volt összerakva és úgy se volt jó.
A infra mellett fent van egy kis furat. Elméletileg az is mikrofon. Lehet azzal baj ami miatt az alsó mikrofont tiltja vagy legalábbis butítja.?Ha csak takarná lehetne gyengén hallani ha ordítok de semmi.
-
Soltee
tag
Közben mégis találtam elvileg telepíthető appokat.
G3-ból valók.
Valaki telepített már ilyeneket? Engedélyekkel? Nekem sehogysem sikerül pedig leirás szerint csinálom.
A gallery több helyről is letöltve "probléma adódott a csomag elemzésekor" üzenet.
zip lenne a legjobb TWRP-ből de olyat nem találtam. Nem lehet valahogy zip-elni? -
stefi68
addikt
Erre gondolsz? xCam LG Settings
Ez csak az xCam-hoz jó, vagy a többi kamera app működésére is hatással van?
Magyarul fel kell tennem az xCam-ot, hogy tudjak "normális" videót felvenni?Ha igen, az xCam-ból melyik kell nekem?
1. If you are using a 100% stock unrooted G2 you will choose the 1st link.
2. If you are rooted, are running Android 4.4.x ONLY and wish to add the 4kUHD video mode you can flash (via twrp) a modified media_profiles.xml file and then choose the 2nd link.
3. If you are currently using a rom that has the advanced driver (ask in your rom's thread, not here) you will choose the 3rd link.A 4k felvétel annyira nem érdekel. Egyszerűen örülnék már egy sima 1,5k-snak is
A a jelenleg használt CloudyStock 2.7 100% stock-nak számít, vagy már nem (mivel 1-2 dolog megváltozott benne)?
Arról, hogy van-e benne "advanced driver", fogalmam sincs.Egyébként ez az egész jelenség csak engem kísért, vagy általánosan előforduló probléma, amin azért egy kissé fel is húztam magam.
Néztem pár YT videót, azokban normális volt a hang.
Azokat mind "buherált" kamerával/driverrel, stb. vették fel ??? -
dodee
csendes tag
Igen, vártam legalább 15-20 percet az első frissítésnél is, miután újraindult a teló, semmi nem történik, csak LG logo és fenn a led változtatja a színeit. Csak nekem az a furcsa, hogy miért 80%-nál indul újra és miért nem 100-nál. A 80 és a 100% között időben nem sok van kb fél perc.
Nektek is így frissít a KDZ-s updater?
-
Danny365
őstag
Igazából közel sem olyan egyszerű Lollipopon működésre bírni, mint ahogyan azt páran gondolják. Rovo (a fejlesztő) egy hónapja mondta, hogy mindenképp próbálkozni fog, de még nem tudja, mi módon lehetne megcsinálni. Vannak járható utak, amik elméletben működhetnek, de egyik sem túl használható.
Lehet, hogy KitKatra előbb jön ART támogatás, mert ugye ART =/= ART.@Jimanszky
Ma valamikor feltolthetem, de mint írtam, a ROM jelen állapotában használhatatlan, de erdekessegnek jó. -
HUTCHDB
nagyúr
en meg reg kaptam nagyobb tarhelyet a dropboxon, talan valamelyik samsung telefonomon tortent aktivalas miatt.
nekem ez a kezenfekvo tarolohely.
egyebkent a pc-re is feltettem a programot, es igy a szinkronizalas utan letoltom a gepre az adott kepet, videot, stb-t , es utana a dropbol torolheto. -
HUTCHDB
nagyúr
Sok aprosag van benne (szamomra) ami joval tobbet nyujt, mint egy (ahogy te fogalmaztal) sima android.
Raadasul en kb. naponta valtogatom a romokat, es ugy erzem, hogy az egyik legsimabban, legdoccenes-mentesebben futo rom lett belole.
Nyilvan ez nem csak a rom erenye, hanem a dori kernele is.
Nyilvan az egesz van akinek nem jon be, de ahogy korabban is irtam, ez az android OS elonye, hogy szabadon cserelgethetunk, probalkozhatunk...aztan mindenki a szamara legtetszetosebbet hasznalja. -
HUTCHDB
nagyúr
multi miui 4.9.26
A feltetel ugyanugy megy twrp-bol, mint barmely mas rom flash-elese. Wipe-ok fontosak!
Aroma telepito fog fogadni, de ott csak az angol nyelvet, majd a d802-ot kell kivalasztanod (mar ha ez a telefonod tipusa) es kesz.
Ajanlott a dorimanx kernel feltetele, es az xdabbed kameraje. -
Én azért mégiscsak kétlem egy picit, hogy annak úgy kellene lennie, mert egyrészt nem esztétikus, másrészt láttam már normálisan kinéző megvalósítást egyéb romokon.
Ezért érdekelne, hogy pl a másik híres G3 Rom-on, az Optimus félén, ott pl hogyan néz ki ez az Immersive Mode-os sáv találkozás.Ez az Eco mód viszont így zavar egy picit, mert tényleg nem tudni, hogy csak benne felejtésből van-e benne már több verzió váltás óta, vagy tényleg működik esetleg.
-
JNSK
aktív tag
Semmi vita csak tenyek: 22 oraja megy a telo akkurol. 59%-on van a toltottseg. Kijelzo ido: 2h12m. Ezzel siman meglesz a 4h kijelzoido.. Droidmester romja van fent, minden alapon, semmit nem allitgattam. A 4 oras kijelzoido nalam tok atlagos, persze en majdnem minden nap toltom. Ha tobb napig megy, akkor mas a helyzet.
-
Danny365
őstag
Hol irnak ilyet? Szerintem valamit félreértettél. Pont, hogy ki lett kapcsolva az 'auto night mode', ha Normal módban fotózol, amit amúgy vissza lehet kapcsolni az XCam LG Settings appot használva. Ha korábban feltetted már a driver/binary pakkot, akkor elég az apk, ha nem, akkor azt is fel kell tenni recovery-ből.
-
-
Hivatalosan nem létezik!
De én csináltam(kiszedtem) belőle!
itt találod!
-
ne telóról próbáld leszedni(bár nekem onnét is simán lejött) amúgy meg nem az én feltöltésem!
hivatalos Hivatalos TWRP -s link! én csak belinkeltem a 2.8.0.1 -nek a linkjét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest