- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
válasz
batai15 #8958 üzenetére
Félreértesz.
Elolvastam az összefoglalót, és onnan bogarászom ki az infókat.
Egyrészt egy szó sem esik a Lolli mizériáról, másrészt fel van sorolva többféle módszer is, KDZ flashelésre.
Nos, abszolút nincs jelölve, hogy melyik az ajánlottabb, pusztán csak a lehetőségek vannak meg.Tudom, mikor-mit ír a telefon...ez a tizedik droidos telefonom, és bizarr módon az előző két LG telefonom is szopatott ilyenekkel rendszeresen.
Szétdúrtam az XDA-t is, természetesen angolul... highonandroid és társaival nem is foglalkozom.Mára befejezem, V30a marad, csupaszon. Még rootolni sem tudom, pedig elhiheted, kellő türelemmel kezdtem neki.. még ebéd után.
-
Muki94
aktív tag
válasz
batai15 #8956 üzenetére
DroidMester offline updaterével próbáltam eddig a KDZ fájlokat flashelni, és működött is.
CSE flash? Nem tudom, konkrétan mire gondolsz.
HR-t miképpen tudnék csinálni? power + volume down, amikor az LG logó megjelenik, akkor elenged, és ezeket újra ugyanúgy benyomom, amíg meg nem jelenik a fehér képernyő..? (de ez factory reset)
Amikor még volt rajta működő rendszer, flashelés előtt csináltam működő android alól factory resetet.UPDATE: Hát ez vicc... most újraflasheltem DroidMester programjával a V30a-t, és elindult a rendszer.
Komolyan, mi a különbség két flash között, miközben eltelik közöttük 15perc, de semmi változtatás nincs. -
extasymajom
aktív tag
válasz
batai15 #8901 üzenetére
De. Pont hogy leesett es pont ezert kezdtem ugy a hszt ahogy kezdtem. A politikai forumtol inkabb tavol tartom magam mert 1 nem ertek hozza es nem is akarok 2 annyira felidegesit az a hulyeseg ami a politikaban van hogy felek kiosztanek mindenkit az elso 5percben es kitiltananak
-
extasymajom
aktív tag
válasz
batai15 #8899 üzenetére
Egyebkent felre ne ertsetek nem bantasbol mondom, ez a rang kerdes enyhen szolva is felrevezeto. Ha eleg sokaig irogatok akar marhasagokat is a szakmai forumokba vagy akar csak kerdezek akkor is atyauristen leszek par ev alatt. De ettol meg nem leszek a rangommal egyenerteku tudos. Szoval ugyis kiderul ha valaki a rangjahoz nem "melto" modon es marhasagokat tesz kozze. Napi 20 hozzaszolassal 2ev alatt en lehetek palpatine szenator? Vagy valaki cenzurazza a tartalmat annak amit irogatunk?
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz
batai15 #8891 üzenetére
Nem vontam kétségbe a szakértelmét senkinek, sőt továbbmegyek, tisztelem azokat az embereket, akik másokon segítenek, így emiatt téged is. Sehol nem állítottam, hogy hülyeséget mond az, aki a romolás mellett érvel.
Még mindig nem érted...és nekem ezzel van bajom. Nem érted, ezért leszólsz, majd jössz nekem a őstagságoddal. Ha butaságot írsz, akkor téged is ki kell javítani.
Egyébként már kezd a vicc kategóriájába húzni a dolog, mert Lali szavaival élve "..én a mindig ugyanarról beszélő ember vagyok...", te pedig még mindig nem érted.
Fejezzük be az offolást. -
drsanyo1977
csendes tag
válasz
batai15 #8885 üzenetére
batai15: Dehogy értetted...
Sőt! FGyula30 sem értette...
Senkinek nem kell rohannia az LG szervízbe, csak adott a lehetőség. Ebben mit nem értetek?
Amúgy azért írtam ide, mert itt kértem tanácsot és kaptam normális(!) válaszokat a kérdésemre először.
FGyula30: Okostelefont eszmefuttatásod szerint az vesz, aki romolni és rootolni akar, vagy aki képes rá. Ez blődség. Az okostelefonok romolás és root nélkül is tökéletesen megfelelnek a userek jelentős többségének. Én irodai célra használom és szinte ezen élem a fél életem. Mindenben tökéletesen megfelel, nincs szükségem mókolásra. Amire viszont használom arra csak egy okostelefon alkalmas.A baj az, hogy úgy érzitek alanyi jogon hülyének nézhettek bárkit, mert csak most csatlakozott a fórumhoz. Ennek az egész ketrecrázásnak részetekről semmi értelme, csak erőfitogtatás.
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz
batai15 #8880 üzenetére
Látom még mindig nem érted. Nem baj.
A következő sorokat azért írom, mert nem szeretnélek megsérteni, bár lusta vagy visszaolvasni. (igaz, már akkor sem értetted a problémát, mikor először felvetettem)
Nekem is volt mentésem super backup progival (nincs root a tellámon) és az sms-eken kívül mindet fel is toltam a felhőbe lolli előtt. Ezeket szépen vissza is tudtam állítani.
Építő jellegű hozzászólásom azoknak a fórumozóknak szól, akik hozzám hasonlóan jártak ÉS NEM SZERETNÉNEK ROMOKKAL foglalkozni. Ha te nem tartozol ezen emberek közé (márpedig állításod szerint ez így van), akkor hozzászólásom NEM NEKED SZÓLT.
Egyesek a romoláshoz, mások a fórumozáshoz szoktak ész nélkül nekikezdeni...Tudom, sőt nem is zárkóznék el a romolástól, ha több időm lenne és gyíkabb telefonon.
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz
batai15 #8876 üzenetére
Akinek ilyen gondja van, az tudja miről beszélek.
De legyen akkor szájbarágósan:
Aki a lolli frissítés előtt nem készített csak LG PC Suite biztonsági mentést, vagy a hard reset után elszállt az adat a telláról amit nem küldött fel a felhőbe (mint nekem), az a PC Suite segítségével nem tudja az adatait visszatölteni semmiképpen a tellára.
Nem marad más mód, csak visszaállni KitKat-re, visszatölteni, mentés valamelyk backup progival (super backup pl.) azt feltolni a felhőbe meg a gépre és újra felrakni a lollit. Így már ugyanazzal az appal visszatölthető minden adat. Nem kell romolni és ne adj isten rombolni.
Remélem érthető -
válasz
batai15 #8585 üzenetére
Nekem is mindkét esetben mikor kdz-t flesseltem, egyik esetben 9 %-ig ment el, a másik esetben 49 %-ig, mindkettő "féltégla" lett. Hiába próbáltam másik drivert, usb portot, másik gépet, nem ment. De érdekes viszont, hogy a csajom G3-s -ét és a régi Xp-jét, meg egyéb samsung telókat sz@rrá flesselhetem kdz-val, azoknál sosincs gond, csak a G2-nél, nem értem egyszerűen
-
stefi68
addikt
válasz
batai15 #8558 üzenetére
De minek
Olvastad a #8540. hsz.-t
Igaz az md5 ellenőrzést még nem ejtettem meg, de az a gyanúm hogy egyformák...
-
-
Indiant
addikt
válasz
batai15 #8464 üzenetére
How to Root LG G2 on Lollipop! Képes útmutató.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
batai15 #8291 üzenetére
Saját felelősségre! De ezt nem kell mondanom.
Amugy szerintem sokan ott ba..ák el, h amikor vmi nem jön össze véletlen, jön a pánik. Megnyom ezer gombot, belép-kilép, telepit mindent amit lát.
Összefoglalóban van pár dolog ami hasznos, de el se olvassák.
Régebben nekem is volt egyszer féltéglám, de persze saját hülyeségből. Download mód+recovery nem volt, de sikerült visszahozni a leírtak alapján.( hardreset feliratnál dugom rá a pc-re...) -
válasz
batai15 #8291 üzenetére
Csak nem
------------------------------------------------------------------
Az LG G4 műanyagból, míg a G4 Note fémből készülhet...most már jöhetne lassan igazából, mert ez a sok találgatás már kezd uncsi lenni
-
-
-
válasz
batai15 #8244 üzenetére
Ja és ja
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#8247) hard74: Úgy hiszem / gondolom, (remélem nem tévedek) hogy úgy raktam fel ahogy köll....ahogy írták. Mert minden müködött rajta szépen, otg egérrel néztük.....csak jött ez az érintési hiba mindjárt az elején ugye. De ez lehet azért jött mert valamit elb@sztam?
lehet.....
-
válasz
batai15 #8234 üzenetére
Igen, én is szeretném hallani a véleményét! Aztán......de érdekes G3-s nél flesselhetek orrba szájba ott nincs ilyen gond, csak a G2-nél. G2-nél 2 kdz flessem volt össz (recovery ből rom telepítés persze több), 2014 januárban és most, mindkettő bootloop lett...
-------------------------------------------------------
(#8239) stefi68 : Ez is olyasmi, de asszem DM-é nem rootolt és a gyári recovery lesz benne, tehát mintha kdz-t flesseltél volna. Mi az a still recovery?
-
válasz
batai15 #8223 üzenetére
Ezért csináltam anno stock ÉRINTETLEN zip.es v20G TWRP.ből telepíthető verziót! Amit beis linkeltem itt a fórumba!
Ott elkerülhető az összes kdz telepítés nyűgje, a végeredmény meg 1:1 ben ugyan az, egy tiszta szűz stock v20g rom!
Kdz.t csak végszükség esetén használljunk, ha már csak a Dowload mód jön csak be a telón!
-
válasz
batai15 #8018 üzenetére
na lett közben download mód, de egyik offline kdz program sem működik.
a lg tools azt mondja, hogy megszakadt a kapcsolat a pc-vel, és megáll 60%-nál a frissítés.
a droidmester féle azt mondja, hogy updateeljem az r&d szoftvert, jelentsen ez bármit is.az összes usb porton és másik gépen is próbáltam, mindegyikkel ugyanaz a helyzet.
esetleg valami megmentő ötlet?
-
stefi68
addikt
válasz
batai15 #8007 üzenetére
Mega-nál gyorsabbat? Tegnap 15 perc alatt lejött...
(#8008) hard74: Na, ez jó hír, akkor lehet hétvégén újabb romolás...
Már csak a kedvenc Skavalex féle Call Recorder-emnek kellene működnie alatta.
Eddig mindenen működött, de a Resurrection Remix-en elvérzett. Sajna nem tudtam felvételre bírni, gondolom a kernel miatt. -
stefi68
addikt
válasz
batai15 #7963 üzenetére
Megnéztem neked a Powerampot a Resurrection Remixen.
Nem tudom pontosan mire vagy kíváncsi. Zene elindít fülessel, füles kihúz, zene megáll, Play gombra folytatódik.
Ha fordítva csinálom, tehát füles nélkül elindítom, majd azután csatlakoztatom a fülest, akkor nem áll meg, szól tovább. -
stefi68
addikt
válasz
batai15 #7972 üzenetére
Go Backupot használom évek óta. Eddig nem volt vele bajom, csak most.
Mindenféle rom-on működött (eddig).Gyors, áttekinthető, lehet külön apk, data, apk+data. Az sms szálakat (threads) is szépen visszaállítja dátumhelyesen, nem úgy mint pl. a MyBackup.
Nekem a TB egy kissé kaotikusnak tűnik.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
batai15 #7932 üzenetére
Szia, en 2 napja raktam at art-ra, ugyan en a 2.2es romot hasznalom, de sokkal simabb es gordulekenyebb lett a telom erzete. Sot a jatek is simabb lett, nem laggol annyira, az akkurol viszont nincs infom
ja es art alatt eltunt az ujrainditasi hibauzenet, mar nem emlekszem hogy mi volt, valami google.proces.play leallt, na ez art alatt nem jelentkezik. Szerintem ez a legjobb rom szamomra, amiket probaltam eddig.
Ui.: en telepitesnel nem tudom mit valasztottam, de ha jol emlekszem en nem az art kompatibilist valasztottam.
-
válasz
batai15 #7932 üzenetére
Miért nem már 2.2-es Cloudy-t telepítettél (még akkor is, ha minimális változások vannak csak benne)?
Gondolom CloudyG2-re gondoltál am (igaz, 2.1-nél még CloudyG3 a neve).Valamiért am valóban olyan, mintha a 4.4 féle ART különbözne a az 5.0-jától és ezt már mások is írták.
Amíg 5.0-án semmi gond nincs az ART-tal kapcsolódóan, korábbi rendszereknél előfordulnak érdekességek. -
Valaki1234
tag
válasz
batai15 #7829 üzenetére
Én pont az FB hívást nem próbáltam anno, de Skypnál volt képem de hangom nem (túloldalról kép és hang is jött rendesen), Hangouts-nál meg pont fordítva, hallották amit mondok de nem láttak...
Egyébként úgy általánosságba a sima stock ROM-on a Skype sokkal jobb képet képes megjeleníteni, mint CM12 alatt (ugyebár kép az votl csak hang nem...).
Nekem egyébként a stock ROM-ból 2 dolog hiányzik, amit Lollipop alatt piszok gyorsan meg tudtam szokni:
- Lezárt képernyő értesítések
- Dedikált gombos alkalmazásváltó, ami mellesleg sokkal tovább képes volt tárolni (konkrétan szerintem legutolsó törléstől kezdve mindent) az alkalmazásokat+1 Design...
Viszont nálam a kamera botrányos volt CM12 alatt.
Esetleg a Skypot nem tudnád letesztelni?
-
AllTheBest
őstag
válasz
batai15 #7817 üzenetére
Én az összes telefonom a vásárlás pillanatában azonnal lecseréltem a gyári rendszert, de azt kell, hogy mondjam, hogy most már nem látom értelmét a folyamatos cserélgetésnek
. Optimus G3-at használok, akksi idő rendben van, nem is néz ki rosszul, mindent tud amire nekem szükségem van. És azért valljuk be, hogy nem egy lassú telefonról van szó, régebben főleg azért cseréltem romot, hogy a sok gyári vacaktól megszabaduljak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest