- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
Miksa64 #12196 üzenetére
Amikor telepíted az aroma menüjében ki lehet választani, hogy 5 v. 6 ikonos változatot szeretnéd-e felrakni. Ez az értesítési sávon lévő kapcsolókra vonatkozik (gps, wifi, adat, bluetooth, stb.)
A 6 ikonosnál kisebbek lesznek a kapcsolók, de ugye hat fér el egyszerre a képernyőn és van árnyéka is.Ja és nem tudom észre vetted-e, van vezeték nélküli kapcsolat (mint régen KK-on), de én nem tudtam működésre bírni.
Azaz, hogy elindult de nem tudtam csatlakozni hozzá sem itthon, sem a munkahelyen. -
stefi68
addikt
válasz
Miksa64 #12193 üzenetére
Legegyszerűbben a Textdroider-el.
Nálad lehet állítani automata fényerőn a csúszkával a szintet?
Nekem annyira alacsony a fényerő mondjuk sötétebb helyen, hogy szinte nem is látom. Át kell állítanom ilyenkor manuálisra...
Én a 6 ikonos (kapcsolós) változatot tettem fel, nem tudom az számít-e. -
stefi68
addikt
válasz
Miksa64 #8195 üzenetére
Akkor azért telepítette a fickó a videón a 2.8.5.1 bumped verziót
Egyébként túl vagyok rajta, mármint a telepítésen, alkalmazások visszarakásán, stb.
Egész jó, gyors. Minden működik!
Xposed-et még nem próbáltam.És ami a legfontosabb remek a hang a kamera és a hangfelvevő alatt!
korábban én panaszkodtam, hogy valami pocsék a hang, nagy mértékű a zajszűrés és a szavak közti szünetekben leveszi a a hangot. Így szakadozó hullámzó volt az egész. Most viszont jó, tehát nem hardveres hiba volt.
Úgyhogy örülök piszkosulMég lepucolom a randa vodás animációkat, meg helyreteszem az akku dolgot (1900 mAh), oszt mára elég is.
Xposed majd holnap.... -
Nightman1
tag
válasz
Miksa64 #6223 üzenetére
Úgy,ahogy tegnap,és múltkor.
Azazhogy a Viper driverestül nagyon szépen feltelepült,csak ugye én Poweramppal próbáltam,azon meg semmit sem változtatott..
De így hogy a ''közvetlen zenevezérlést'' kikapcsoltam,így brutális!
Powerampnál ha jó basszust akartam,fele ilyen jó nem volt,és félhangerőn már torzult.
Viper meg brutál hangerőt,basszust,magast kitol,mindenféle torzítás nélkül.
Nagyon jó! -
válasz
Miksa64 #5027 üzenetére
Az jól hangzik!
Ha Danny365 is azt pakolta fel, akkor lehet én is megejtem majd a hétvégén, már nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet az új Android.noxon:
Azt olvastam igen, hogy te hogy jártál. Ezért szeretnék én most először biztosra menni mindenben.
Ha tényleg jó már a ROM és a TWRP is marad, akkor érdekel. -
válasz
Miksa64 #3676 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Nekem is az a legfrissebb Timely van pedig.
Megörültem, mikor láttam, hogy a napokban többször is frissült, "bug fixes" changelog-gal, gondoltam hátha jó lesz, de nem.Pedig a Rom-ot is a legtisztább telepítéssel pakoltam fel, korábban arra gondoltam, hogy a bekapcsolt Eco mód zavarja be, aztán csalódottan tapasztaltam, hogy nélküle sem megy megbízhatóan.
Legutóbb hajnalban pl az előriasztás lement normálisan, de utána a rendes riasztásnál már "bealudt" a telefon, amit néhány pillanattal később használni kezdve egyszercsak rájött, hogy neki ébresztenie kéne és akkor szólaltatta meg végül a fő riasztást a kezemben.
De akkor ez valamiért egyéni probléma (már csak azért is, mert más nem panaszkodik itt rá). Szerencse, hogy jó pár éve már plusz ébresztőt is beüzemelek mindig, egy asztali kis rádió személyében. Sajnos ébresztés terén nem lehet bízni csak az okostelefonokban, főleg ha Rom-olgatja őket az ember.
Jelenleg csak ezért, alig várom, hogy lecserélhessem ezt a CloudyG3 2.0-t, de egyelőre tényleg nincs nagyon mire.
Nem sokára talán már tényleg lesz valami portolt L.Haugland:
A pendrive-ról való telepítés egyáltalán nem merész dolog, inkább normálisnak nevezném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Filmgyűjtés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest