-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
Én használom, minden rendben van vele
szerintem.
Telepíteni következő képen kell:
bumped twrp -> wipe(ok)-> sdre jb bootloader -> cm12+gapps-> telepít jb bootloader majd reboot recovery, és install cm plusz gapps + (modem opcionális)
érdemes sdn tartani egy kk20H modemet is.(illetve csak ezzel a modemmel fog működni LP modemmel nem.) -
negroo
aktív tag
Tisztelt micsoda. Először is nem láthatatlanban csináltam. Másodszor is volt elcseszve a telefonom 10 perc és mosoly volt. A régi telepítést elbasztam, ezért ujra huztam és olyan anomáliák voltak, hogy rootolni nem tudtad csak nagy nehezen aztán gplay nem müködöt aztán autorec is félnap mulva magátol jó let és tána se ment recoveríbe.
Ez meg nem az én hibám
-
Soltee
tag
Pont DM romja kigyomlált, optimalizált. Nagyon szépen. Én az ALAPot a stock G2 romra értem a GAPPS összes aktív szolgáltatásával.
Más: Cloudy G3 2.0 tényleg jó lett. De ebben is jelen van a csendes mód bug.
Lehet a G3 telókon is ilyen. A G2-n is volt probléma vele 1 darabig... -
HUTCHDB
nagyúr
Nalam a miui gyari launcherrel is nagyon jo.
Elerte azt a szintet, amit az emlekemben orzok a miui-rol.
Nagyon jol muzsikal, raadasul a kernel beallitasaval nem is melegszik egyaltalan.
Ha visszaemlekszel mar vagy 2-3 hete mondom, hogy egy jo kernel csodakra lenne kepes ezzel a rommal...hat ime! -
HUTCHDB
nagyúr
Igazabol nem jobb a miui, inkabb masabb.
Neha kell egy kis valtozatossag nem?
Vegul is ezert van androidunk, hogy kicsit varialhassunk, ha ugy tartja kedvunk.
Egyebkent egy jo tanacs meg a miuihoz: erdemes az akkumulator menupont alatt a teljesitmenyt az alaprol maximumra allitani, es az animaciok sebesseget 0,5-re. -
Zoja™
őstag
Tessék, itt találod.
Egyébként annyival meglehet oldani a sim problémát, hogy Philz Touch Recovery-vel kell telepíteni a romot.
Behalok, hogy ennyire noob voltam, pedig olvastam már arról, hogy a miui-t csak ezzel érdemes flashelni. -
-
Gaberking
senior tag
A kernel beállítása után, a fauxclock -ban a GPU Manager fülön a GPU Clock Control -t húzd fel 450 mhz -re, mást nem kell állítani ebben az ablakban, mert így is megjegyzi újraiindítás után.
Utána a Per App Control fülön a launcherednek (nálam nova), vagy pedig a kezdőlapnak és a kezdőoldalnak hozz létre egy egy profilt, ahol CPU Max Freq: 2265600, a CPU Governor: alucard, GPU Max Freq: 450000000, GPU Governor: msm-adreno-tz.
Utána indítsd újra a telefont! -
Pedig ott van az!
-
Corgan82
aktív tag
Nekem nem tűnt sima kérdésnek a zárójeles megválaszolásod és a smiley miatt, ami arra utal az én értelmezésemben, hogy nem hiszed el a dupla koppot az AOSP ROM-oknál és lenézed. De ha nem erre céloztál vele, akkor nem szóltam. Amúgy természetesen nem baj ha csak kérdezel.
-
HUTCHDB
nagyúr
itt már írtam róla.
igazából nagy miui imádóként (3,5 éves bejegyzés) nehéz róla olyanokat írni, hogy nem jó, vagy ne tedd fel, de sajnos az idő túlfutott a romon.
az android 2.2-es rendszerénél még brutálisan jobb volt, sok sok, akkor még nem látott ficsőrrel, amik szépen, lassan beépültek a mai romokba, sőt, már pl. a g2 is alkalmaz olyanokat, amelyek miatt nem biztos, hogy érdemes a miui-t használni.
néhány hete viszont örömmel láttam egy-két dolgot, és azt, hogy egy elég hosszú idő után, ismét egy viszonylag gyors, és viszonylag akadásmentes verzióhoz értek el. (már ami a portot illeti, mert az alap miui a saját MI telefonokon mindig is hibátlanul, iszonyat simán futott!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged