- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
válasz
FGyula30 #9325 üzenetére
Gyári lolli alatt használtam a Vipert, és egy kicsit önfeledtebb estémen felugrott egy értesítés, hogy a SElinux mode changer el lett távolítva... de ez csak most jutott eszembe nem régen.
Nos, azóta ha szól a zene, random megáll.. és számot vált. Viszont észrevettem azt is, hogy mintha nem szólna olyan dögösen a fülesem.
Vipert elindítottam, azonnal megfagyott a zene. Aha, ez a baj!
Ugye a SElinux mode changer már nem volt fent, és visszaállt gyári, alaphelyzetre.
Play áruházból törölték az appot, de nagyon egyszerűen kikapcsolható a selinux, terminál emulátorból
Beírod ezeket, mindegyik parancs végére ütsz entert:
su (ezután kér majd root jogot a terminál)
setenforce 0
getenforceA getenforce után ki fogja írni, hogy Permissive.
Ezzel végeztél is. Letörlöd a Viper drivert, restart, viper ismét elindít, újra felrak,restart. Ezek után működni fog.
(És igen, busybox kell) -
noxon
őstag
válasz
FGyula30 #9126 üzenetére
Csak mert az utóbbi hetekben hónapokban sokat olvastam, hogy kk vagy jb bootloader kell előbb, meg bootlopolt soknak meg security errort kapott... ezekre gondolok. Szóval szerinted nekem a cm12-re twrp alól csak simán full wipeal fel flashelem a stock loli zipet? Ha igen akkor tudsz linket adni hogy hol találom?
-
-
Doky586
félisten
válasz
FGyula30 #9045 üzenetére
Most nézem hogy a 30e verzió az nem D802-re van, úgyhogy akkor azt biztos nem teszem fel
"D- voda verzio
A- hungary open"Ezt egy kicsit kifejtenéd bővebben?
D-ben vannak hibajavítások az A-hoz képest vagy csak vodás szinezést logókat kapott??
Egyszerre vagy egymás után adták ki őket? (xda-n azonos a dátum)
Eszerint te a 30d-t használod, az 5.02
vajon a 30a az 5.00 lenne ?? -
Doky586
félisten
válasz
FGyula30 #9046 üzenetére
Ezt az XDA-n hogyhogy nem tudják? azok a buták..
Danny365: "nem azt jelenti, hogy ezek különbözőek lennének. Konkrétan teljesen ugyanazok,"
ezt sem tudják az XDA-sok.. Különboző könytárakban kölönboző néven szerepelnek.Letöltöttem mind a 16GB mind a 32GB könytárból több különböző néven 30a tipusú fileokat és tartalomra összehasonlítottam őket (bineárisan). És igazad volt: valóban azonosak..
Az XDA meg pakolgatja össze-vissza különböző néven és különböző könyvtárakba őket hogy átverje az embereket
"akkor már nyilván az újabb kdz-t tedd fel"
most ez jó kérdés, nem szeretnék az első tesztalany lenni..a 30e Koreai romra. -
Muki94
aktív tag
válasz
FGyula30 #8962 üzenetére
Nem írtam le minden lépésemet, mit-mi után csináltam, csak amikor hibába ütköztem, akkor írtam ide.
Nem össze-vissza kapkodtam.
Ha más gyártó készülékén rontottam el valamit, abból mindig ki tudott húzni az adott stock-rom flasher program. Itt kibaszott velem, mert még az is leölte.Rootolni tudtam végül, adb-n keresztül adtam ki neki a szükséges parancsokat, és úgy tettem fel a superusert is.
Viper pedig fent van Play áruházban, az nem is FC-zik, illetve a drivereket is gond nélkül felpakolta.
TWRP-t viszont sehogyan nem tudtam ráerőszakolni. Próbáltam img fájlt flashelni adb-n, terminal emulátorban, külön automatikus appokkal is... Talán olyan is volt, hogy úgy néz ki, sikerül, de amikor rebootolok recoverybe, mindig szürke háttérrel a Demigod Crash Handler fogad critical errorral. Erre sehol nem találni megoldást.... -
Muki94
aktív tag
válasz
FGyula30 #8953 üzenetére
Ennek, így háromszor futottam neki.
Amíg az általam mutatott ablak van, addig a telefon download módban van, és firmware updatet ír.
Várok pár percet, megunom... ctrl+c, N... Ekkor ugye újraindul, de nem a rendszer tölt be, hanem a kis fekvő droid bábu jelenik meg hasában egy piros háromszöggel, hogy "nincs parancs". Itt is eltöltök pár percet, majd ráunok.logarithm:
Ugyanez a jelenség annál is, elsőre azt próbáltam. -
Muki94
aktív tag
válasz
FGyula30 #8942 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült.
Bár mire írtatok, addigra megcsináltam összvér megoldással. Amikor KK-rom flash következett volna a 8284-es hozzászólásod alapján, KDZ-t használtam egy 20H-hoz.
A visszapartícionálásban nem voltam biztos, miképpen kell... és a KK basebandet is kifelejtettem volna. -
-
sagit
veterán
-
válasz
FGyula30 #8151 üzenetére
Mára abbahagytuk, linuxal fel tudtuk rakni azt a pár img-t ami kellett, de se recovery, se download mód. Csak megint lg logó, egy pillanatra bejött a hard reset,de az sem csinált semmit, és innentől már a linux sem látja. Recovery-ből amikor visszapakoltuk akkor ment szépen az eredeti rom is, csak ott sem érzékelt érintést, vagyis rossz helyen, ezért akartunk kdz flast. Ezzel kezdődött, felment a lolli és eltűnt a helyes érzékelés onnantól. Ha nem lett volna otg egér, nem is tudtam volna nyomni neki semmit.
-
válasz
FGyula30 #8144 üzenetére
Akartam kérdezni korábban (ez a kérdés bárkinek szól, aki tud rá válaszolni):
Kdz-nél mitől függ, hogy normál vagy cse flash eljárást használunk?
Én arra tippelek, hogy normált akkor, ha mókolatlan, gyári rendszerre szeretnénk flash-elni, minden más esetben pedig a cse módszer.
De leginkább most az érdekelne, hogy ha kijön végre hivatalosan az LG lolli, akkor annak a kdz-jét a mostani CM12-mre akkor cse flash-eléssel kell majd felpakolnom? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest