-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
Nekem Simple v1.2 van és hibátlanul, szépen és gyorsan működik 80 appal a menüben is, a megjelenés napja óta. Normál használat mellett, nezetés, 3 chat program és folyamat wifi/lte-vel 30-35 óra készenlét van. Nekem ez elég és nincs semmi baja. nincs random reboot vagy hogy a kamera nem menne.
-
Indiant
addikt
Ismét fejlődünk visszafelé.
"android 4.0 has brought some change to the file system that prohibit the photo recovery software from recognize the internal drive."Nem tudom ezeket próbáltad-e:[android link]
-
Mazda6_2.0D
tag
Szerintem is stabil, kb 1 honapja nyuzom es semmi baja. Elotte sokaig cm alapuakat hasznaltam, de pici gondok voltak vele, ezertraktam fel es nem bantam meg. Cm alatt a kedvenc jatekommal kb 1.5-2 orat birt az akku, clody alatt meg 4-4.5 orat bir. Neha mondjuk eszrevenni hogy belaggol, de a dupla akkuidoert elnezem neki
kernelt nem csereltem, a sajatjaval hasznalom. Lehet egy dorival megszunne a jatek kozbeni pici lagg, de nem tudom az akkuidore hogy hatna. A masik, hogy amikor jatszottam cm alapu romokon es a tolto be volt dugva melegedett, clodyn hetvegen sokszor tolto egesz nap rajta van es jatszok es nem melegszik.
Nekem ezek a tapasztalataim, szamomra tokeletes a clody g2 2.2. -
david_97
senior tag
tessék az enyém azóta volt egy random restartom,de ennyi,holnap eldől
-
RAYBOMB
tag
Azóta jelentkezett ez, hogy tegnap este le akartam tölteni egy alkalmazást a Play Store-bol.
Azóta hiába fent van Wifin, azt irja hogy "Not Responding". Mindenki telefonja a családból tudja használni, a laptopok is mennek wifivel. Ha kikapcsolom a wifit és utána visszakapcsolom...pár másodpercig tudok letölteni, de letöltés közben megáll...és elszáll a wifi. Mi lehet a gond? -
pappkarcsi
senior tag
4-500 MB szabad mem van. fut minden messanger, facebook, accuweather. Igazából, nem nézegetem, mert nem érdekel. Elolvastm, hogy hogyan működik az android ram kezelése évek óta és befejeztem a takarítgatást, lekillelést vagy hogy izguljak mennyit mutat. Használom, nyomom és élvezem, ahogy hasít
(#5751) Jimanszky
A kernel szerintem full stock, pluszban biztosan nem tettem hozzá semmit. Ami a 1.4-hez volt, az van hozzá(#5759) tibbike01
-az optimus a gyári 20G rendesszerre épül, míg a cloudy a gyári 10F-re ami újabb. - Az, hogy újabb nem jelenti azt, hogy jobb is.
-az optimusba a gyári alap kernel van, míg a cloudyban egy kicsit módosított, megpiszkált kernel van. -Ez sem feltétlen jelent jót, senki nem számolt be kiemelkedő készenléti időkülönbségről, még +1 óráról sem
-a cloudyban van adaway host file, ami a reklámokat, hirdetéseket öli ki a telóról. - Ez egy 1 perces dolog, de nekem sincs reklám, szerintem ebben is benne van, mert ehhez sem nyúltam
-a cloudybab van néhány plusz funkicó pl T-Action - Mire jó a T-Action?
-tapasztalatok is azt mutatják hogy a cloudy jobb - Erre nem írok semmit. De, mégis. Nem tudom elképzelni, hogy mivel tudhat többet, lehet jobb az, mert ennek sincs hibája.(#5761) FGyula30
1.4.1-re több újratöltést mondtak, mint 1.4-re, ezért használom ezt, megvárom, míg kijön majd az új és azt is letesztelik.(#5768) Jimanszky
2 óra után nem lehet levonni semmit belőle akku időt. 1-2 nap úgy is kell mire belakod, belakódik.(#5774) DroiDMester
Ennyi. Nincs több szóra szükség. -
én a titaniummal backupolok mindent a htc desire óta, azóta 5 telefonon költöztem, 1000+ romot cseréltem és csont nélkül ment le és pakol vissza mindent, pedig biztos van app amit még a desire-ön konfigoltam be először.
igaz, én a systemből csak a wifi-t backupolom, és a user appokat, hogy ne legyen kompatibilitási probléma.ha ez az app nem lenne, nem romolnék semmit az tuti, mert így 30 perc körül megáll egy rom csere, úgy hogy a systemet kézzel állítom be újra és újra.
-
hard74
senior tag
A Karea 5374-es hozászólásában linkelt AICP 5.0 romban az értesítési led villanásának hossza, ill sebessége is állítható. Akku időben pedig jóval jobbnak tűnik az unofficial cm12-nél.45%-on van az aksi, 6h 15min kijelzőidővel.Eddig egy hibát találtam:a sim-en tárolt sms-eket nem tudom a telóra másolni.
-
rayoliviero
veterán
-
snow2014
aktív tag
nalam, fent van amiota kijott......dirty flash telepitettem....sajnos mashogy nem volt idom de tesztelni sem !! ma reggel vettem le a toltorol mivel egessz nap dolgoztam nem nagyon neteztem es tel hivas is meg sms is allig volt........most az akku......81% kijelzo 1h 3o perc (37 %)
amit eszrevettem belekerul a T action, akadas nem vettem eszre, dori kernel van fent az ajanlott beallitasokkal
osszegezve eddig amennyit hasznaltam a telot......megvagyok elegedve !!
-
Hát itt sztem csak az számít a cégeknek, hogy ki tudja előbb kiadni. Utána majd szépen jön egy kis frissítés, meg 3 hét múlva megint, amiben javítják majd a kisebb hibákat, de az már senkit nem fog érdekelni, mert ők adták ki legelőször....tuti túlóráznak az lg-nél az emberek...mint ahogy most is x hónap alatt eljutottunk a g betűig.... de legalább lesz....
-
RomiJosy
aktív tag
Én is ezt mondom
vmit rosszul csináltam.
Ha a telón bekapcsolom és a gépen megnyitom a böngészőt,ott beírom airdroid,feldobja a honlapot és mailcímet-jelszót kér. Ha telefonon nyitom meg,akkot qr kódot olvastathatok a monitorról.
Már mindegy,feldobtam DM féle 20g-t,elvagyok vele. -
RomiJosy
aktív tag
Jaja. Azt gondoltam. A g3nak vannak előnyös dolgai amit tulajdonkép nen is használok ki. Ami viszont hiányzik kicsit az egyszerű wifis fájl megosztás.
A kérdés igazándiból a gyorsaság és az akuidő.
Tulajdonkép lehet lementem a rendszert és teszek egy 20f próbát,max visszarakom mentésből. -
-
kisgergely80
tag
Azt portolnak, amit akarnak. Nekem a régi htc sensation-ömre rávarázsolták a jb-t, sense 5.5-tel. Pedig ics volt rá az utolsó rom, sense 4-gyel. Még a kernelt is megírták. Csak az a kérdés, h lesz-e olyan fejlesztő, aki akar ezzel foglalkozni annak a tudatában, h a g2-re is jönni fog valamikor.
-
Pálfi Tamás
csendes tag
Én ezt szeretném most kipróbálni!
+1 Like Tweet [ROM] [VECTUS] OnePlus One (CM11s)Neked mi a véleményed?? szerinted milyen lehet? Néztem a videót az nem rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest