- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lotek18
csendes tag
válasz
Harcsai #13188 üzenetére
Hello!
Felraktam ma LG G2 D803 ra a legújabb twrp-t 3.0.0.1 et . A telefon bootloop-ol, nincs recovery-m viszont van download mode om. Leszedtem a gyári lolli KDZ-t, leszedtem droidmester offline updaterét ,és az LG drivert. A szoftver telepítés 2% nál hibát dob ( TYPE_WPARAM_UPGRADE_ERROR)
Van valami ötletetek hogy tudnám megoldania a problémát? -
válasz
Harcsai #12963 üzenetére
Telefonálni CM 13-on még nem telefonáltam, szóval ezt nem tudom.
Downgrade menete meg semmi extrát nem kíván ebben az esetben.
Szokásos wipe-ok és mehet fel mondjuk a pont 1 hónapja kiadott CM 12.1 snapshot verzió, aztán január vége felé ki lehet újra próbálni esetleg majd az aktuális CM 13 kiadások valamelyikét. -
-
tomika9988
tag
válasz
Harcsai #9838 üzenetére
már van neki [CloudyG2 3.0]
-
-
david_97
senior tag
válasz
Harcsai #9457 üzenetére
Szóval.... Download módban ha azt irja rooted vagy un rooted, gondolom egyértelműen un rooted kell neked, én is nem rég vittem gariba, dm zip-je nem segített ezen, viszont kdz-s jb, cse flashel igen. Ami érdekes, hogy ott lg-nel kertem egy frissítést, és mikor hazahoztam a telot, már megint Rooted feliratom volt, pedig ők csinálták
-
válasz
Harcsai #9425 üzenetére
Használjuk mi 4 telón, G3, G2, G3-s + valami pop3c vagy mi a tököm....nem füti, jól megy és pontos.De most más talán ki lehet írni a nevét, mivel legálisan töltötte le mindenki....
------------------------------------------------------------
(#9424) AliasB : Igen, próbálj egy frissebb adb-t.
------------------------------------------------------------
(#9427) Harcsai : mi legalábbis nem vettük észre, hogy melegedne, teszteld le, jaja
-
stefi68
addikt
-
batai15
félisten
válasz
Harcsai #6935 üzenetére
Igen. Most rendeltem én is. Google Cardboard. Virtuális valóság. Vicc az hogy kartonból ki tudod nyomtatni a szemuveget 2 lencse kell bele és ennyi. Muxik. Hardver apron 2k.
Azt hogy meddig lesz ez móka pass. De ki próbálom. Majd. Dany ez a replika nem eladó? Akkor nem várok a rendelesre.
Holnap szerintem vissza rakom a cloudy mentésem. Nagyon bugos még nekem a cm. -
Elec
csendes tag
válasz
Harcsai #6931 üzenetére
Abból indultam ki, hogy pontosan a lollipoppozás óta van a probléma, gondoltam hátha valami common probléma és megúszom, hogy vmi cloudy-t vagy bármilyen más kitkatet felflasheljek, de akkor lehet hogy ha biztosra akarok menni, akkor nincs más hátra. Nem is tudom, hogy minek szurkoljak inkább, mert elég bejövős ez az aicp.
-
válasz
Harcsai #4710 üzenetére
Pedig csak a keresőt kéne használni!
de segítek => STOCK v20G zip -itt
és volt hozzá egy kis módosítás ha valaki nem akar automatikus HARD RESET et telepítés végén! azt pedig itt linkeltem be!
-
-
-
válasz
Harcsai #4001 üzenetére
Abban a menüben a hangerő gombokkal tudsz lépkedni, majd power gombbal kijelölni, ha esetleg nem tudtad.
Tehát ne tapicskolni próbáld a képernyőt!De az a lényeg, hogy most újra működik a telód!
V20G Rom linkhez kapcsolódóan meg választhatod esetleg a biztonságosabb megoldást is:
Root-olod gyorsan a friss rendszeredet, majd Autorec, majd legújabb TWRP és felnyomod a pár hozzászólással előttünk, DroidMester által közzétett 20G stock, TWRP-ből felnyomható ROM-ját. -
TODI1111
veterán
válasz
Harcsai #3773 üzenetére
Mahdin sincs intelligens képernyő. Miért is olyan fontos? (csak kíváncsiságból kérdezem) Ha használod a készüléket akkor nyomkodod és nem zár le. Ha mondjuk olvasol akkor a beállításoknál az alvó mód idejét beállítod mondjuk 1 percre ( annyi idő alatt gondolom el tudsz olvasni egy ekkora kijelzőn megjeleníthető tartalmat)
-
rayoliviero
veterán
válasz
Harcsai #3753 üzenetére
Rendszer alkalmazás eltávolító vagy Link2Sd: hasonló programokkal le tudod törölni.
Valami hasonlót, amikor letöröltem, akkor nekem launcher hiba lett. Lehet pont a Google asszisztens eltávolítása okozta. Előtte jobb ha felteszed a Nova launchert. Én hiba után tettem fel TWRP-ből.
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz
Harcsai #3733 üzenetére
Felébred, de nálam nem alszik el. Novát észre sem veszem, hogy rajta van, be lehet állítani faszán, olyan, mint a gyári.
Szerk:
Simább az Optimustól érzésre sokkal. Főleg még nem tettem fel az Android L témát, még simább volt.
És a hang kurva jó, mind CM-en, mind SlimKaten. CM még csak ma volt tesztelve hang szempontjából, idáig jó. SlimKat már sokat volt a telómon, azon mindig jó volt a hang. Viber is nagyon tiszta.
-
válasz
Harcsai #3010 üzenetére
Tegnap belinkeltem már a rom verziómat!
de akkor még 1X
--------------------------------------------------
sanyika987 : sz.tem elég világosan és ki emelve leírtam hogy alap Órajelen tehát 2265-MHz -en ment!Sajnos az Antutu ilyen bugos(meg a cpuz is) hogy nem az aktuális max órajelet veszi max nak, hanem a kernelben lévő maximumot! így dori kernel -el sokszor 2803.nak írja hiába alap 2265.re van állítva!
Dori 7.6 nézd csak mit ír cpu ra, pedig itt is 2265.re volt állítva!
-
-
szabyka95
őstag
válasz
Harcsai #1873 üzenetére
Van egy olyan kategoria, amiben benne vannak a wifi beallitasok, amikor csinalod a backupot. Egyszer (1.o rol 1.1 re mentem) visszaallitottam a wifi beallitasokat is, s utana kellet toroljek egy mappat, mert nem csatlakozott automatikusan a wifihez. Ennyi, a wifit ne pipald ki
-
szabyka95
őstag
válasz
Harcsai #1857 üzenetére
lg backuppal lemented a home screent
titanium backuppal pedig az appok data-jat, de egyuttal ha lemented az appokat lg backupban s visszaallitod, akkor megkimeled magad ezektol
december ota megvan a telo, mindig lg backuppal tettem vissza a menteseket, smseket stb. semmi bajom nem volt meg soha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest