- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Oops, valóban, sorry. Viszont a mai jó is egyébként. Talán a boot animációt érdemes lecserélni valami másra (pl. letöltesz egy olyan témát, amiben az is van és csak azt pipálod ki a Themes alkalmazásban), máskülönben reboot után valamiért megakad bootolás során és csak dalvik cache törlés segít - bár elvileg nem mindenkinél jelentkezik.
-
szabyka95
őstag
tel volt epp, akkor tunt el a folt, amikor kint voltam, amikor toltore raktam mindig elojott, ezert gondoltam megprobalom hosszabb idore hidegben hagyni
danny
allitolag valamivel jobb az akkuido, s smoothabb
az altalam felsorolt 3 romot probaltad ? AICP rol jottem at resurrectionre, idaig mindenben jobb -
BeastMode
őstag
Számomra az volt a legrosszabb, hogy ha már naponta megjelenő Nightlykról van szó, akkor miért nem tudom probléma nélkül megcsinálni a dirty flash folyamatot? Mert az elmúlt 4-5 napban egyszer sem sikerült. Mindig system wipe volt a vége, másképp nem működött a rendszer. Ezekre pluszba még rájött az is, hogy én személy szerint lassulást és gyengébb akkuidőt is fedeztem fel. Az utolsó teljesen jó Nightly részemről a 20-i volt kb.
Viszont a gyári LG rendszerekhez képest villámgyors a stock Lollipop. -
BeastMode
őstag
-
-
Danny365
őstag
-
TODI1111
veterán
Valakinek megy valakinek nem. Kipróbáltam (volna) én is, de miután feltettem hol a készülék fagyott le, hol valamelyik alkalmazás (például az áruházba bementem és mikor egy saját alkalmazást akartam telepíteni akkor az áruház alkalmazás sajnos leállt értesítést kaptam, a kamera szintén leállt). Természetesen full wipe után tettem fel. Így ment vissza a slimkat TWRP mentés.
fery02 Remélem a nexus 5 féléből.
-
snorbi82
senior tag
-
Vagy esetleg megsérült a zip....,most néztem a gépemem, itt elvileg nincs benne hiba. ... de feltöltöttem még egyszer ha gondolod....... a letöltés után ,csekkold a zipet h sérült e esetleg....
-
Parancsolj: Dorimanx 7.1, még jó, h mindet letöltöttem, minek törölték vajon
-
snow2014
aktív tag
szia. ahogy latom ez a kernel megy stock gyari rommal, javitson ki valaki ha tevedek !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest