- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soltee
tag
válasz
rayoliviero #4995 üzenetére
Meg tudom érteni, aki tényleg csak használni akarja a mindenapokban, semmi belenyúlkálás, úgy jó ahogy van.....
Az iphone a legalkalmasabb. -
válasz
rayoliviero #4964 üzenetére
Picit szomorúan olvasom, hogy te is és HUTCHDB is itt fogtok hagyni minket, nagy segítség voltatok itt a topikban mind a ketten.
Persze meg lehet érteni, hogy rá lehet kattanni az új iPhone-ra, ezúton is sok örömteli használatot kívánok vele mindkettőtöknek. -
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #4978 üzenetére
Van ismerős aki telo vásárlás előtt van.... Mennyi gar van rá?
-
kisgergely80
tag
válasz
rayoliviero #4976 üzenetére
A helyedben megcsináltatnám, úgy is ott az i6, nem fogod érezni a hiányát, amíg szervizelik.
-
akooos
veterán
válasz
És mi lesz helyette? i6?
-
iceQ!
addikt
válasz
Mennyiért árulod a telót?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #4966 üzenetére
Ez az!
Köszönöm! -
válasz
rayoliviero #4966 üzenetére
Vááá
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
rayoliviero #4951 üzenetére
Iphone 6 ot nem nyomkodtam szét de az ára elérhetetlenné teszi számomra.. Az biztos,hogy az idő a g2-t is letaszítja a trónról (szemembe),de az jó jel számomra,hogy egy éve mikor ezt megvettem,jól döntöttem. Jövő decemberig bírnia kéne,ha jön helyette olyan,ami miatt megéri váltani,megint elkezdem böngészni a fórumot és megveszem a következőt. A g3 nagy csalódás.. jaaa és szerintem már maradok az androidon.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
rayoliviero #4951 üzenetére
Mennyit bír az iPhone 6 ?
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
rayoliviero #4801 üzenetére
Köszi.
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
rayoliviero #4795 üzenetére
Megszűnt az elforgatás-fénymérés probléma?
-
kisgergely80
tag
válasz
rayoliviero #4793 üzenetére
Múltkor beszéltünk a viberes visszhangról. Kipróbáltam a teljesen gyári 20G romot, abban nem tapasztaltam ilyet. Viszont nagyon puritán volt, ezért visszaraktam a cloudy 2.0-t, ami visszhangzott. Ma már a cloudy 2.1-gyel telefonáltam viberen. Kb 45 percet simán, 45-öt headsettel és tökéletes volt a hangminőség. Ha gondolod, próbáld ki, hátha nem csak véletlenül volt jó ma a hang.
-
kisgergely80
tag
válasz
rayoliviero #4782 üzenetére
Ahogy Danny365 írja, szerintem sem érdemes váltani egyelőre. Sőt, ha most kéne telefont vennem, szerintem most is G2-t vennék. Az igényeimhez, felhasználásomhoz szinte tökéletes.
-
Danny365
őstag
válasz
rayoliviero #4790 üzenetére
Kellett neked emlegetned az iPhone-t, megnéztem most pár review videót és most megint nagyon beindította a fantáziám.
Amúgy mielőtt eladnád, szerintem mindenképp cseréltesd a kijelződ, neked nem kerül semmibe, hibátlanul meg azért mégis csak könnyebben/drágábban elmegy.
Az offot én meg itt be is fejezem, mert még berágnak a végén.
-
Danny365
őstag
válasz
rayoliviero #4788 üzenetére
Az ilyen hibák szerintem ne riasszanak el, mármint tényleg bosszantó, de ezeket nyilván szó nélkül javítják/cserélik. Engem is vonz egyébként az i6, csak attól félek, hogy 1-2 hónapig király lenne, meg újdonság, de aztán azon kívül, hogy használja az ember, nem nagyon tud vele mit kezdeni.
Én nem azért baszkurálom a g2-t, mert rá vagyok kényszerítve, hanem mert szórakozás.Az emberek meg had keressenek csak 60-ért... én 70 alatt biztos, hogy nem adom el. Én naiv mikor megvettem, azt hittem innentől mindig csak ráfizetek kicsit, aztán meglesz állandóan a legújabb. Hát a lóf#szt, ha újat szeretnék, megint kiköhöghetek vagy 130 rongyot...
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #4782 üzenetére
Note4 minek? Ugyan az mint a 3.
SONY support egyenlő a 0-val. Egy Sony nem jöhet szóba nálam.
IPhone megfizethetetlen számomra. -
alex devil
senior tag
válasz
rayoliviero #4774 üzenetére
+1
-
eladogeppc
veterán
válasz
rayoliviero #4771 üzenetére
S5 kopással az már gáz.
Hogy nem tudnak csinálni telefont úgy, hogy a króm ne pattogjon le ? -
sanyika987
aktív tag
válasz
rayoliviero #4771 üzenetére
Samsung soha többet nem kell
S4 nél kiábrándultam -
Mozart62
csendes tag
válasz
rayoliviero #4666 üzenetére
Szia Gazsi!
Egy DM dorinmax beállítási linket keresek. Két napja olvasom a fórumot, de nem találom.
Tudsz segíteni? -
kisgergely80
tag
válasz
rayoliviero #4641 üzenetére
Köszönöm az infót, akkor teszek egy próbát a 20g-vel. :-)
-
kisgergely80
tag
válasz
rayoliviero #4639 üzenetére
És azt nem tudod véletlenül, h stock romon is van-e ilyen gond? A fényképezőt nem szívesen áldoznám fel.
-
kisgergely80
tag
válasz
rayoliviero #4637 üzenetére
A viber neked nem szokott betorzulni néha. Illetve g3-as romon tapasztaltál hasonlót? Mikor barátnőmmel beszélek viberen, előfordul, h nagyon hangosan betorzul, utána megint jó egy darabig. Neki cloudy g3 van, nekem optimus. :-/
-
racerx
őstag
válasz
rayoliviero #4634 üzenetére
Nálam ph fórumon, de a chrome hibája, bétával jó.
-
Danny365
őstag
válasz
rayoliviero #4634 üzenetére
Nálam jó.
-
kisgergely80
tag
válasz
rayoliviero #4585 üzenetére
Igen, nálam is. A G2-k közötti különbség dorimanx alatt hatványozottan előjön.
-
válasz
rayoliviero #4497 üzenetére
mert egy ideje a cm11 nightlyban sem, és az az alap
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #4497 üzenetére
Pff, hát akkor marad a MIUI
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #4487 üzenetére
Nagyon príma, de nagyon drága....talán ez már az irreálisan sok kategória árfekvés szempontjából.
Ha gondolod megnyomkodhatod...írj privátot! -
noxon
őstag
válasz
rayoliviero #4466 üzenetére
Nagyon lassan jön le
nem tudod feltenni valahova?
-
alex devil
senior tag
válasz
rayoliviero #4384 üzenetére
Sima Trémobil (vagyis már nem olyan sima, root, exposed...), akkor jobban járok egy gyári visszaállítással?
Bár azt hiszem, annyit nem ér, hogy telepítgessek mindent újból. -
alex devil
senior tag
válasz
rayoliviero #4382 üzenetére
Szia,
4.4.2.Egy programmal töröltem a zenét, de mint kiderült az hiába csinál backupot...nem telepíti vissza.
Köszönöm, akkor kiszedem a ROM zipből és bemásolom! -
válasz
rayoliviero #4324 üzenetére
Úgy tudtam, hogy az Eco üzemmód igazából csak dísznek van a ROM-ban, egyébként nem működik.
Legalábbis korábban volt már szó róla, hogy bekapcsolt állapotban is ugyanúgy használja mind a 4 magot pl. -
Fredy02
tag
válasz
Köszi megpróbálom, hátha így kevésbé fog melegedni.
-
iceQ!
addikt
válasz
Viszont ha eco mód be van kapcsolva akkor az energiatakarékosság legyen kikapcsolva. Kettő együtt nem fog menni.
XDA-n olvastam erről
-
Danny365
őstag
válasz
rayoliviero #4245 üzenetére
No végre lejött a legújabb build, nálam pörög-forog rendesen. Baseband egyébként valóban nincs ezekben, csak kernel.
-
válasz
rayoliviero #4245 üzenetére
Nekem sem volt belőle bajom a 3 hónap alatt, hogy mindig frissítettem. Soha nem volt wipe, és nem is volt mindennap frissítés, 2-3-4 naponta csak.
-
Rickenstein
senior tag
válasz
rayoliviero #4234 üzenetére
Hát nem biztos, hogy ajánlatos minden nap frissíteni a nightly-t. Egyrészt az csak egy automatán generálódó daily build, amiben lehet, hogy nincs is semmi változás, ha aznap nem nyúlt hozzá a kódhoz a fejlesztő, másrészt egy új build telepítése előtt álltalában érdemes egy full wipe, mert abból is lehet probléma.
Egyébként nem lehet, hogy csak véletlenül lekapcsoltad az auto elforgatást? -
Rickenstein
senior tag
válasz
rayoliviero #4234 üzenetére
Idézném:
"The baseband is the subsystem of the phone that controls radio communications. It's a chipset on the phone that directly controls cellular hardware and communications with cell towers."
Tehát az én olvasatomban a hanghívásokat is a baseband kezeli. -
noxon
őstag
válasz
rayoliviero #4226 üzenetére
Ok, de én nem a cm11et hanem ezt az ehndroix-ot akarom feltenni amit te is mondtál, de ott azt írja, hogy legújabb recovery kell
-
Rickenstein
senior tag
válasz
rayoliviero #4229 üzenetére
Használd az uccsó SNAPSHOT verziót akkor. Abban én két hibával találkoztam összesen: mozgó hátterek esetén megállt a háttérkép kezelő a háttérkép kiválasztásakor. Illetve egyszer Chrome-ban meg akartam osztani Google plus-ra valamit. Aztán amikor megpróbáltam cancel-elni volt egy reboot.
-
Rickenstein
senior tag
válasz
rayoliviero #4226 üzenetére
Igen, a Cyanogenmod-ban benne van, a Gapps nincs benne. Én a leguccsó (október) snapshot-ot raktam fel, abban tuti a baseband (LG D802 ugye az egyértelműség kedvéért).
-
noxon
őstag
válasz
rayoliviero #4210 üzenetére
Ha jól látom ehhez a romhoz (is?) a legújabb twrp cwm kell? Melyik a legújabb, linket tudsz adni? Szerintem kipróbálom ezt a romot. Vagy ezen nem megy a duppla kopp?
-
válasz
Na ez ígéretes! Mikor lesz frissítés?
-
noxon
őstag
válasz
És még annyi, hogy ezekhez a romokhoz van immersive mod, amikor átveszi az app színét a status/nav bar?
Meg a twrp melyik verzió legyen vagy mindegy melyik alól tenném fel?
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #4144 üzenetére
Fogok...
Kíváncsi vagyok milyen hibák lesznek. Egyelőre marad 1.3.2
-
kisgergely80
tag
válasz
rayoliviero #4141 üzenetére
Nincs mit, egyébként szerintem nagyon jó lett az új optimus. Sokkal gyorsabbnak érzem az 1.3.2-nél, azt nem is használtam a lassúsága miatt. Ez van olyan smooth, mint a cloudy.
-
Harcsai
senior tag
válasz
rayoliviero #4122 üzenetére
Akkor nem lehetséges, hogy a kernel img-jét egyszerűen nem írja felül?
-
Harcsai
senior tag
válasz
rayoliviero #4119 üzenetére
Értem. De miért kell kernelt cserélni? A recowery a kernel része?
A boxról én sem tudok letölteni
"You cannot perform this action"
-
noxon
őstag
válasz
rayoliviero #4109 üzenetére
Lezárás nem gond, nova laucnher lock screen app. Van valami hibája bugja ennek a cm 11nek? Ja és melyik verziót érdemes feltenni, a legújabbat ( nightly vagy mi ) vagy a officialt ?
-
Snoop27
őstag
válasz
rayoliviero #4106 üzenetére
+1 az Optimusra, jelenleg azt hasznalom Lightning rom melle, es nagyon meg vagyok vele elegedve.
-
válasz
rayoliviero #4016 üzenetére
Megoldható a dolog!
Csak találjátok ki hogy melyik KERNEL -t tegyem bele! (Cloudy v1.5, Optimus, vagy mi legyen)
TWRP nem gond értelem szerűen a legfrissebb 2.8.0.2
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #4083 üzenetére
Feltoltam én is OptimusG3 mellé. Idáig menübe nem laggol annyira....Tesztelem én is.
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #4081 üzenetére
További fejlemény a Dorimanxal?
-
david_97
senior tag
válasz
rayoliviero #4075 üzenetére
A cm11 kezeli a qw tokot?
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #4078 üzenetére
CM11 miben jobb a SlimKat-nél?
-
bardo
tag
válasz
rayoliviero #4075 üzenetére
miért nem mahdi-ra mész? CM11 miért jobb? Csak a hangminőség miatt?
-
Bubukain
senior tag
válasz
rayoliviero #4070 üzenetére
azt megoldották már hogy ne ébredjen fel a zsebedben a telefon magától?
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #4070 üzenetére
Igen a CM11-el amúgy én is nagyon szemezek. Használni sokat nem használtam, de nagyon sok jót hallottam róla.
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #4068 üzenetére
Kíváncsi lennék mindenre. Isten igazából még arra is hogy Optimus G3 kicsit smooth-osabb lenne e ha felraknam.
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #4064 üzenetére
Várható lesz még hogy próbálgatod vagy rakod vissza a CM11et?
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #4061 üzenetére
Optimus alá érdemes lenne feltolni? Nem smooth-osa menü és be-be szaggat. Amúgy nálad mit jelent hogy jól működik?
Mit néztél meg?
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #4059 üzenetére
Milyen rom alatt van az új Dorimanx?
-
válasz
rayoliviero #4037 üzenetére
Most lehet ezt nem az ACR-t (ha ez az), mert nem ismerős az ikonja, de húúú napokig teszteltem rengeteget.... jó, azóta eltelt 2 hónap, lehet ez is kicsit javítva lett benne, a cm-ben...... de érdekes, tegnap tettem fel sógoromnak a Galaxy Wonder i8150-re cm 10.2 helyett a gyári 2.3.6-os stock romot, (muszáj volt mert stock-kal nem lassú, cm-el igen) és szóval cm alatt ott jó a hívásrögzítés , stock 2.3.6 alatt elég gyenge....
-
válasz
rayoliviero #4035 üzenetére
Végül is tudott hívást rögzíteni, csak az volt a bajom, hogy hiába próbáltam ki 20-40 hívásrögzítő progit és módot, olyan halk volt a másik fél, hogy szinte csak sejtetted mit mondott, nem hallottad..... nekem meg nélkülözhetetlen a hívásrögzítés, különböző okokból....de köszi átnézegetem ezt a rom leírást....
(#4034) HUTCHDB: Köszi.....,most megjött a kedvem a n@vigonhoz, tesztelem mit tud, eddig tetszik...
-
SztiviVander
addikt
válasz
rayoliviero #4026 üzenetére
jaja, elsőre azt mondja úú azt úgy nem lehet. aztán meg kiderül hogy nem is ismeri... a D kerneles twrp 20F/20G zip telepítője meg nem megoldás a kérdésre.
mondjuk ha rárakom normál módon autorec-el a 2.7-et, aztán 2.8.0.1 -et, akkor már van dowgradelt bootloader ami működik loki patch-elt kernellel. tehát ha csak kernel-t flesselek flashify-al akkor az nem bántja se a downgradelt bootloadert, se a twrp recovery-t. maximum ha a mentett gyári kernel visszarakása után (ha mégsem megy az az auto loki patch-elés) nem indul el a teló akkor irány vissza recoverybe és felrakni a D-s kernelt. na ezen még gondolkozom hogy érdemes-e próbálkozni. vagy lehet írok előbb a flashify-os csókának hogy ez az auto loki patch dolog működik-e szerinte a g2-n. -
SztiviVander
addikt
válasz
rayoliviero #4017 üzenetére
köszi! látom azért nem csak nekem jutott ilyen merénylet eszembe.
azt olvastam hogy a kernelt loki patch-elni kell, de a flashify leírásából ( 4 - Automatic Loki Patch when needed.) azt gondoltam auto meg tudja csinálni a gyári kernellel. de ezek szerint valószínűleg mégsem.
azért ez a francia csóka nemkicsit töri az angolés abban sem vagyok biztos hogy 100%-ig helyes amiket ír.
ja közben kisilabizáltam mit akart mondani. azt mondja hogy downgradelni kell a bootloadert mert a 4.4.2 -es bootloader-ben az LG kivádte a loki patch-et. ez eddig oké, ezt megcsinálja az autorec. felrakja a régebbi bootloadert, 2.7-es twrp-t meg egy loki patchelt D-s kernel. oké. de ezután miért nem lehet a flashify-al auto loki patch-elt G-s kernelt rátenni? -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #4015 üzenetére
AutoRec-ből jó lenne egy olyan verzió, amiben a legújabb stock kernel és a 2.8.0.1 recovery van.
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #3982 üzenetére
Ok! Akkor marad így. Teszt következik szigorúan!
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #3979 üzenetére
Akkor azt nem buherálom. 2 hét és többet tudok mondani erről a rom-ról. Remélem nem lesz vele gond mint a CloudyG3 2.0-val...
-
Bubukain
senior tag
válasz
rayoliviero #3937 üzenetére
Még amúgy a Cyanogenmod alatt is nálam elmegy néha a 4G, gondolom nincs elég térerő.
Ez szerintem gyári szoftver alatt is így lehet.nem feltétlen
én azt vettem észre hogy CM/AOSP alatt ugyanazzal a baseband-el sokkal gyengébb és bizonytalanabb a térerő mint stock romon -
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #3931 üzenetére
Amit elfelejtettem, hogy CloudyG3 2.0 egy hónapig jó volt majd hirtelen egyik napról a másikra elkezdett leromlani... Számomra ez hihetetlen volt és úgy fel idegesített...
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #3931 üzenetére
Ez elég baj hogy nem ugrik vissza, de fél perc-1 perc bele fér... Mennyi idő alatt állt vissza amúgy? Én GSMrol szoktam 4Gre vissza állni ugyan is ahol dolgozom nincs térerő csak 2G-n...Van mikor Bp központban atvaltott 4Grol 3Gre...Nem tudom miért...
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #3919 üzenetére
Volt Optimusom.... Franc se tudja miért cseréltem le
Lehet annak még adok egy esélyt viszont abból meg már nem lesz friss...1.3.2 és ennyi sajnos
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #3916 üzenetére
Az is volt fent az OptimusG3...Nem hiszem hogy jobb lenne ettől a Cloudy-tól sőt...!
CM11 SlimKat...Igen megfordult a fejemben nekem is. Még gondolkodom rajta
-
laca71
aktív tag
válasz
rayoliviero #3911 üzenetére
Cg3 2.0 helyett most milyen jó alternatíva van?
-
iceQ!
addikt
válasz
rayoliviero #3911 üzenetére
SMS backup meg híváslista volt...és ennyi! De érted: 1 hónapig jó aztán egyik napról a másikra hirtelen elromlik? Hogy van ez?
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
rayoliviero #3875 üzenetére
Ez nem rossz, azt mondanám még, hogy este még jó volt, reggelre viszont ki volt kapcsolva és már csak ezaz LG logó van.
-
atika3
csendes tag
válasz
rayoliviero #3819 üzenetére
Köszönöm!
Pazar. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #3801 üzenetére
Feltettem, semmi érdemi.
Ráadásul kicsit kinassis... visszatettem a korábbi verziót!
Elvileg 1-2 nap és a multi verzió is kint lesz, azt szerintem érdemes megvárni. -
Haugland
aktív tag
válasz
rayoliviero #3810 üzenetére
Köszi a tippet.
Elkezdtem letölteni a CloudyG3 -t.Jelenleg SLimKat-en vagyok még. Akkor egy full wipe-után pendrive-ról átmásolom a 2 zip fájlt, és a baseband install után telepítem az oprendszert is és kész?
Nem gond, ha jelenleg TWRP-m van és azzal telepítem? -
Pob20
tag
válasz
rayoliviero #3806 üzenetére
A coudyban a blue témánál áttetsző...
-
Pob20
tag
válasz
rayoliviero #3783 üzenetére
A Smart Notice-t...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #3801 üzenetére
Meg nem probaltam. Ma teszem fel.
(#3803) pestibenji!
Nekem valamiert az sem jott be, raadasul korabban illegalis adatgyujtessel hoztak osszefuggesbe oket...MAS!
viber uzenetek lementesere, visszaallitasara tudtok valami jo megoldast?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #3798 üzenetére
-
Pob20
tag
válasz
rayoliviero #3770 üzenetére
köszi!!!
ez lenne az de valamiért nem cseréli ki az áttetsző órára. -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #3769 üzenetére
Egy egyszerűbb módszer. Egy kék téma.
Ezt még korábban csináltam, csak TWRP-ből simán telepíteni kell a zipet, nem kell wipe sem előtte, sem utána. Telepítés után fent is lesz a téma, a témák között majd ki tudod választani. -
Pob20
tag
válasz
rayoliviero #3767 üzenetére
Köszönöm.
Utólag hogyan lehet? Mert nem engedi be másolni, ez miatt meg újra nem akarom húzni...
Hiányzik az áttetsző óra. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #3764 üzenetére
Kaptam kozben Meggyi001 kollegatol egy apk-t, de az nem megy.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #3751 üzenetére
Félreértettél.
Nem a miui böngészője kellene (az megvan a mostani miui romomban), hanem a stock romokban lévő lg gyári böngésző. -
Harcsai
senior tag
válasz
rayoliviero #3761 üzenetére
Köszönöm!! Egyenlőre asszem belakva, meglátjuk hogy muzsikál
-
Harcsai
senior tag
válasz
rayoliviero #3755 üzenetére
Már nem emlékszem hol volt menüben, de optimusban tuti ki lehetett kapcsolni a megjelenítést. Magát az appot nem szedtem le.
-
Harcsai
senior tag
válasz
rayoliviero #3751 üzenetére
A gugli aszisztens eltávolítható a kezdő képernyőről?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #3744 üzenetére
Dolphint probaltam, valamiert nem tetszik, logikatlan az egesz.
Lehet velem van baj....A gyari bongeszo valakinek megvan?
Miuit hasznalok, arra kellene ravarazsolni. -
Harcsai
senior tag
válasz
rayoliviero #3735 üzenetére
És vajon ezen a cm-en megy a fastboot?
-
Harcsai
senior tag
válasz
rayoliviero #3735 üzenetére
Köszi. És érzésre? Tudom h szubjektív, de szerintem az többet ér mint akármilyen bench. Mennyire sima?
Xperián nekem csak cm volt. Nagyon szerettem. Itt most optimus g3, de mivel ez zsákutca, keresem az utódot. Dm g3-as romját szívesen kipróbálnám, de ugye az meg nem publikus -
Haugland
aktív tag
válasz
rayoliviero #3718 üzenetére
Sziasztok,
Egy napos tapasztalatok a SlimKat 8.4 -ről:
1, Bosszant, hogy a képernyő rendszeresen feloldódik a zsebrerakott telefonon
2, Próbáltam feltenni a gyári infra-programot, de a zip fájl nekem nem ment fel... hiába szedtem le többször is és próbáltam
3, A gyári G2 4.4.2 oprendszeren nagyon tetszett, hogy a kijelző fényereje automata módban is állítható volt!
4, nem vagyok benchmark-matyi, de gyári, nem rootolt rendszerrel ~39k, gyári rootolt rendszerrel ~38k ezzel pedig 37k körül mocorog..és most néha megakad a menüben lépkedve
5, a gyári billentyúzetben nagyon tetszett a 4 soros klaviatúra a fix számsorral....Ezt leszámítva pedig a SlimKat olyan, amilyen -> fantaszikus. Sallangmentes, átlátható és egyszerű ;-)
De azért az 1-2-3 és 5. pontokra azért jó lenne valami megoldás...
-
Harcsai
senior tag
válasz
rayoliviero #3729 üzenetére
CM-en megy a dupla koppos alvás/ébresztés? Nova nekem annyira nem jön be.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #3729 üzenetére
Ez végülis nem akkora nagy érvágás.Esetleg gyorsindító kamerára nincs a hangerő gombra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest