- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabyka95
őstag
válasz
DroiDMester #13145 üzenetére
meg mindig root vagy, mint egy 5 eves hulyegyerek dobalod a szmajlikat ..
-
norbert1998
nagyúr
válasz
DroiDMester #13145 üzenetére
Úgy hívják, AdAway
Amúgy tényleg, és máris nincs reklám. Ez mindenhol felüti a fejét, minden weboldalon, alkalmazáoson, mindenhol, ami kicsit is eltér egy PH tisztaságú oldaltól, ott virítanak ezek. De egy AdAway és soha többet nem látod a reklámot seholsem. Ha meg valami mégis kell, bemész az alkalmazásba és beírod, hogy ő a kivétel.
Működik cm13-al isHa esetleg feltetted azt az appot, és örülsz, hogy soha többé reklám (alkalmazásokban sem), akkor lennél olyan szives, és megnéznéd mégegyszer?
-
válasz
DroiDMester #12359 üzenetére
köszi!
-
tomika9988
tag
válasz
DroiDMester #9681 üzenetére
Rendben akkor estig várok hátha tudsz mondani valami véleményt ha nem akkor megy fel az 1.5
-
tomika9988
tag
válasz
DroiDMester #9674 üzenetére
1.5 és 1.7-1.8 közötti lényegesebb változást tudsz mondani ? csak mert te az mondod hogy az 1.5 jobb lehet én is át állnék rá
-
Th3Ac3
tag
válasz
DroiDMester #9674 üzenetére
Nekem 5 perc pihentetés elég volt hasonló eredményhez, hamar visszahűl a CPU 40 fok környékére. Hibás volt a wi-fi driver a módosítások miatt, meg pár KK-hoz jó finomítás az ami a gondokat okozta. 1.9 nálam eddig jó, bár az alucard govenort még mindig nem lehet használni
-
david_97
senior tag
válasz
DroiDMester #9174 üzenetére
Kerestem csak először 20h-t,aztán a 20G-t már megtaláltam
Szerencsére megoldotta az érintés gondokat... -
válasz
DroiDMester #9150 üzenetére
Oké, köszönöm
-
válasz
DroiDMester #9146 üzenetére
Ez kk rom? Gond nélkül vissza lehet csomagolni és szignozni?
-
csiziktomi
senior tag
válasz
DroiDMester #9146 üzenetére
Hatalmas köszönöm ezért a hozzászólásért
-
stefi68
addikt
válasz
DroiDMester #9017 üzenetére
Nekem a mai napig a kiszivárgott v30a van fent a "tákolt" dolgokkal, amik igazából engem nem is érdekelnek, mivel jól működik minden.
Ezért nem is frissítettem a hivatalosra, mert ha azt rootolom, meg TWRP-t rakok alá, akkor ugyanitt vagyok.Ebből csak azt akartam kihozni, hogy engem nem zavarna a "tákolmány", ha jól működik
A másik dolog, hogy egy alkotó tök mindegy hogy mit hoz létre (fest, költ, épít, vagy történetesen romot főz), egyrészt a saját kedvére teszi azt, másrészt az élteti, ha minél többen megismerik, elismerik a műveit.
Ez lehet, hogy túl hízelkedőnek tűnik és lehet, hogy így is vanKötekedők meg mindig vannak, lesznek is. Az alkotás pedig szül jó és rossz kritikákat is egyaránt.
Stílusa meg mindenkinek olyan amilyen. Valakinek csak rossz napja/időszaka van, valaki meg alapból lobbanékony. A hasonló hangvételű reagálások meg csak olaj a tűzre és így elfajulnak a dolgok, pedig sokszor csak egy kis semmiség volt ahonnan indult.Na nem ömlengek tovább...
Ha van valami kipróbálnivalód, szerintem itt sokan, szívesen beszállnánk a tesztelésbe...
-
Musaka
senior tag
válasz
DroiDMester #9017 üzenetére
Üdv
Nekem már nem lesz rá szükségem mert váltottam. De attól függetlenül örülnék ha megosztanád mert a családban maradt a teló.
Jó ROM okat csinálsz de sajna a kritikát nagyon nem bírod. Csak remélni tudom hogy nem soft fejlesztőként dolgozol valahol, mert akkor a munkád kicsinál. Hidd el mindig van aki aki panaszkodik és vagy olyan dolgokra mutat rá amit Te esetleg nem veszel észre. De saját tapasztalatból tudom hogy ez visz előbbre egy jól működő rendszer megalkotása felé. Tudom fos érzés mikor az ember munkáját becsmérlik, de ez vele járója az ilyen dolgoknak. Ha valami nem oks a békát le kell nyelni és megpróbálni megoldani hogy jobb legyen, vagy ha ez nem lehetséges széttenni a kezed és elmagyarázni miért nem megoldható bármilyen okból kifolyólag. A homokba tudom a fejem soha nem megoldás.Remélem ezt a kis szösszenetett Te nem támadásnak fogod venni.
-
SUPREME7
őstag
válasz
DroiDMester #8572 üzenetére
Valóban nem értek hozzá, nincs is akkora arcom mint neked. De a "készítő" azt írta, lollipop a bootloader. Nem tudom, de miért írná, ha nem igaz? Mindegy is, semmi hátrányos változást nem érezni, minden ugyanúgy működik.
De nem is akarok vitatkozni veled, teljesen felesleges, és kár is lenne lesüllyedni a te beképzelt azthiszemvalakivagyok szintedre. Te is csak egy senki juzer vagy itt, úgyhogy kár arcoskodni, rólam pedig lepereg
Akinek kell (annak ellenére, hogy Droidmester szerint "szétgányolja" a rendszert) van már G3 Tweaksbox beta Xposedhez (igen G3) ami működik (egyelőre amiket kipróbáltam) a G2 lollipopon is.
-
wyzard
tag
válasz
DroiDMester #8572 üzenetére
No offense, de nem lehetne az ilyen jellegű dolgokat privátban megbeszélni ?
Nem vitatok én semmiféle szakmai hozzáértést, nagyon kedves Tőled, hogy felhívtad a figyelmét a fórumozóknak a bootlader dologra, de szerintem senki nem kíváncsi már rá itt egy ideje az ilyen stílusra (a borzalmas helyesírást pedig inkább hadjuk ). -
SUPREME7
őstag
válasz
DroiDMester #8557 üzenetére
-
stefi68
addikt
válasz
DroiDMester #8476 üzenetére
Akkor én még elvagyok egy darabig a kiszivárgott Lollival
Nem nézted mi változott a kiszivárgotthoz képest a 30d-ben?
-
válasz
DroiDMester #8475 üzenetére
sajnos mégsem ilyen egyszerű a dolog(most teszteltem) úgy néz ki hogy az érintetlen LoliPop -hoz még NINCS működő Bumped TWRP tehát amég ezt nem lesz elérhető sajnos nem lehet custom Recovery -t tenni az ÉRINTETLEN Lolipop -ra!
-
hislah
aktív tag
válasz
DroiDMester #8224 üzenetére
Köszike!
Ezután mehet fel az új vodás lolli?
-
Soltee
tag
válasz
És ez mehet bármilyen ROMra?
Cloudy, Simple, stb....?
Nem kell bootloadereket sem cserélni, vagy azokat igen? -
batai15
félisten
válasz
Mondjuk anno valóban volt nekem olyan hogy optimus 3d cm flash után a kdz nem tudta vissza rakni a gyári romot..
-
batai15
félisten
válasz
DroiDMester #8218 üzenetére
Az annyiért cink.
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #7655 üzenetére
Írtam neked Skype-on
-
snorbi82
senior tag
válasz
Én csak raktam és raktam és tudnál segíteni?
Viccet félre téve. Kolléga leírta, hogyan kell feltenni és aki lusta vissza olvasni... De néha nagyon fura, hogy sokan 10 hsz-t nem képesek vissza olvasni. -
ToomyC
aktív tag
válasz
DroiDMester #7650 üzenetére
Kicseréltem a v1.1 zip-ben a system.img-t és egyből feltoltam a v1.2-t ... működik ....
-
hard74
senior tag
válasz
Akkor ezr csak dirty flash-el(csak dalvik, és cash vipe) tehetjük fel az 1.1-re?
-
tesopapa
aktív tag
válasz
Én belenéztem az updater-scriptbe és a kiemelt sor kernelnek tűnik.
Egy KK bootloader után felraktam.ui_print("");
ui_print("********************************************");
ui_print("* LG G2 SCCN G2 TEAM *");
ui_print("* http://sccn.vn *");
ui_print("* @hdlinh16 @ctqtdndtbn @animevn *");
ui_print("********************************************");
ui_print("");
show_progress(1.0, 5);
ui_print("Flash.....");
package_extract_file("sccn.vn/modem.img", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/modem");
package_extract_file("sccn.vn/boot.img", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/boot");
package_extract_file("sccn.vn/aboot.img", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/aboot");
package_extract_file("sccn.vn/dbi.img", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/dbi");
package_extract_file("sccn.vn/persist.img", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/persist");
package_extract_file("sccn.vn/recovery.img", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/recovery");
package_extract_file("sccn.vn/rpm.img", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/rpm");
package_extract_file("sccn.vn/sbl1.img", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/sbl1");
package_extract_file("sccn.vn/tz.img", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/tz");
package_extract_file("sccn.vn/system.img", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/system");
ui_print("Mounting system...");
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/system", "/system");
package_extract_dir("system", "/system");
unmount("/system");
ui_print("Completed.");
ui_print("Continue and Reboot."); -
pappkarcsi
senior tag
válasz
Én 1.1et wipeoltam majd ment fel az 1.2.
Eddig jó, gyorsabb mint az elődje, 20 app már rajta, holnap lesz navi és hívás teszt is, egész nap.
-
stefi68
addikt
válasz
DroiDMester #7491 üzenetére
Már korábban is meg akartam kérdezni, hogy mit jelentenek a számok?
Az alap hangerő mennyi lenne? És mi a második szám (pl. 64/20)?
Azt írja: 62 - 64 slight, 65 medium, 66 hight, 67 - 68 extreme boost
Mennyi amin még torzítás nélkül szól?A headphone gondolom a füles hangerejét a speaker meg a beszédhangszóróét növeli.
Ha mindkettőt szeretném akkor értelemszerűen mindkettőt kell futtatnom igaz? -
AllTheBest
őstag
válasz
DroiDMester #7473 üzenetére
Így sikerült, köszi a segítséget.
Más: a v1.1-es 5.0.1-nél csak nekem nem éled fel a telefon dupla koppintásra? -
snorbi82
senior tag
válasz
DroiDMester #7480 üzenetére
Érdekes, mert én láttam egy restartot és a telefon bekapcsolás óta eltelt időben nem látszik a tegnap esti restart. 72 órát mutat... Érdekes. Mitől lehet, hogy valakinek van és valakinek nincs restart. Felrakásnál történhet valami?
-
hard74
senior tag
válasz
Nade azt írja most stock 20H van. Akkor először root(stumproot), utána flashyfi-al bumped twrp image fájl feltol(így nem megy vissza jb botloaderre), utána go recovery, és simán mehet fel a rom. Ez így nem ok?
Mester te felraktad a portolt lollit? Vélemény? Nálam lassan egy hete hibátlan.
-
AllTheBest
őstag
válasz
Köszi a leírást, nemsokára akkor nekiállok
-
szala86
aktív tag
válasz
DroiDMester #6495 üzenetére
Csak az az érdekes, hogy az egyiket nem engedi a másik miatt feltenni. Az az egy amit fel tudok tenni, az szépen fut. Ha letörlöm, akkor fel tudom tenni a másikat is, csak akkor meg ezt nem tudom feltelepíteni. De kiszúrtam vele, mert annó valaki csinált egy zip-et amibe beraktam a két appot és twrp-ből feltettem. Most mind a kettő fentvan és fut szépen.
-
kurion
senior tag
válasz
DroiDMester #6379 üzenetére
Próbáltál már MIUi alapú romokat? DorimanX kernellel jobbak lehetnek? mert én próbálgattam alap kernellel és eléggé gyengén teljesített.
-
Bubukain
senior tag
válasz
DroiDMester #6379 üzenetére
értem, köszönöm
-
Bubukain
senior tag
válasz
DroiDMester #6375 üzenetére
nagyon köszönöm
ez telekomos? vagy az mindegy? -
Indiant
addikt
válasz
DroiDMester #5888 üzenetére
+600MB elég sok ennél a telónál.
A cache partíción 10MB elfoglalt terület van 5 és 187 appnál is.
Esetleg előtte valahogy monitorozom.
..de számomra elég érdekes, h. ekkora háttérrel rendelkező nem bővíthető telónál senki nem csinált még egy partíció átméretező progit.
..igen én is csak azt olvasom, h. letörölték a partíciós táblát (ezt mondjuk nem tudom miként tudták megcsinálni)
Más:
ez nincs bent a CloudyG3-ban? -
RAYBOMB
tag
válasz
DroiDMester #5774 üzenetére
Megpróbálok úgy fogalmazni, hogy az a moderátoroknak is elfogadható legyen.
Ki vagy te DroidMester? Hogy lehetsz ilyen bátor "uriember", hogy leszólsz embereket?
Ne haragudj már meg a kérdésért de, kinek képzeled magadat? Már úgy értem, hogy úgy viselkedsz, mintha te hoztad volna létre az egész Android rendszert. Mintha mindenki a te szavadat inná.
Ne haragudj, de az, hogy még vannak akik téged védenek...az kiábrándítóbb mint ahogy te fogalmazol a hozzászólásaidban.Minden tiszteletem a tiéd ettől függetlenül a témában.
-
Indiant
addikt
válasz
Ezekhez a romokhoz a G2Tweakbox-ot vagy a G3Tweakbox kell használni??
-
tibbike01
őstag
válasz
Jól van elismerem, hogy tévedtem bizonyos dolgokban.
De legalább megtudtuk mi az igazságEgyébként nem vagyok annyira sötét rom/kernel témában...anno moto defy, meg galaxy s2 nagyon sokat romoltam. Ez a G2 kicsit új még nekem. Meg már eléggé kiöregedtem.
De amúgy kicsit szebben is fogalmazhattál volna...ja mondjuk téged így kell szeretni.
-
válasz
DroiDMester #5576 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszod!
-
horimiki72
aktív tag
válasz
DroiDMester #5578 üzenetére
A probléma ezzel csak az, hogy azok lettek megkurtitva akik szerették és használják,használták a ROM-okat amit megosztottál és várták a következő verziót/fejlesztést.Aki meg fikázott, bírált, billentyűkaratézott ebben a témában pont elérte amit akart..te egyre kevesebbet, a ROM-ok meg egyáltalán nincsenek a topikban.Ha kínálnál valami alternatív megoldást a Rom-ok elérésére biztos nem csak én örülnék! Aki kötöszködni akar az meg maradhat itt vagy nézhet más topikba át szive-joga bár szívesebben olvasnék, próbálnàm ki a saját hibátlan ROM-jukat ha képessek rá.
-
kisgergely80
tag
válasz
DroiDMester #5578 üzenetére
@nyádról beszélj így, te gyöké®...
-
csiziktomi
senior tag
válasz
DroiDMester #5576 üzenetére
Mester
LG G2 v20F DM v4.2 FINAL Rom nem csinálsz újabb változatot?
-
válasz
DroiDMester #5520 üzenetére
Ez az LG Backup IMEI progi...
Nem elég, ha csak TWRP-ből mentjük ki az EFS-t?
Valahogy nem szimpatikus ez a linkelt progid (a Play-es nem is tudom milyen nyelvű leírása alapján).Jó, nem úgy ismerünk, mintha szartságokat linkelnél, véletlenül sem gondolok ilyenre, csak érdekel, mert eddig az 1 év alatt még nem láttam ezt a programot ajánlva.
-
Indiant
addikt
válasz
DroiDMester #5526 üzenetére
Köszönöm szépen, megtaláltam a korábbi válaszod is.
Én ezt szeretném megvalósítani:
adb-windows.exe reboot bootloader
fastboot-windows.exe boot clockworkmod.img
Tehát "csak" futtatni a recovery-t és nem telepíteni. -
Gaabor80
aktív tag
válasz
DroiDMester #5518 üzenetére
Hát bármilyen sötétben, bármilyen szögben is nézem, ez nem világít..
Viszont, próbaként felraktam tölteni. Semmi piros LED, rezgés, stb..
Gondolom kellene neki.
PC nem látja -
hard74
senior tag
válasz
DroiDMester #5520 üzenetére
Vajon a régebbi verziókkal készített backup-ok vissza rakhatók az újabbal?
-
Danny365
őstag
válasz
DroiDMester #5020 üzenetére
Ezeket raktam fel, ebben a sorrendben:
- 11.19-i CM12
- PA GAPPS
- SuperSU betaNekem megmaradt a TWRP, így root is van, SD card bug nincs. Eddig egyszer indult újra.
-
Harcsai
senior tag
válasz
DroiDMester #4714 üzenetére
Igen, köszi, már meglett.
Nem is értem magam
-
djoei
tag
válasz
DroiDMester #4451 üzenetére
Szia.
a 8.6 os dori-hoz tudnál adni egy friss beálítást?köszi -
iceQ!
addikt
válasz
DroiDMester #4451 üzenetére
Spkeaker gain-t 1-esen szoktam hagyni. Az nekem tökéletes.
A kamera illetve handset gain-t beállítottam az adott értékekre. Összehasonlítom az enyémet + ami benne van(OptimusG3 1.4) xml-t
Nem tudom, hogy lett e módosítva, de ha igen kicserélem a default-ra és STweaksben pedig beállítom az értékeket.
Szerintem így tökéletesnek kell lennie.
Esetleg egy default mixer_paths.xml-t kaphatnék?
-
iceQ!
addikt
válasz
DroiDMester #4440 üzenetére
Ha már itt vagy egy kérdés:
Dorimanx 8.5
Telefonálás közben mint ha torzítva beszélnék. Az lehet h a microphone sensi +10es és csak vissza kell venni mondjuk 1-2re?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
DroiDMester #4372 üzenetére
TŐLEM BOCSÁNAT KÉRÉS??
Rohadtul nem volt hibás csak az az egy KDZ..
Vissza vennék az arcomból a helyedben mert itt volt a példa, hogy mennyire marhaságot csinálsz.De mondom adok neki egy esélyt.. hát gondoltam.
Mahdi ROM volt fent 2.8.0.1-es TWRP és szépen megölte a nem sérült ziped a G2-t..És hol voltál amikor ez megtörtént? Hallgattál amíg meg nem oldottam.. Mester. Taps.
-
válasz
DroiDMester #4337 üzenetére
Köszi!
Látom csak javítani kellett volna a linkben.
-
Harcsai
senior tag
válasz
DroiDMester #4126 üzenetére
Koszonom szepen!!!
-
iceQ!
addikt
válasz
Na f@sza! Ki is fogom próbálni ezekkel is a ROM-ot. Dorimanx vs Optimus vs Cloudy KERNEL-ek!
-
Pálfi Tamás
csendes tag
válasz
Halli kibontottam a AutoRec_TWRP_2.8.0.2_Optimus_By_DM.apk fájlt !!
És az assets nevű mappában találtam 1 úgy nevezett doot.img fájlt ennek a mérete pont
meg egyezik az Optimus kernelem boot.img fájlal..
Szóval csak kicsomagoltad a régi AutoRec.apk –t és kicserélted a dolgokat benne?? -
Pálfi Tamás
csendes tag
válasz
Köszönöm szépen!!
-
Harcsai
senior tag
válasz
DroiDMester #4115 üzenetére
Ezek a feltolteseid publikusak? Nekem nem engedi letolteni..
-
Pálfi Tamás
csendes tag
válasz
Nem tudom letölteni!! Tudnál nekem segíteni ?
-
Harcsai
senior tag
válasz
Bocsi ha nagyon hozzá nem értő kérdés, de úgy nem lehet twrp-t feltenni, hogy megmaradjon a stock G kernel? Miért kell ehhez kernelt cserélni?
-
válasz
DroiDMester #4103 üzenetére
No úgy látom nem lett pontosan eldöntve mi legyen így csináltam Cloudy és Optimus KERNEL verziót is!
AutoRec Frissített TWRP 2.8.0.2 -vel
Cloudy v1.5 KERNEL verzió
Letöltés => AutoRec_TWRP_2.8.0.2_Cloudy_By_DM.apkOptimus KERNEL verzió
Letöltés => AutoRec_TWRP_2.8.0.2_Optimus_By_DM.apkV20G STOCK romon tesztelve mind 2ő tökéletes!
És a V20G ROM -hoz egy egyszerű ROOT -megoldás ami működik is nem úgy mint a TowelRoot
Stump Root Letöltés => Stump_Root.apk
feltelepít, elindít, majd a Grind gombra katt, kb 2-3. percig tart a telepítés ha végzett kérni fogja hogy csinálj restartot!
Restart után Play Áruházból feltesszük a Chainfire Su -t és kész is vagyunk!
[ Módosította: radi8tor ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
Szerintem Optimus.
-
iceQ!
addikt
válasz
Cloudy v1.5....(szerintem!!!)
-
Harcsai
senior tag
válasz
DroiDMester #4101 üzenetére
Vellamo most: Böngésző Browser 5.2.30D06: 3664
Reggel kíváncsiságból csinálok egy "hideg" tesztet.
-
iceQ!
addikt
válasz
DroiDMester #4086 üzenetére
Pörög nagyon...Alkalmazásokba ha belelépek és elkezdem lepörgetni meg sem röccen!
Akksi hogy fogja bírni? Nem merül gyorsabban ugye? (remélem, mert szerintem alap OptimusG3 kernellel gyorsabban merült...szerintem)
-
iceQ!
addikt
válasz
DroiDMester #4086 üzenetére
Köszi!
Beállítottam, így tesztelem a rendszert most tovább
-
SztiviVander
addikt
válasz
DroiDMester #4031 üzenetére
tanulmányoztam, ezért írtam hogy: "mondjuk ha rárakom normál módon autorec-el a 2.7-et, aztán 2.8.0.1 -et, akkor már van dowgradelt bootloader ami működik loki patch-elt kernellel." szóval mint látod arra már rájöttem hogy az autorec nem csak egy kernelt meg egy twrp-t telepít. azt hol írtam hogy hülyeség az autorec?
nyilván nem az.
és azért kérdeztem, mert a "milyen custom kernelt használjak?" kérdésre van ezer javaslat itt és xda-n is, de erre még nem találtam igazán világos választ. bár ez némileg kezdi megértetni hogy tulajdonképpen mi miért is van. hogy lesz-e pöcsölt G-s kernel az meg azon múlik hogy kiadja-e az LG a kernel forrást. -
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester #4012 üzenetére
Akkor tényleg az lesz a baj. Köszi, kipróbálom a másikkal !
Más: Nektek is lehalt a Hardveraprós rész ? Se a privátokat, semmit nem látok.
-
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester #3837 üzenetére
Szia !TowelRoot nem megy a v20G Romon amit linkeltél és gyalul mindent
IORoot sem.
Hogyan rootoljam ?
Köszi !Szerk: IOroot25 után SuperSU-t telepítettem a marketből, és jó lett.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
DroiDMester #3850 üzenetére
Nem probléma, hogy a Te zip-es ROM-odban .bin fájl van és nem .img, mint ahogy a leírásban található?
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
DroiDMester #3850 üzenetére
igen, ahhoz! Dobtam egy PM-t nemrégiben egy fontos kérdéssel, ha van időd, kérlek nyomj 1 gyors választ, köszönöm!
-
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester #3839 üzenetére
Köszi !!!
Még a G3 ROM van fent. Elég jól fogyaszt, csak az ikonok olyan fosok.
Nincs gyári G2 téma amit feltudnék rakni rá ?
A feature-ok miatt használom a G3 ROM-ot egyébként csak. -
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester #3837 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat !
Nekem annyi változás történt egyébként a G3 ROM-nál, hogy a térerő talán nem annyira stabil, mint a v20B-n.
Viszont a v20B meg már nagyon öregecske ROM.
Ha TWRP-vel telepítem akkor felmegy és utána töröl mindent ugye ? OTG nem feltétlen kell hozzá ?Köszönöm !!!
-
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester #3833 üzenetére
Kedves Mester !
Akkor ez Stock v20G.
Milyen újítás/javítás van benne ?Köszönöm válaszod !
-
Harcsai
senior tag
válasz
DroiDMester #3792 üzenetére
Gondoltam
Azért köszi!
-
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester #3787 üzenetére
Az az igazság, hogy nagyon sokszor igazad van.
Mindent támadásnak illetve fikázásnak veszel.
Az arroganciád egyébként egyszerűen felháborító mindaddíg, míg más szívesen segít akár 1000x is arrogancia nélkül. -
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester #3785 üzenetére
Egyáltalán nem azért raktam be, hogy lehessen most a pontokon pörögni.
Csupán azért, hogy hozza a Stock szintet.Már írtam korábban, hogy nem látom értelmét annak, hogy csupán 10-11% gyorsulás miatt széjjel hackeljem az egészet, illetve kerneleket cserélgessek.
Egyetlen dolog érdekelne csak, hogy van-e buttery smooth megoldás vagy nincs ....
Nem a pontoktól lesz jó egy telefon. -
iceQ!
addikt
válasz
DroiDMester #3686 üzenetére
Twrp 2.8.0.1 honnan lehet letölteni? Keresem, de nincs még D802re?
-
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester #3686 üzenetére
Lehet, nem tudom. Mounts and Storage után nincs olyan opció ? Érdekes. Régi fosokon volt...
-
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester #3681 üzenetére
Az a legcsúnyább, hogy egy baromi régi CWM-el is lehetett ugyanezt.
-
Haugland
aktív tag
válasz
Nem, egy korábbi verzió van fent, mivel stock 4.4.2-ről telepítettem a TWRP-t.
Kipróbálom ezt az ADB-s lehetőséget, bár fogalmam sincs (még) hogy hogyan műxik ;-) -
iceQ!
addikt
válasz
Ez új és hasznos infó
-
iceQ!
addikt
válasz
DroiDMester #3580 üzenetére
Inkább oszd meg a G3-as romodat mint hogy itt stresszelsz apa!
-
Fredy02
tag
válasz
DroiDMester #3438 üzenetére
Én is észrevettem hogy eszi az aksit rendszer és azért melegszik is, a kommentek hatására én is cseréltem a kernelt G3 2.0-ban és alkalmaztam a stweak beállításaid, tesztelés folyamatban van. A fauxot sajnos nem tudom megvenni most ezért engem is érdekel van-e más alternatíva.
-
noxon
őstag
válasz
Köszi
a faux clockból nincs free? Vagy milyen free appal lehet a faux clock beállításokat alkalmazni?
-
iceQ!
addikt
válasz
Az igazat: A CloudyG3 2.0 jobb lett vagy rosszabb mint az elődje? (Akár egy DM7.1-es kernellel)
-
Misi1980
senior tag
válasz
Köszönöm!
-
noxon
őstag
válasz
DroiDMester #3425 üzenetére
Hello, tudom, hogy unod, de ezt a dorimanx kernel beállítást hol találom?
valamit dorimanx 7.1-án belűl van külön g3 cloudyhoz vagy csak egy féle van?
-
iceQ!
addikt
válasz
DroiDMester #3427 üzenetére
Milyen beállításokat használtál DM7.1 mellé?
-
hard74
senior tag
válasz
DroiDMester #3425 üzenetére
Én egy percig sem használtam a CloudyG3 2.0-t a saját kernelével,egyből ment fel a dori7.1.Semmi hiba nincs is vele.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester #3265 üzenetére
Dolgozol mostansag valami uj romon?
-
Bubukain
senior tag
válasz
DroiDMester #3265 üzenetére
Köszönöm
-
iceQ!
addikt
válasz
DroiDMester #3112 üzenetére
Használok LG backupot mégpedig a hívás infó + sms mentésre. Tökéletesen működött. De másra nem....
-
sanyika987
aktív tag
válasz
DroiDMester #3011 üzenetére
rendben köszi az infókat még egy utolsó csak a rend kedvé ért
hol találom a letöltő linket ehhez a rom verzióhoz? -
Harcsai
senior tag
válasz
DroiDMester #3007 üzenetére
Ááááááá, ez melyik romod? Akaroooom
-
sanyika987
aktív tag
válasz
DroiDMester #3007 üzenetére
Mesterem milyen romot használsz??
Csak mert ezeket a számokat (antutu)
csak álmomban tudom elérniBár antutun ahogy lesem nem gyári órajelen van
-
jilian
addikt
válasz
DroiDMester #2973 üzenetére
A jelenlegi Cloudy G3 1.3 -ban 1.5-ös kernel van?
(vagy megint van a topikjában egy 'rejtett hsz.-ben letöltési link az 1.5 -ös ROM -jához?)
Danny365
Te melyik ROM-ot tolod? (gondolom Cloudy)
És melyik amelyikre úgy rá szoktál fanyalodni, hogy kipróbáld?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest