-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazska15
senior tag
Bár még csak két napja használom a BlissPop-ot, de a munkám miatt elég sokat telefonálok és egyszer sem fordul elő olyan, hogy később jött volna vissza a kép. v3.7 OFFICIAL-t tettem fel, ha régebbi van próbáld ki ezt, ha ez akkor próbálj rá egy hr-t!
Szerk.: Ja, most látom az aláírásod..
Akkor próbáld meg újrahúzni, hátha megoldja!
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem szabadna bootloopnak lennie.
Feltettem korabban ezt a romot, nekem kozel sem volt olyan akadasmentes, mint a stock 30b.
Foleg a nevjegyzek, sms, bongeszo akadozott, es tobbszor nem erzekelte az erintest normalisan.
Kivancsi leszek a velemenyedre, hogy nalad milyen lesz. -
tesopapa
aktív tag
Felment!
Légyszi ne hozzátok nyilvánosságra, csak Nektek.
FM Rádió nincs benne, gondolom csak a hivatalos D802-ben lesz majd. -
noxon
őstag
02.16-ost tettem fel sima wipe-al, de bootlop, csak full wipe-al ment fel rendesen. Ez azért elég gáz, nem értem ilyen hogy lehet, nem tesztelik? Meg elvileg cég a cyanogenmod meg nem a kovács pista csinálja, hát kb az a szint most
Ha kijön az official stock 5.0 akkor megy fel az és elég a cm-es zsákbamacskától, hogy vagy elindul vagy nem egy frissítés után -
Danny365
őstag
- Névjegy: mindegy, hogy ékezettel vagy anélkül írod, megtalálja.
- Kamera: korrekt, olyan, mint a többi AOSP ROM-on szerintem. Videózni lehet.
- Telefonálás minősége: nálam kifejezetten jónak tűnik, a másik fél viszont kicsit visszahallja saját magát.
- A képernyő rendesen ki-bekapcsol telefonálás közben, ahogy írod. -
noxon
őstag
Jó a f...-t, ez készenléti aksi idő! Ne is álmodj, hogy ilyen lesz, max, ha nem használod a telót
Unalmas már ez az aksi mánia, 1 napot nem bír tovább normális használat mellett, el kell fogadni és tölteni este.
Az se mindegy, hogy a 2 óra akárhány perc kijelzőidőben mire használja az illető a telót, ez annyira értelmetlen és nem hiteles... nem kell ezekre a screenshotokra ráizgulni -
noxon
őstag
Előző verziók használhatatlanok voltak, én a 11.20.-at tettem fel és eddig minden rendben, semmi fagyás, újra indulás. Aksi nem merűl gyorsabban nekem.
Vibert nem használom nem tudommilyen rajta, hangsout, messenger ok. Hívást ezzel még nem próbáltam, de az előző verzióban tudtam telefonálni rendesen.
Wifi, elforgatás ok, bluetooth nem próbáltam még.Még valami?
Szerintem nyugodtan tedd fel és teszteld le, használható már. Nekem bejön nagyon ez az új 5.0 rendszer
Értesítések faszák lettek rajta még a képernyőzáron is, bejön, hogy kézbe veszem a telót és magától bekapcsol a kijelzőKépernyőzár animációja is nagyon ott van, szép animációk. Szóval vizuálisan nagyon ott van a szeren
-
rayoliviero
veterán
Nem elég a hangminőség? Számomra már ez is elég lenne. De a CM11 még gyorsabb és naponta frissül is. A Mahdi nem valami gyakran mostanában. Akkor hülye lennék a Mahdit választani.
Jimanszky: Nekem a SlimKat sem jobb, mert csak talán hetente frissül. SlimKat-en a hangminőség kiváló, Viber alatt is csak minimális visszhang van. Mintha nagyon kicsit lassabb lenne a CM11-től. Mindkettő kb. egyformán jó ROM.
Nálam CM11 a legjobb, utána SlimKat, a Mahdi csak a harmadik.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nalam siman mukodott minden twrp-vel miui alatt, es annak telepitesekor is.
Igazabol az "atjarhatosag" az ami nem az igazi.
Foleg a nandroid mentesek nem kompatibilisek egymassal, ha lehet igy fogalmazni, mert nalam volt olyan twrp-s mentes, ami nem ment vissza korabban philz-el. -
gretzky77
veterán
Nem hiszem,hogy az lenne a gond nekem egyik miui sem ment még fel rendesen nem tudom miért,nekem is mindig újraindult! Aztán most az utolsó linkelt miui felment twrp alol gond nélkül viszont nekem nem talált hálozatot ,volt még vki akinek szintén ez volt,hogy miért passz
Bocs benéztem a datat is kell wipeolni attól a belső memória marad
-
-
wyzard
tag
Nekem az 'Ö' betű kivételével megtalálja, pl.: 'Ad' ->'Ádám'.
Viszont amit nem találok egyelőre: sikeresen beimportált a telefon a Google címtárból mindent, hogy tudom beállítani, hogy csak a telefonszámmal rendelkezőket mutassa a névjegyzékem ? Stock ROM-on volt egy ilyen checkbox. Valaki nem tudja véletlen ? -
Corgan82
aktív tag
A gyári névjegyzékkel kapcsolatosan nem tudok neked nyilatkozni mert azt soha nem használom, nekem az ExDialer alkalmazás (tárcsázó és névjegyzék) van feltelepítve, abban megtalálja ha ékezet nélkül írom a nevet.
A Lenovo kamera meg szerintem jó, de azért próbáld ki te is mert mindenkinek mások az igényei.Jimanszky
MIUI -
schferenc77
aktív tag
Mivel még csak 4 órája vagyok túl a beállításon korai lenne bármit mondani. Ami jó hír, hogy 2,5GHz-re húzva és -37,5mV-tal alulfeszelve is 36xxx pontot ad. Játékok mennek szépen, akadás nincs. Még arra nem jöttem rá, hol kell beállítani (akár Stweaks-ben, akár trickster mod-ban), hogy bootoláskor ne álljon vissza alap frekire.
Btw, az új kernel kb 1500 pontot jelentett plusszban antutuban. Én mondjuk mindgi megvárom hogy 40 fok alá hűljön a procit, mielőtt újra tesztelek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest