- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
válasz
geryboro #1925 üzenetére
ok, köszi, ez megvan.
Közben a screen lock widgetre is megvan a megoldás, engedélezni kell, és utána a screenlock-on el kell húzni az újadat, és ott a widgetek hozzáadására. Viszont nem minden widgetet sorol fel, meg nem is akárhogyan lehet választani. Létezik, hogy nem mindegyik widget kompatibilis a screen lock-kal? Nekem pl van olyan widgetem a nine exchange klienshez, hogy csak a nem olvasott mailek darabszámát írja ki. Ugyanakkor a screen lock-os widget választóban csak olyan van, hogy a legfrissebb x db e-mail listázza ki (tehát bele lehet olvasni).
Viszont a home gombról felhúzós menü testreszabásához még mindig nem jutottam el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest