- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tutaj01 #3424 üzenetére
A magyarázat nagyon egyszerű nem a v1.5.ös Cloudy kernel van az új 2.0 G3 Romban, így nem a ROM -ot kell hibáztatni!
Bár nekem a v1,5 -ös Cloudy Kernel sem volt valami fényes (a GCC -verzió valamivel jobb de az sem az igazi)Tehát nagyon könnyen lehet javítani a melegedés és gyors merülés problémán csak fel kell tenni a Dorimanx 7.1 et és megfelelően beállítani és máris minden RENDBEN lesz!
-
válasz
tutaj01 #3202 üzenetére
Köszi, hogy megerősíted a haszontalanságát!
Valamit ellenben mégis módosít bekapcsolt állapotban, ugyanis nekem nem szólalt meg vele a Timely ébresztőm.
Tegnap egész nap ment az Eco mód és kompletten nem volt ébresztőm, ma is az előébresztés idején még bekapcsolt állapotban volt és nem ébresztett, utána rögtön kipróbáltam, hogy kikapcsolás után változik-e valami és a rendes ébresztés utána már ment is, ahogy kell neki.Tehát ha nem is teló használat alatt spórol az akksival (mint ahogy szemléltetted te is), mélyalvásban úgy látszik szabadon, kedve szerint tilt nyom el háttérfolyamatokat (nálam ugye az ébresztőt, meg akkor még ki tudja miket még).
Konklúzió: Ne kapcsolja be senki se!
-
-
Snoop27
őstag
válasz
tutaj01 #3106 üzenetére
Szia. Jelenleg en is Cloudyfa uj G3as romjat hasznalom, nyomon kovetem az xda forumjat de meg nem lattam senkit aki a te alltalad eszlelt hibakat emlitette volna. Nalam szinte minden jol megy, ami a te esetedben nem mervado, mivel nem hasznalom a QC-t. A telepitesek utani FC-vel sem talalkoztam. Esetleg probald elkerulni az LG Backup-ot, tedd fel manualisan azokat, amikre szukseged van es teszteld ugy le, lehet az okozza nalad a problemat, volt mar olyan rom ahol nem javasoltak a backup-ok felrakasat, talan ez a gond nalad is. Amit en szemely szerint megfigyeltem az a kamera gyenge minosege, xdabbeb 5.1.2. appja van fent az uj binary csomaggal (G3) de valamiert nagyon gyenge minosegu fotokat keszit, ha egy kicsit is bele zoomolok szetesik a kep, feketes konturja van, ezt a hibat az elozo Cloudy romjaban nem tapasztaltam. Persze nem jelentenem ki biztosan, hogy a rom vagy app hibaja, lehet en nem csinaltam valamit jol, esetleg nem a megfelelo sorrendben tettem fel a binaryt/appot (mar ha ez szamit barmit is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest