- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
válasz
RomiJosy #13701 üzenetére
Én leszedtem a fóliát róla, ami elég keményen oda volt tapadva...lényeg, sokkal élénkebbek a színek és végre természetes állapotában van a telefon. Más is tapasztalt szín élénkséget? +Fényben ilyen érdekes raszter vagy rácspontokat látok a kijelzőn, ez normális? Lehet nem eredeti a kijelző, vagy ez később gyártott vagy mi.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
RomiJosy #13647 üzenetére
Nalam a megjelenes ota ez van fent. Igaz nem 3.3 hanem 3.2 es soha semmi panaszom nem volt vele.
Bar mostar maga a g2 sajnos eloregedett ezert ugy erzem telefont kell valtanom. Volt par uj telefonom kozben es igy visszalepesnek erzem a g2-t de maga a rom hibatlan. Ha lenne cloudy 6.0 mar tennem is fel. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
RomiJosy #9955 üzenetére
Szerintem a gyari 30b jobb mint a korabbi cloudy romok, de te tudod.
A root es a recovery ( es az ujabb recovery ) telepitese hibatlanul mukodik lollipop-on az osszefoglaloban leirtak alapjan.MAS:
A gyari bongeszobe korabban be tudtam jelentkezni es tudta kezelni a konyvjelzoimet, most ez az istennek sem akar mukodni.
Ez ilyen lett, vagy valamit elcsesztem? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
RomiJosy #9951 üzenetére
Elvileg mukodnie kellen a mentesnek, de ha nem, akkor siman visszateszed a korabbi twrp-t es kesz.
En a gyari 30b- t hasznalom ez nagyon jol megy.
A cloudy az egy portolas (volt), elofordulhat szerintem hiba, mondjuk en azt nem hasznaltam, de stabilabb egy gyari erintetlen rom szerintem. -
Zoja™
őstag
válasz
RomiJosy #9853 üzenetére
Mivel a mikrofon egyben van a microusb töltőcsatlakozóval és a jack csatlakozóval ezért több kulvsszóval is rá lehet keresni.
Az ifixit-en találsz képeket a szétszedéséről, vagy a youtube-on millió számra vannak videók.
Ha pedig valamelyik kis GSM szervizbe viszed, akkor 8-9k körül szokták cserélni.
-
-
-
válasz
RomiJosy #6618 üzenetére
Én is úgy tervezném majd.
Bár az a baj benne, hogy az ilyen "érintetlen" gyári firmware zip-ek nem feltétlen megbízható forrásból származnak, ki tudja, hogy pl belenyúl-e módosítás szintén a zip-be az illető, aki végül megosztja majd azt a jónéppel.
Szóval lehet a legmegbízhatóbb megoldást választom majd végül, mégpedig a kdz-t.
Ott tuti, hogy amit felpakolok, az közvetlenül az LG-től jön. -
válasz
RomiJosy #6612 üzenetére
Mehet majd DroidMester offline frissítőjével igen.
A kdz telepítés helyes menete pedig, hogy két Hard Reset között végzed el a fő műveletet és így teljesen tiszta, root és TWRP nélküli rendszered lesz.
Ha így felpakolsz egy kdz fájlt, utána arra a rendszerre mehet a továbbiakban OTA frissítés is igen, ha nem fogod addig root-olni újra a telefont.Egyébként nem feltétlen sokkal később lesz TWRP-ből telepíthető hivatalos lollipop szerintem.
Legalábbis nem hiszem, hogy napokig tartana kdz-s telepítőből TWRP-s megoldást készíteni, csak figyelni kell majd XDA-t. -
hard74
senior tag
válasz
RomiJosy #5136 üzenetére
Danny365 #5047-es hozzászólásában linkelt zippet tetted föl? Nálam is cm 12 van, és azzal van knock on. A knock off viszont nem működik cm alatt arra a lockscreen app a megoldás(widgetre egy kopp és lezár).
Akksi nálam teljesen ok. 1nap 3órája húuzam le a töltőről, 3óra kijelzőidő, 30perc telefonálás, 15perc yotube, és most van 60%-on az aksi. -
válasz
RomiJosy #5114 üzenetére
Örülök, hogy sikerült telepítened gond nélkül és nincs is vele sok bajod.
Egyre kíváncsibb vagyok.
Főleg erre az asztalról felvevős kijelzőfeloldásra. Remélem zsebben hordva folyamatosan mozogva nem akar folyamatosan majd felébredni. Meg remélem beálltható, hogy asztalról felvéve közvetlen kijelzőfeloldás előtt mintát kérjen. -
válasz
RomiJosy #5106 üzenetére
Végülis a mostanában kiadott 5.0 ROM-oknál már nem nagyon olvasni, hogy elmenne a TWRP.
DM féle 20G-nél meg direkt tűnik el, ahogy arról már volt szó.5.0 root-olható, viszont ha olyan ROM-on TWRP nélkül maradsz, akkor gyanús, hogy csak is kdz flash-elés lehet a vége neki.
-
válasz
RomiJosy #5096 üzenetére
Igen, úgy tűnik nem néztél utána, hogy pontosan milyen is az a 20G-s ROM, mielőtt telepítetted.
Majd kérlek számolj be melyik CM12-t telepítetted és maradt-e TWRP-d és milyen hibákkal találkoztál!Bár én legközelebb csak 4 nap múlva tudok csak ROM-ot telepíteni, addig lehet kijön még pár CM12 verzió.
-
válasz
RomiJosy #5078 üzenetére
Ha jól hámozom ki twrp-ről telepítem a cm12-őt (persze előtte vape minden kivéve egy amit sose)
El sem indítom a rendszert,hanem rakom rá a gappsot,majd a supersut. Ha ezek megvannak elindítom a rendszert és menni fog.szerintem ezt a romot tedd fel.
igen, ennyi az egész (nem vape, hanem wipe).A supersu val hogyan tudom utánna rootolni a telt? Azt eddig meg se nyitottam soha. Ha megvan a root,hogyan lesz újra twrp? Az marad vagy fel kell tenni megint?
attól hogy új romot telepítesz, a twrp-vel nem történik semmi.
arra figyelj, hogy a legfrissebb 2.8.1.1-es twrp ajánlott ezekhezHa még egy olyan kérésem lehetne saját és utánnam kérdező kezdő nevében,hogy felraknátok ezt a három linket egymás után egy hszbe? Cm12,gapps,supersu...
-
rzoli
senior tag
válasz
RomiJosy #4654 üzenetére
Ha nem vagy biztos a pendriveod kapacitásában és nem teljesen megbízható helyről vetted, pl ebay, akkor itt egy cikk, a végén ajánlanak pár hasznos programot, amivel le tudod tesztelni.
Egyébként az 1000<->1024 körüli huzavona miatt, minden eszköz 2-3%-kal kisebb, mint ami rá van írva.
-
iceQ!
addikt
válasz
RomiJosy #4593 üzenetére
Valójában ha van időd és türelmed lehet játszani itt a kernellel. Speciel én mire megtaláltam ami nekem jó addig eltelt egy pár hónap. Dorimanx 8.6 van fent és idáig nekem ez a legtökéletesebb,
Ezzel azt mondom, hogy a rendszer az rendszer. Nem fagy, nem röcög, akku idő kiváló.
-
kisgergely80
tag
válasz
RomiJosy #4590 üzenetére
Az a helyzet, h a telefonok hardveresen minimálisan eltérnek egymástól. És vannak olyan telefonok, amiken a dorimanx például 2 napig hasít egy töltéssel, viszont vannak olyanok is, amiken nem lehet normálisan használni, mert még a live wallpaper is laggol és fél nap alatt lemerül. Persze azonos beálítás mellett.
Ez volt a tény része a dolognak. A saját vélemény pedig, h nagyon eltér a stock-tól és ez szerintem már nem jó. Nagyobb kockázata van, mint egy stock közeli kernelnek.
Viszont, ha úgy gondolod, h kipróbálod, akkor sem lesz katasztrófa. Csinálj egy komplett biztonsági mentést a kernel csere előtt, ahogy azt írták előttem is. Ha bármi gond van, még sem jön be, akkor 5 perc alatt visszakapod az előző, jól működő rendszered. -
kisgergely80
tag
válasz
RomiJosy #4578 üzenetére
Az én személyes véleményem, h inkább hanyagold a dorimanx kernelt. Az egy akkora katyvasz, h úristen. Az update-ek úgy néznek ki, h 70 dolgot kicserél, a következő frissítésben kiderül, h abból 60 nem működött és bugos, akkor ott visszacsinál mindent, a maradék 10 módosítást pedig 6 verzión át módosítgatja, h normális legyen és a vége az, h már senki nem tudja, h mi merre hány méter. Szerintem maga dorimanx se tudja, h már hol tart, csak kísérletezget. Ráadásul próbáltam már egy halom beállítással, de nálam semmivel nem volt jobb, mint mondjuk a stock optimus, vagy a gcc-s cloudy.
szerk.:
Egy pozitívumot kihagytam, ami mondjuk nem rossz. Alul lehet feszelni. -
válasz
RomiJosy #4578 üzenetére
Egy a lényeg. Akármit csinálsz, mindig legyen friss mentésed mindenről, az ördög soha nem alszik.
Más: ez egész jó eredmény nem?
Ezt írja rá a srác:
CloudyG3 stock rom and kernel. Sync, gps, wifi & mobile data is allways On with auto brightness, this is normal screen time for me in ,,two days,, use
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest