- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyzard
tag
válasz
snorbi82 #13100 üzenetére
Szia!
Mennyire szeretik a sárgulás miatt cserélt kijelzőt újra cserélni sárgulás miatt? Hasonló cipőben járok én is, csak azért kérdem.
Egyszer cserés volt, mert rommá törtem, után viszont sárgulás miatt cseréltettem, azt már garanciában.
Most viszont nekem is sárgul újra, de még 1 éven belül vagyok. Régen olvastam olyat, hogy csek egyszer cserélnek sárgulás miatt. Valós információ lehet ez ? -
keep2000
tag
válasz
snorbi82 #11548 üzenetére
Az újrahúzás jó gondolat volt, annyi, hogy itt nem kdz van, hanem tot, de legalább a hibaüzenetek leálltak, ellenben a SIM kártyát még mindig nem ismeri fel, "No SIM card Emergency calls only". Egy régebbi és a legújabb gyári ROM-mal is próbáltam.
A telefonálás eddig ment, pin kódot is kért, most nem teszi.
Másik sim-mel sem megy sajnos -
Laca0
addikt
válasz
snorbi82 #11440 üzenetére
Még akkor is sokkal jobb a net 4G-n, ha közepesnél gyengébb a térerő. Én hotspotként szoktam használni a telefont, nagyon jól működik. De 2-3 naponta feltűnik, hogy rég nem hívott senki vagy éppen én akarok hívni valakit. Ránézek a telefonra és azt látom, hogy keres-keres, de nincs hálózat.
Próbálkoztam olyannal is, hogy átváltok repülő módra és vissza, de az sem segít. -
-
Zoja™
őstag
válasz
snorbi82 #10542 üzenetére
Jogos a kérdés, de...
Valószínűleg azért mert az update-hez az első release-ből ki kellett volna szedni a framework-ből és az android.policy-ből a signature vertification-t. De mivel ez kimaradt, ezért ha csak egy update-et csinált volna, azt a meglevő rendszer egy rakás FC-vel jutalmazná.
-
Zoja™
őstag
válasz
snorbi82 #10497 üzenetére
Szerintem még az 5.1-et sem fogja megkapni, tekintve hogy még susmus szinten sincs róla infó. Az M-ből pedig még csak developer preview van, mire az kész lesz és az LG is ráhúzza a saját felületét, addigra már bőven a 3. évben járna termék támogatás szempontjából. Valljuk be, hogy nagyon kevés az esély erre.
-
Zoja™
őstag
válasz
snorbi82 #10264 üzenetére
Igazából sokat nem jelent, mert a system partícióról gyalul, ahhoz meg egyik 3rd party app nem fér hozzá. A RAM esetén meg megint nem számít, amíg nincs rendes memory leak fix.
Akkor lehet értelme ha xposedet használsz memory leak fix patch-el, vagy esetleg kernel toolkit-ben beállítod a minfree értékeket.
-
stefi68
addikt
válasz
snorbi82 #9707 üzenetére
Nincs mit.
A linkelés nem túl jól sikerült, a 2. le is maradt: Collection of Xposed Modules (XDA)
-
stefi68
addikt
válasz
snorbi82 #9703 üzenetére
Igazából elvesztettem kicsit a fonalat...
Most akkor melyiket is raktad fel? Amit én linkeltem, vagy a Pro2-t, mert kettővel előtte meg azt írtad, hogy az jobban bejön.
XPosed modulból meg azt rakod fel amire igényed van.
(L:http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/index-xposed-modules-collection-post-t2327541)ITT (/L)és ITT tudsz csemegézni... (az utóbbi november óta nem volt frissítve, de mivel kategorizálva vannak jó segítség lehet) -
válasz
snorbi82 #9178 üzenetére
david_97 lemaradtam a linkkel, bocsi, nem voltam gépnél.
--------------------------------------------------------
Próbáltam én is mindenféle kalibrálást, touch firmware frissítést, nem segített semmi, maradt ugyanúgy az érintési hiba. Hiába volt mindenféle wipe meg utána recoveryből dm rom telepítés, maradt. Pesten amikor vissza rakták rá a gyárit, akkor javult meg. Én nem tudom mi lehet a hiba ilyenkor, de biztos valami üt valamit...
-
david_97
senior tag
válasz
snorbi82 #9161 üzenetére
Erről annyit, hogy amióta feltettem v30e-re elszállt az érintés a telefonon akár Meggyi kollégának, össze vissza nyomogatja magát, feloldja a zsebemben, random hívások, stb.... Azóta újra tettem a rendszert, igaz csak twrp-ből(minden wipw ok) de nem oldotta meg az érintés hibát, napi 10alkalommal elő jön, de azt vettem észre hogy általában jack csatlakozáskor.....
MÁS :Ha valaki tud megoldást, megköszönném, nem akarom resetelni a telot -
válasz
snorbi82 #9039 üzenetére
"és még is minden oké"
Meg tudod mondani hogy miért van azon honlap szerint 28db v30 -asverzió? miben különbözik egyik a másiktól? Ha nem tudod akkor nem eldönthető hogy ami egyik embernek jó az a másiknak is jó-e...
-miért adnak ki 16G -re és 32G -re másikat ? (ha szerintetek mind egyformák? ="Tökmind1")
-mi különbség a v30a v30b v30d v30e verziók közt?FGyula30: Mert én elolvastam a file mellett levő megnevezést is... (lásd lejjebb)
-
Soltee
tag
válasz
snorbi82 #8690 üzenetére
A némító funkció például, tudom az 5.1ben már javítják. Apróságok... Ha pl beállítom az ébresztőt nem jelzi a zárképernyőn, az értesítéseknél ha be van kapcsolva állandóan felugrik az inteligens arcfigyelo nem lehet kikapcsolni. Ilyesmi kis apróságok amik zavarnak... Tudom egyéni, de engem nagyon zavarnak...
-
logarithm
őstag
-
snorbi82
senior tag
válasz
snorbi82 #7399 üzenetére
A fenti link a 16GBos változatra jó.. Ez a 32es re
Bocs telefonról írok..
-
válasz
snorbi82 #6874 üzenetére
Hi!
Én megnézném IMEI alapján, hogy jelenleg mi az elérhető legújabb szoftver hivatalosan a telefonomra és azt tenném rá (de egyébként mindegy, mindet lehet később root-olni).lacko6:
"Hivatalosan csak jb van ra."Ezt ki tudnád fejteni?
Ugye nem azt mondod, hogy eddig úgy tudtad erre a telefonra nincsen még hivatalosan KK (már a hivatalos lolli is itt van a sarkon)? -
pestibenji
senior tag
válasz
snorbi82 #6322 üzenetére
A dpi beállítás alapból benne van a romban vagy valamilyen külön programmal csináltad?
Ezenkívül olyan bug létezik benne, hogy hívás közben ha elveszed a fejedtől a telefont akkor nem kapcsol be a képernyő?Én is kipróbálnám csak előtte ezeket tudnom kéne. Köszi előre is
-
tibbike01
őstag
válasz
snorbi82 #5539 üzenetére
2 hónappal ezelőtt galaxy s2-őm volt. Imádtam rajta a cm11-et (arra csak az volt), mást nem is tudtam elképzelni rajta. Kb 2-évig használtam. Mivel elég gyenge hardverrel volt felszerelve így verhetetlen volt gyorsaságban a cm.
Viszont, a G2 erős hardverrel rendelkezik, és szerintem nagymértékű butitás cm használata rajta...tökéletesen stabil, gyors, és jó az akku cloudy g3-on.
Ezelőtt nekem sem volt ilyen véleményem, mindig is cm alapú romokat használtam.
Amúgy meg apex launherrel, lollipop témával, kigyomlálva használom a cloudy-t.
Ti miért szeretitek a cm12-őt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 3
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest