- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zoja™
őstag
válasz
Snoop27 #11701 üzenetére
Az LMK beállítást próbálgatni kell és nincs tapasztalatom a Cloudy-val, egyéb dolgok miatt sem maradt sokáig a telefonomon.
Nem tudom milyen kernel van a Cloudy 3.2 alatt, de a helyedben inkább egy dorimanx kernelt próbálnék ki, ráadásul az tartalmazza azt az app-ot is, amivel finomhangolhatod a kernelt. De van egy olyan gyanúm, hogy dorimanx már elvégezte azokat a LMK/minfree módosításokat a kernelében, ami a maximumot kihozza az 5.0.2 memory managment-jéből.
Vagy másik megoldásként, ha nem akarod a kernelt cserélni és piszkálni, akkor rakj fel egy Xposed-et és a hozzávaló Memory Leax fix modult.
Melegedésre maximum annyit csinálhatsz, hogy vissza veszel picit az órajelekből, esetleg próbálgatod az I/O ütemezőket.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
Snoop27 #4586 üzenetére
Szia!
Én több alkalommal is próbáltam már a LiquidSmooth ROM-ot de ugyanaz jelentkezett nálam mint pl. az AICP ROM-nál, hogy jó, gyors, smooth stb., de mindig volt vele valamilyen kisebb-nagyobb hiba ami miatt nem tudtam használni.
A november 1. verziót nem próbáltam, de az előző verziót igen, és abban az a hiba volt, hogy engem visszhangosan hallottak. A bejövő hang tökéletes volt, csak a kimenővel volt gond. Ez másoknál is előjött. Nem tudom, hogy a 11/1 verzióban javították-e ezt a hibát, de az új verziónál nem olvastam erről hsz-t XDA-n, lehet most már jó. Saját kernelje van (blackbird), amit sokan dicsérnek. Újraindulás vagy akadás, FC nálam egyszer sem volt. Szerintem egy próbát mindenképp megér, kár lenne kihagyni. -
Snoop27
őstag
válasz
Snoop27 #3458 üzenetére
Kiprobaltam a Viper 1.2es romot, nem volt vele gond amig nem tettem fel recoverybol az xdabbeb binariest, s mikor probaltam fotot kesziteni magic fokus-szal ujraindult a telefon, es azota is allandoan ujra indul 5 mp mukodes utan. Irtam a keszitonek, remelem javitja a problemat, mivel maskulonben igen jo es gyors romnak tunt.
-
Harcsai
senior tag
-
Corgan82
aktív tag
válasz
Snoop27 #1279 üzenetére
A Titanium backup-pal kapcsolatosan a rendszer adatokat írják, hogy azokat ne állítsuk vele vissza, nem a sima appokat. "Don't restore system data using Titanium Backup!"
Már állítottam vissza mentést TB-pal és semmilyen hibám nem volt, normálisan működött minden.
De ha félsz a TB-tól akkor pl. ezzel csinálj mentést és rakd vissza. -
Mankó
veterán
Nalam alapbol 43 fok es afolottire mer pl a trickers mod infoja, s akkor meg semmit nem csinaltam vele. Antutu utan 56 fok folott is volt mar. DM 4.0 + yoda 3.5.
Normalis ez? Szerintem nem, lehet ezt szabalyozni valamilyen beallitassal? Nektek milyen hofokon megy a telo alapon es mondjuk egy antutu utan?Kis netezessel mar 50-52 fok
egy s-line tok van rajta, lehet ez is befolyasolja?
-
Mankó
veterán
A net kapcsolattal semmi gond, mert megkeresni megkereste az appokat, amiket leakartam tölteni, csak a letöltéssel volt gondja. Aztán rá is jöttem hol a gond, letöröltem az andorid letöltés kezelőjét, meg a hozzá kapcsolódó dolgokat. Hibásan más letöltéssel (torrent) azonosítottam.
Valaki tud ilyen appokhoz letöltő linket küldeni? Olyan szépen beállítottam a dolgokat, kár lenne megint előlről kezdeni pont emiatt.
DM: Melyik Dorival mértél? Nekem a 6.2-vel még alapon is csinált furcsa dolgokat, képernyő nem ébredt fel, magától újra indult a telefon 2x is. A 6.4.1 már jobb volt, de hajtott a kíváncsiság ezzel a Bruce kernellel kapcsolatosan és eddig nem bántam meg, csak ugye ez a letöltési mizéria. Most 47%-on áll az aksi, 4 h 11 m kijelzőidővel. Szerintem a 6 óra simán meg lesz. Persze még más hibák is előjöhetnek, de eddig minden rendben. -
pusihusi
addikt
Meg vagyok elégedve, nagyon klassz gyors a telefon, de ott a kis ördög motoszkál- van még ennél gyorsabb! De szerintem hiába gyorsulnak a telefonok ha a weblapok megnyílására várni kell
A játékoknak nagyon jó, meg a film-videó letöltésnek ha szerverek bírják. Szóval a mostani netekhez még túl gyors is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest