-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
Fredy02 #11322 üzenetére
Mert az LG framework-re épül, éppúgy mint a LG stock kamera is.
Korábban linkeltem egy kamera mod-ot, ami jó CM alapú romokra. Kísérletezzetek azzal...
Nekem sötétben már nem nagyon akart fókuszálni, de sokat nem próbálkoztam vele (lehet az volt a baj)
-
Fredy02
tag
válasz
Fredy02 #11147 üzenetére
Közben találtam választ, megosztom hátha valakit hasonló cipőben jár: " CloudyG2 3.X. That bootstack does not work on this ROM."
Tehát a cloudysoknak ez a menete:
1. Wipe System + Data + Cache + Dalvik Cache (Do NOT wipe Internal Storage)2. Flash the LP bootstack, bootstack-d802-LP_30d-loki-signed.zip (Found here: http://downloads.blissroms.com/Add-o...vs_bootloaders)
3. Flash BlissPop
4. Flash GAPPS, BaNkS-dynamic-gapps-5.x.x-7-17-15.zip (Found here: http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=banks&device=gapps)
5. Reboot (First reboot may take up to 10 minutes)
-
válasz
Fredy02 #5517 üzenetére
Van már a 2.8.1.1 nél is frissebb TWRP
itt találod => twrp-2.8.1.9-d802-blastagator-signed.zip ezt érdemes használni! telepíteni pedig a jelenlegi TWRP -ből felteszed (install zip)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#5521 Indiant bármilyen ROMOT fel tehetsz ami a lényeg hogy D802.re való legyen! mást nem kell figyelned csak azt hogy D802. verzió legyen!a gyári rendszert jelenlegi állapotában NEM tudod lementeni(de sok értelme nincs is mert KDZ -vel bármikor vissza tudod ugyan ebbe az állapotba állítani) amit érdemes most lementened az az EFS1 és EFS2 partíció! ezekhez viszont ROOT kell!
ioroot25.el tudsz rootolni, majd felteszed a LG Backup IMEI -t ez lementi az EFS1 és EFS2 partíciódat! ha megvan mielőtt bármit csinálsz másold ki a teló memóriájából PC -re, a fenti LG Backup IMEI vel lementett dolgokat!
-
Fredy02
tag
válasz
Fredy02 #4326 üzenetére
Sajnos ez az eco mód nem nagyon segített a bajomon, más lehetőség nincs a cpu "babrálására"?
A bajom, hogy pl farmos játék közben (hay day) 10p után már 70fokon van a cpu és szívja az aksit mint az őrült, az sem zavarna ha nem lenne teljesen smooth a játék csak nem akarom hogy ki izzadjam a kezemből a telefont. -
válasz
Fredy02 #3287 üzenetére
Ha az új kamera app működik rendesen a plusz beállításaival, akkor szerintem ne érdekeljen, ha nem megy a gyári.
Hiszen pont az volt a célod gondolom az egésszel, hogy rendes kamerát kapjál, amit a gyári kamera app elég korlátolt formában képes csak nyújtani.davis999sola:
Nincs mit! -
Fredy02
tag
válasz
Fredy02 #1513 üzenetére
Már most gáz van:
Telepítettem a drivert: LGUnitedMobileDriver_S50MAN311AP22_ML_WHQL_Ver_3.11.3
Aztán a B2CAppSetup.exe -t
Ezekkel minden ok, aztán úgy túnik én a LG_FW_OFFLINE_Update_By_DroiDMester.exe-t hülyegyerekbiztos telepítőt kijátszottam mert sehogy nem akar települnilásd: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest