- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
válasz
racerx #11223 üzenetére
Nekem a Cloudy 2.2 vált be eddig a legjobban, ami KK-n alapul, de a mostani Blisspop pariban van vele. Ha a kamera fontos, akkor az előbbi, ha nem, akkor az utóbbi javasolt.
Nálam most vissza van véve a max órajel 1,7 GHz-re, de vajsima és 5,5-6 órás kijelzőidők össze szoktak jönni. Ehhez mondjuk hozzá teszem, hogy nem szoktam játszani rajta. 2 mail, 1 facebook + messenger, telegram, youtube, meg sok böngészés, zene hallgatás tartozik.
-
Ennél a telónál jellemzően inkább csak a Dorimanx kernelek igényelnek flash utáni finomhangolgatásokat.
Egyéb kernel-eket csak felnyomod és jóccakát, nem kell hozzájuk nyúlni.Hozzá kell tenni Dorimanx-oknak viszont nincs párjuk, ha tudja az ember, hogy hogyan kell beállítania.
-
Mármint az utóbbi 2 megoldásra gondolsz ezzel a kérdőjeles dologgal, amiket említettem gondolom...
TWRP-s Backup és Restore meg valóban a legtutibb megoldás (mint a ghost-olás, így van
), meg ott a kdz is (bár kdz-vel biztos nem foglalkoznék, mikor adott a TWRP, DroidMester meg időközönként meglep minket TWRP-ből flash-elhető stock Rom-okkal, pl a jelenleg a 20G-ből is csinált ilyet).
-
TWRP backup a legbiztosabb, minden esetben.
Egyébként arra kell még figyelni, hogy ha Dorimanx kernel-eket flash-elsz és nem válik be, akkor nem elég csak simán vissza flash-elni valami más féle kernelt, mert Dorimanx állítólag egyéb helyeken is belemódosít a rendszerbe, amit egy egyéb kernel visszaállítás nem állít vissza gyárira.
De DroidMester készített egy Dorimanx "tisztító" megoldást, ami alapon szintén egy kernel (Optimus féle talán) és annak a flash-elésével pluszba visszaállítódnak gyárira a Dorimanx által módosított fájlok is.
Linket viszont nem tudok sajnos, hátha ő segít majd.De olyat is lehet, hogy kompletten újratelepíted ugyanazt a ROM-ot, a Data és az Internal Storage wipe-olása nélkül.
Így cakkumpakk visszakerül minden (a kernel is ugye) és a programjaid, beállításaid is megmaradnak.
Bár én nem vagyok annyira híve ennek a "kikapjuk a rendszert a belakott környezet alól, majd visszarakjuk" megoldásnak, de működhet.Kurzuh (#4161):
Szerintem nem "furcsa mód" az, ha a szervíztől a legfrissebb szoftverrel kapod vissza. Én inkább alap dolognak mondanám.
Knock Code meg 20b-n még valóban nem volt, de talán már rögtön a következő frissítésbe, ha jól rémlik már bele került, szóval tényleg régebb óta benne van már a gyári ROM-okban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest