- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Bubukain #6373 üzenetére
Látom nem kaptál így csináltam egyet neked!
Letöltés => D802_v20H_MODEM_By_DM.zip
-
Corgan82
aktív tag
-
iceQ!
addikt
-
válasz
Bubukain #3264 üzenetére
már csináltam belőle zip -et! => D80220D_Tmobile-HU_Modem_By_DM.zip
-
Corgan82
aktív tag
válasz
Bubukain #2761 üzenetére
Igen, sajnos az elmúlt kb. 3 hónapban elég ritkán jöttek ki új verziók a ROM-hoz, dr87 sem foglalkozott úgy vele mint ezelőtt, ezért is kezdtem más ROM-ok felé nézelődni, valamint kicsit meguntam már mert elég rég óta használtam. De ezek szerint az elhanyagolás oka a hamarosan bekövetkező android L-re való átváltás.
Viszont most nekem fent van a szeptember 8-ai verzió és hibával eddig nem találkoztam, minden tökéletesen működik, gyors, akadásmentes stb. Nekem még mindig tetszik és várom nagyon az L verziót.pit450
Itt van. -
Corgan82
aktív tag
válasz
Bubukain #1673 üzenetére
Azt én sem tudom, de azt sem, hogy miért idegesít téged az animáció.
Sima felirat forgó körökkel.Átállítottam DPI-t és most már úgy néz ki mint a SlimKat. Most ahogy folyamatosan próbálgatom érezhetően gyorsabb és smoothabb mint a SlimKat. Nem sokkal, csak egy kicsit.
-
Mankó
veterán
válasz
Bubukain #1249 üzenetére
Ez egy otletes dolog. Koszi.
Esetleg egy jo idojaras widgetet nem tudsz ajanlani? Dm 4.0as romjaban volt egy nagyon bejovos, de azt sehol nem talaltam meg meg.Erre a dupla koppos lealvasra kell megoldast talalnom, hogy ne csak a felso savban fogadja el. Kulonben tenyleg nagyon bejovos ez a slimkat rom.
-
Gaberking
senior tag
válasz
Bubukain #1080 üzenetére
Segítek egy picit...
Arra gondolsz, hogy nem helyesen értelmezzük az olvasottakat. Nem gondolom, hogy ez így lenne.
Sokan nagyon alpári, primitív hangnemet, stílust használva közölték, közlik a véleményüket, ami szerintem nem megengedhető, függetlenül attól, hogy kinek volt, van igaza.Az elejétől követem a fórumot és azt gondolom, hogy van itt egy pár nagyon primitív, buta fórumozó.
Ha ők nem lennének, egész kellemes kis fórum lehetne.Szerinted, DroiDMester hisztizett, de addig nem szidtátok.
Miért kell valakit szidni? Attól többek lesztek?
Amit te, ti hisztinek véltek, az szerintem nem az.
Volt egy pár olyan hozzászólás a fórumban DM -hez, vagy a munkáihoz, amik után szerintem nem nagy kérés, hogy akinek kell a rom -ja, kérje el privátban.
Volt egy pár privát üzenet, aktív fórumozóktól, amikről nem tudtok, mert ugye nem lehet beírni a fórumba, amik után csoda ha megoszt bármit is.
De még ezek után is megosztotta a rom -ját, azzal a feltétellel, hogy privátban kell tőle elkérni. Utána valaki megosztotta a rom -ot egy olyan személlyel, akivel DM nem szerette volna. Ismét volt még egy pár nem túl intelligens hozzászólás is. Szerintem jogosan lett mérges!
Amennyi munkát beleölt a rom -okba, az lenne a minimum, hogy emberként közli vele mindenki a mondandóját (a fórumban ez igen sok embernek kihívást jelent), de szerintem ez hónapok alatt nem sikerült. A fórum már moderálva lett egy párszor, de ha végigolvasnám az eredetit, akkor nem az lenne a végén a véleményem (most sem az), hogy hálásak az emberek DM munkájáért, munkáiért egy pár fórumozótól eltekintve. Ez pedig nem jó!Akinek van esze végiggondolhatja, mennyivel lett jobb telefonja DM romjaival, mint pl. a gyárival, vagy a Flex romokkal, hogy többet ne említsek és ezért szerintem nem szégyen a köszönet!
A fórumban pedig abból kapott a legkevesebbet... ezért én maximálisan megértem a döntését! -
Corgan82
aktív tag
válasz
Bubukain #1090 üzenetére
Nekem a governor interactive-n és az I/O meg fips-on van. Alulfeszeltem is, de utána olvastam, hogy a Franco's Simple Thermal driver van a kernelben és a feszültségek megfelelőre vannak állítva a telefonhoz, ami miatt nem kell állítgatni, így visszaállítottam az alap értékeket.
-
válasz
Bubukain #995 üzenetére
Nem a sima Knock On-ra gondolok, amit te írsz. A Knock Code-ra, amivel lezárt képernyőt kopogás sorozat mintával lehet feloldani, nem sima dupla koppintással.
Távirányítót meg úgy értem, hogy a teló tetején lévő infra egységet használva.
Léteznek működő QRemote port-ok CM/AOSP-ra? -
Mankó
veterán
válasz
Bubukain #708 üzenetére
A mahdi nekem teljesen úgy nézett ki, mintha a Nexus 7-nek lenne egy kisebb változata a kezemben, elég fapados kivitelben. Szemben vele ez aa Unikornis rom egész tetszetős. Azzal a rengeteg beállítással pedig full egyénre szabható szerintem.
-
rayoliviero
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest