- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
válasz
szala86 #11339 üzenetére
A CM alapúaknak pont az egyszerűségükben rejlik a szépsége. Személy szerint én a stock CM-et részesítem előnyben, a Blisspop, Resurrection Remix és hasonló társai már nagyon túl van bonyolítva számomra.
Ha valakinek a gyári megoldások jobban tetszenek, akkor nincs értelme használni, de akik az AOSP kinézetet és funkcionalitást szeretik, azoknak jobb az. Ezek szubjektív dolgok, nem lehet csak egyszerűen azt mondani, hogy az egyik jobb a másiknál.
-
-
válasz
szala86 #10202 üzenetére
Pont "kapóra jössz" nekem.
Összefoglalós leírásod alapján készülök majd stock lollira root-ot és TWRP-t varázsolni és az érdekelne, hogy feltétlen szükséges-e ez a "30DRecovery.zip" flash-elés a végén?
Ugyanis mostanra már ez sem a legfrissebb TWRP-t rakja fel és arra gondolnék mi lenne, ha közvetlenül a 2.8.6.3-os verziót flash-elném fel.Azért nem tiszta ez, mert az a bizonyos zip nem csak recovery fájlokat tartalmaz, hanem pl boot fájlokat is.
-
stefi68
addikt
válasz
szala86 #8304 üzenetére
Úgy látom az egész spanyol oldal haldoklik most épp.
én mentettem le egy ilyet, hogy TintedNavBar_G2_V30a.zip
Remélem ez az. Még nem próbáltam.Gondolom, csak az LG alkalmazásoknál színezi a NavBar-t.
Majd számolj be róla.... -
válasz
szala86 #6124 üzenetére
Ezt a közvetlen előzőleg, általad linkelt új CM 12-re írod?
Érdekes hibákat hagynak benne a ROM-okban a fejlesztők (nem leszólásból, mert én hozzá se tudnék nyúlni) azért mostanában mégis csak.
Ja és tiszta vagy piszkos telepítés volt?
Más hibát tapasztaltál azóta?Mindezek ellenére én is felrakom majd, csak előtte utána nézek, hogy itt feltétlen javasolt-e a tiszta telepítés-e vagy nem.
-
dodee
csendes tag
válasz
szala86 #6001 üzenetére
nem megy, 1 mp-re zöld robot, és újraindul. Ugyanez játszódik le amikor eléri a 80%-ot frissítés során, akkor is újraindul, megjelenik a zöld robot (és itt kéne csinálnia, kiírni 1-2 dolgot ha jól sejtem normál esetben), de ugyanígy 1 mp múlva eltűnik, aztán boot beragadás.
Nincs valami olyan download mód flashelő fájl vagy módszer, amivel igazi download és recovery menüt tudok visszaállítani? -
dodee
csendes tag
válasz
szala86 #5992 üzenetére
Nem tudok. A Power + hang le gombnyomásra kéne ugye előjönnie a recovery menünek, de csak a zöld robot ugrik elő 2 mp-re, aztán a teló újraindul, és újra LG logo a végtelenségig.
Ja és hiába nézem, nincsenek a frissítés közben %-ok a teló kijelzőjén, ezt próbálja szemlélteni a kép, csak annyi, hogy Download mode.
Én azt gyanítom, hogy a fastboot-ból, amikor visszatöltöttem a download módot, valami nem lett jó. Mert se igazi download mód, sem recovery nincs. Annyit hozzá kell tennem, hogy ez egy D802T verzió, és amivel adták az a 20B-s kitkat. Azt még megpróbálom rátenni. -
Danny365
őstag
válasz
szala86 #5148 üzenetére
Itt a harmadik. Nem mindig szólnak a topikban, ha feltesznek újat, szóval néha érdemes ránézni erre az oldalra.
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
szala86 #4524 üzenetére
Jókor raktam vissza a cm11et. A fotóknál jöttem rá, hogy nem fordul. Az optimus g3 1.4 tetszett, de a data mappa 5gigás méretét nem tudtam megszokni, a cm11 sokkal több helyet hagy, de így, hogy nem fordul, kaka.
Amit linkeltél 1.4.1 hogyan gazdálkodik a memoriával? Ha nincs olyan nagy data mappa méret, visszapártolok rá.
-
rayoliviero
veterán
válasz
szala86 #3085 üzenetére
Ezt nem próbáltam, mert az Optimus-ra telepítve bootloopot okozott, ami nem jelenti azt, hogy itt is azt fog okozni, mivel a régebbi Cloudynál sem okozott, ahogy írod.
iceq9999: Ott nem ez van benne. Le van kicsinyítve a kör óra a G2 QuickWindow tok méretére, így nagyjából passzol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest