- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
válasz
wyzard #13101 üzenetére
Ügyfélszolgálat válasza:
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Természetesen garanciaidőn belül díjmentesen cseréljük a meghibásodott alkatrészt, illetve a kicserélt alkatrészre újra is indul a garancia. Az okozott kellemetlenségek miatt elnézését kérjük.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
Corgan82
aktív tag
Nálam semmi hiba nincs a Lenovo kamerával, megnyitottam többször, állítgattam, fotóztam, stb, de semmi hiba. Mondjuk én backup-ból tettem fel, amit előtte a SlimKat ROM-on készítettem, lehet ez is befolyásol valamit, nem tudom. De amúgy én más sok ROM-ot kipróbáltam és fagyás vagy bármi más hiba nálam nem volt.
Jimanszky
Nálam is úgy van sajnos, hogy egyesével kell bezárogatni, nem találtam még meg hogyan lehet egyszerre. Ha egyáltalán van ilyen funkció benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest