- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
válasz
tibbike01 #10721 üzenetére
Csak az zavar, hogy van akinek elmegy másfél napot nekem meg este már tölteni kell. Magában ezzel nincs is baj, töltöm akkor este, de tudom, hogy ez a teló többet is bír és ez az idegesítő, mert valami miatt gyorsabban merűl mint kéne.
És 4%ot merűlt azalatt míg elolvastam a hozzászólásaitokat és vválaszoltam...
-
reap3r
aktív tag
válasz
tibbike01 #10714 üzenetére
Ezekkel a lépésekkel én 95%-ig egyetértek. Emberek nem fogják fel, hogy BÁRMILYEN megmaradt mappa/adat/fájl úgy bekavarhat a rendszernek ,hogy amiatt mehet egy-két rom szarul, aztán szidják ezerrel... Most gondoljatok bele ebbe a sarkított példába: Aki anno nyomatta a windows xp-t és kb. fél évente újrarakta, az tudja, hogy teljes gyalulás nélkül újratenni a windows-t kb. értelmetlen volt... Hiába tesz fel egy Aero xp-t vagy akármilyen módosítottat, ha egy halom mocsok random fájl/program megmarad...Ja és akkuidőt szerintem egy hét után kell nézni... Nekem az első napokban a 3.2 Cloudy a stock alatt volt, de most 4-5 óra kijelzőidő lazán megvan... Ja és van majdnem 30 telepített appom, ami hihetetlenül sok, eddig 10-15 volt a max...
-
Rasnac
aktív tag
válasz
tibbike01 #10694 üzenetére
Cm alapúnak tűnik mert a GApps-ot telepíteni kell.ROM OS Version: 5.1.x Lollipop
ROM Kernel: Linux 3.4.x
ROM Firmware Required: LP Bootstack
Based On: CM 12.1 + CAF G2 Sources...............................
-CPU overclocking to 2.6 GHz
-GPU overclocking to 650 Mhz and underclocking to 100 Mhz
-Voltage support
-Bricked thermal driver...............................
How to Install:
1. Download blastagator's latest TWRP
2. Do a complete wipe (/system, /cache, etc).
3. Flash LP Bootstack, then ROM, then GApps!
4. Reboot and enjoy! -
válasz
tibbike01 #10637 üzenetére
Közben utánaolvastam XDA-n bumped TWRP topikban:
Személyesen blastagator szerint számunkra (gondolom általánosan hobbiként ROM-olókra gondol itt) lényegtelen funkció.
Azért került bele, mert az eredeti TWRP-be is bekerült újonnan.Tehát a továbbiakban is csak a szokott dolgokat kijelölve készítek majd Backup-okat, system image részt mellőzöm.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tibbike01 #10539 üzenetére
Nincs torrent alkalmazasom a telefonon, de lehet felteszek egyet, mert most sem akar lejonni.
(#10543) bmate7 !
Ha elindul a kdz-s flash, (ugye a teljes "gyalulos" verzioval probalkozol) akkor mas megoldas nincs, vagyis jo a download modod.
Ha nem sikerul a telepites tobbszori probalkozassal (mas mas kdz-vel sem) akkor en nekem nincs mas otletem. -
-
Zoja™
őstag
válasz
tibbike01 #10395 üzenetére
Minden kötekedés nélkül... Ha nem tudod mi az xposed, akkor miért raktad fel?
Egyébként nézz bele a letöltésekbe az appon belül, elég sok hasznos cucc van benne, a leírásokat is ott találod, hogy melyik modul mire való. Maga az xposed csak egy keretrendszer, ami a modulok működéséhez szükséges.
-
Zoja™
őstag
-
-
válasz
tibbike01 #8811 üzenetére
Szívesen!
Egy Cloudy ROM-ból egyébként sem érdemes fejvesztve átrohanni LG lolli-ra, nem annyira nagy szám ez, simán várhat.
Amíg az ember nincs rákényszerítve az újabb rendszerre (márpedig nincsen), addig csak a puritánság és az üresség érzése maradna az emberben egy Cloudy ROM-ról való átjövetel után, mert bizony, eléggé szegényes lett funkcionalitásban ez az LG féle lolli.Olyan érzése van az embernek, hogy csak azért adták ki, hogy ne mondhassák az emberek, hogy nem foglalkozik a cég a régebbi telefonjaival.
-
válasz
tibbike01 #8791 üzenetére
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ha az IMEI ellenőrző nem mutat a te telefonodra elérhető lolli-t (v30"x") és ha nagyon szeretnéd és nem tudsz várni, abban az esetben mehet a KDZ-s flash-elés.
De abban az esetben olyan rémlik, hogy először tanácsosabb egy KK alapú stock ROM-ot flash-elni szintén KDZ-vel, majd arra rá egy v30A féle lolli. -
válasz
tibbike01 #8791 üzenetére
Igen, kint van.
Legtisztább és legbiztonságosabb eljárás a te esetedben pedig a következő:Ellenőrizd le a fenti Összefoglalóban található IMEI ellenőrző link segítségével, hogy elérhető-e már a telefonodra hivatalosan a lolli és ha igen, TWRP-ben mindenekelőtt flash-elj egy stock 20G ROM (by DroidMester) zip-et, amivel totál gyári állapotba hozod a telefonodat (az adatok is törlődnek), majd PC Suite segítségével biztonságosan telepítsd fel a Lolli-dat!
Végül pedig egy Hard Reset és kezdheted is a telefonod belakását az új rendszeren.Cloudy féle Lolli-t meg sokan várnánk az biztos, hátha nem feledkezik meg a G2-esekről még egy ilyen ROM erejéig.
-
-
RomiJosy
aktív tag
-
válasz
tibbike01 #5759 üzenetére
Szerintem inkább maradj csendben, ha ennyire sötét(Rom/kernel témában) vagy.....
Ebből a hozzá szólásodból is látszik, hogy kurvára nem értesz te ezekhez a dolgokhoz! csak fére informálod a nálad még butábbakat!
Optimus sem és a Cloudy sem STOCK kernel mind2ő módosított(STOCK) kernel, és hogy hozzá szóljak a témához az Optimus kernel 6X jobb mint a Cloudy, de ha neked a Cloudy jön be használd azt!
A romokkal sem vagy tisztában az Optimus G3 1.4.1 -es ROM az G3 alapú egész pontosan LG-D855 V10l ből készült!, szóval marhára semmi köze a gyári g2 v20G romhoz!
a Cloudy 2.1 es G3 romja pedig LG G3A(LG-F410S) V10f romból készült!
Cloudy T-Action -je nálunk HASZNÁLHATATLAN semmirekellő kacat!
Adaway Host ugyan úgy van Optimusban is, szóval ezt is benézted!Ha sebességet/stabilitást nézem a 2.rom között az optimus mérföldekkel jobb mint a cloudy, és nem a kernel végett mert mind 2 romot ugyan azzal a kernel -el teszteltem!
-
FGyula30
aktív tag
válasz
tibbike01 #5738 üzenetére
Nekem dori 9.0 volt fent, alucard beállításon. Vajsima volt az egész, de cserébe jobban merült, ami logikus ha belegondolunk. Nekem semmi gond nem volt vele.
Próbálgattam a cm romokat is, 5.0, stb, de a Cloudy 2.1 marad fent asszem a saját kernelével. Ez szerintem a legstabilabb rom jelenleg, nagyon jó az aksiidő is. Utána optimus g3 rom, majd cm12 rashed féle. A többi számomra káosz, tele bugokkal, kiforratlan na. 3-4napig fent volt mindegyik rom, de mindig visszamegy a cloudy. -
schferenc77
aktív tag
válasz
tibbike01 #5656 üzenetére
És igen, megvan. Bocs, a mnü gombot a home képernyőn még megtaláltam, de az csak most jutott eszembe, hogy van az a három pötty, amivel fel lehet nyitni a teljes beállítás panelt :-)
Klassz@w333: attól, hogy stock, van benne egy rakat tök jó funkció (pl a vakut direktben lehet kapcsolni, zárolt képernyőn is, jól testreszabható). Működik a duppla kopp is, igaz a kncok code nem, de az nem is hiányzik annyira. Ez a fülemhez emelős hívásfelvétel ez jó volt G3-ban
-
Danny365
őstag
válasz
tibbike01 #5314 üzenetére
Hát ezek nem túl kézzelfogható előnyök, megnézve a feature-listát kb. pont ugyanazt tudja, mint a Nova. Illetve én nem emlékszem, hogy bármikor összeomlott volna nálam a launcher, szóval nem tudom, hogy lehet stabilabb. No meg vaj sima az egész, és plusz pont számomra, hogy be lehet állítani, hogy úgy nézzen ki egy az egyben, mint a Google Now Launcher, a maga kör app-drawer animációjával, meg a kártyás oldalakkal.
Persze mindenki azt használ, ami akar, csak az, hogy "sokkal jobb", nem nagyon állja meg a helyét szvsz, de ezen ne vesszünk össze.
@Corgan82
Kösz az infot! Mondjuk nálam annyira szuper a CM, hogy nem látom okát lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Jogász topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest