- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
-
batai15
félisten
válasz
RAYBOMB #8340 üzenetére
Ez abszolút jó érték..
Nekem javarészt mobilnettel volt még a 3 óra és este 9re 12% volt. Igaz előző nap töltöttem így 32 óra uptimeAkkor van gáz ha merül veszettül ha hozzá se nyúlsz. Mobilnettel mondtam már neked is hogy sokat romlik az akku idő. Nézd meg csak és kizárólag wifin mit tud akkor nem mondod hogy szar az akku.
Ja és GPS sosincs kikapcsolva meg mobilnet se.
Most 30 perc kijelző idővel 8 óra futassal 85% vagyok. -
válasz
RAYBOMB #8196 üzenetére
nem tudom, de én a leaked után vissza szerettem volna tenni a AICP lolli mentést, aztán abból lett a hard brick.
ha újrakezdeném, most már inkább offline kdz -> reroot -> autorec -> legfrissebb recovery -> aicp flash -> restoreral térnék vissza a mentéshez.
lehet hogy túlzás, és menne egyszerűbben is, de én már megégettem magam. -
-
atosan
veterán
válasz
RAYBOMB #7827 üzenetére
Sziasztok,
Nem G2-őm van, csak egy F60-asom, viszont az Lg alkalmazásokból elég fapados. Régebben volt L5 ii-m, azon nagyon bejött a gyári időjárás alkalmazás, na ezen az F60-on nincs. Az volna a kérdésem, hogy nincs meg valakinek telepíthető G2 időjárás app? Hátha valahogy sikerül rápiszkálnom az enyémre.
Előre is köszi -
válasz
RAYBOMB #7490 üzenetére
mondjuk innen a 6720.as zippel! mondjuk azt nem írtad minek a hangerejét mert az nem mindegy!
-
stefi68
addikt
válasz
RAYBOMB #7175 üzenetére
Vagy próbál meg törölni az adatokat az összes Play-es cuccnál (Play, szolgáltatások, keretrendszer).
Más...
Nos, a hétvégén feltettem a CloudyG2 2.2-t, először a saját kernelével.
A rom csili-vili, nyilván mivel G3 alapú.
Végre megoldódott a teljesképernyős (navibar nélküli) problémám, amit mindenféle xposed modulokal sem sikerül korábban tökéletesen megoldani.
Ennek örülök is, viszont nálam ez a kombó érezhetően "akadósabb" mint az eredeti stock 20h rom volt.Kíváncsiságból futtattam egy AnTuTu-t, ~38000 lett az eredmény (míg 20h-nál: ~40000).
Ezután felraktam a sokat favorizált Optimus v1.3 kernet-t talán kicsivel jobbnak éreztem, de még így sem érte el érzetre és pontszán tekintetében sem az eredeti állapotot.
Valami tipp?
Ezeket a kerneleket lehet valami segédprogival állítgatni, mint pl. a Dori-nál régen (STweaks vagy mi volt a neve S2-nél)? -
Rickenstein
senior tag
válasz
RAYBOMB #6233 üzenetére
Rakd fel ezt a ROM-ot: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-resurrectionremix-lpalpha-t2969200
Gyakorlatilag full alap Lollipop egy plusz menüponttal a Beállítások alatt. Műxik a közelségérzékelő és a képernyő auto elforgatás. 3 napja használom, eddig perfect (kivéve az ismert Lollipop hibák) -
válasz
RAYBOMB #6229 üzenetére
Én eddig soha életemben nem flash-eltem külön modem-et az eddigi custom ROM-jaimhoz (CloudyG3, CM 12) és sohasem volt ilyen bajom.
Szóval én végig a stock KK modem-en voltam és vagyok is jelenleg.
Nem tudom, hogy mi lehet nálad. :/Kíváncsiból, a CM 12-ből melyiket próbáltad volna most legutóbb? A karácsonyit?
-
Rickenstein
senior tag
válasz
RAYBOMB #5793 üzenetére
Szeret mindenki hozzáértő lenni, sőt ha valaki úgyérzi, hogy már nagyon az, akkor bizony könnyű az arogancia hibájába esni. Tény, hogy - úgy mondjam - nem fogalmaztál pontosan, de valóban, kissé erősen, mondhatni sértően szólt le a kedves fórumtárs. Mindenesetre az ilyen személyeskedések elkerülése végett van olyan, hogy moderáció itt a fórumon. Kap 1-2 warn-t, aztán bannolva lesz, ha tovább folytatja.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
RAYBOMB #4671 üzenetére
Szia!
Pontosan melyik "összes" AOSP és CM ROM-nál nem jó a szenzor ? És azoknál melyik baseband-et használod?
Ha olyan CM alapú ROM-ot használsz ami október 26 és november 5 közötti official CM-re épül, akkor azért nem működik megfelelően a szenzor, mivel ebben az időtartamban nem volt jó.
De pl. az AICP és a LiquidSmooth ROM-oknál sem volt jó a szenzor egy időben, amik ugye nem CM alapúak. -
Corgan82
aktív tag
válasz
RAYBOMB #4318 üzenetére
Az xdabbeb kamerát sajnos csak STOCK ROM-on lehet használni, nincs AOSP verzió belőle. Én a Lenovo kamerát használom SlimKat-en.
A Lenovo kamerát simán telepítsd recovery-ből és utána wipe dalvik cache és cache (ezt írja recovery-ben amikor feltelepíted a zip-et).
Viszont ha a 4.1-es verziót szeretnéd felrakni és fel van telepítve egy korábbi verziója akkor előtte a korábbi töröld le és csak úgy telepítsd fel az újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest