- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
Haugland #12068 üzenetére
Hol hordtad a telefont futás közben, amíg a 1,5 kiflinek való energiát égetted?
Karon lévő tartó, farzseb, hátizsák, stb.?Egyébként amikor talált műholdat fixálta is? Mert nem elég látnia őket.
Ha megnézed egy gps teszt programmal, először lát 10-15 holdat kb. 5 mp. alatt, de amíg ezeket rögzíti és pozíciót tud meghatározni, kellhet több 10 mp. esetleg perc is. A-GPS támogatással ez az idő rövidülhet... -
stefi68
addikt
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Haugland #11918 üzenetére
SlimLP alapú SlimSaber alapú rom. Nem CM alapú. Bár a SlimSaber néhány dolgot a CM repoiból szállít. Nincs ebből sem F320L kiadás. Csupán a D800, D801, D802, VS980, LS980 verziók támogatottak. A D805/6 közül valamelyik működik valami modem berheléssel, de ez már minket főleg nem érint.
A kernel az CAF-os CM alapú viszont.
-
válasz
Haugland #11893 üzenetére
Ha direktbe nem cseréltél bootloader-t vagy nem telepítettél semmi egyéb bootstack-ot időkpözben, akkor KK bootloader-en vagy jelenleg, mehet fel a Cloudy ROM!
Legalábbis ez a gondolatmenet érvényes D802-es variánsokra, de gondolom nem lehet nagyon másképpen koreai változatnál sem.
Szerk: Picit késtem.
-
m_dawe
senior tag
-
extasymajom
aktív tag
-
rzoli
senior tag
válasz
Haugland #11205 üzenetére
CloudyG2 2.2 ha KK, vagy CloudyG2 3.3 illetve 3.2 ha LP szerintem.
Ez utóbbi már nem érhető el az xda-n, de itt valaki pár hozzászólással fentebb elérhetővé tette.
A CM alapúakat nem ismerem, arra majd ajánlanak mások.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Haugland #10318 üzenetére
A menete ennyi, gyerekjáték. A rendszer nagyon jól néz ki, eddig nem tapasztaltam hibát, wifit tartja rendesen, gps-t még nem teszteltem, kamera okés. Gyors a rendszer. Nálam egyedül az akku idő nagyon rossz. 2.2 alatt nagyon jó volt simán 2 nap, folyamatosan nyomkodva, wifi, net, stb. Most sajnos figyelnem kell mert reggel leveszem és estére bizony 30% körül van. Lehet újra húzom mert többek szerint ez nem normális de valahogy másnak se megy többet 1 napnál. ettől függetlenül szerintem megéri felrakni. Csak jobban kell optimalizáni a telefont.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Haugland #8831 üzenetére
14k egy egy kijelző így én inkább helyrehoznám mert kicserélni gyerekjáték otthon is.
A többieknek akik vitatkoznak. ÉN NEM ÉRTEM
Komolyan imádom amikor ezt csináljátok. Iszonyat jókat nevetek hajrá..
Végre nem csak a lolli van porondon. mindenki romoljon amennyit bír mert ha elb@szódik a dolog akkor van miről írni a fórumban és örömmel segítünk egymásnak a mi kis közösségünkért. -
Haugland
aktív tag
válasz
Haugland #3841 üzenetére
CloudyG3 2.0 -ban nem lehet valahogy beállítani azt, hogyha USB kábellel összekötöm a telót egy win7 géppel, akkor azt a számítógép USB storage-ként lássa?
Szeretném elkerülni, hogy fájlokat másolni csak a a win.explorerrel lehessen... Total commanderben pedig nem jelenik meg sajnos az eszköz
-
-
rayoliviero
veterán
válasz
Haugland #3811 üzenetére
Full wipe után, nem kell átmásolni a pendrive-ról a telóra, közvetlenül a pendrive-ról telepíted fel. És TWRP az tökéletes hozzá, azt használ itt szinte mindenki. Baseband nem kell.
HUTCHDB: Értem, köszi.
atika3: Tud magyarul, látja a 32 GB-ot, megéri feltenni és a telefon minden funkciója működni fog.
Szerk: Szívesen.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Haugland #3734 üzenetére
Szia!
1. Ezt talán be lehet állítani, most pont nem SlimKat van a telómon, nem tudom megnézni.
2. Nem használom.
3. Az automata fényerő százalékokat be lehet előre állítani, x luxhoz x százalék fényerőt. Sokkal jobb az automata fényerő, mint G3, G2 ROM-on, mert sötétben itt be tudom állítani, hogy ne vegye le nullára a fényerőt.
4. Nálam 38500 körül van, CM 39500. Ennyit csak az Optimus hozott.
5. Swiftkeyt használok.
-
-
válasz
Haugland #3389 üzenetére
mert kevered a ppi-vel.
itt egy dpi calculator, amit ugyan nyomtatáshoz készítettek, de most szemléltetni jó lesz.
a kijelző méretét és a default dpi-t (480) beállítva kijön a telefon kijelzőmérete:
ha csökkentem a dpi-t 380-ra, "megnő" a kijelző mérete:
ami itt természetesen nem nő, hanem ugyanakkora kijelzőn kell elférnie egy nagyobb méretű "papírnak", tehát hogy beférjen, mindent lekicsinyít, ezáltal többet is mutat meg ugyanabból az információból adott területen.
-
válasz
Haugland #3355 üzenetére
a kijelző mérete nem változik, de a dpi csökkentésével sokkal több információ fér el ugyanakkora területen.
a textdroidr dpi-vel, ha van root-od kipróbálhatod te is.
csak egy reboot az egész, ha meg nem tetszik akkor visszaállítod 380-ról 480-ra és ott vagy ahol elindultál.az xcam problémát egyébként megoldottam xposed+app settings kombóval.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
Haugland #3160 üzenetére
Én nagyon meg vagyok elégedve az üzemidővel, szerintem AOSP és CM ROM-ok között az egyik legjobb. A gyárival nem nagyon tudom összehasonlítani mivel régen használtam már STOCK ROM-ot. De csalódni biztos nem fogsz benne.
QuickRemote alkalmazások:
QuickRemote v8
QuickRemote G3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Windows 11
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest