- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzoli
senior tag
válasz
#93966848 #10967 üzenetére
A recovery-be még vissza tudsz lépni?
Én ezt szoktam használni: D802_PATCH_RETURN_KK_droidth
És utána mehet a Cloudy G2 2.2.
-
válasz
#93966848 #8489 üzenetére
Ez már sok, ezt neee, hozzá ne nyúlj!
Kdz-hez végkép neee!Ne haragudj, én csak a javadat akarom, hogy továbbra is működőképes állapotban tudhasd a telefonod (egyszer már úgyis tégláztad ugye user error-ból kifolyólag).
Azt szűröm le, hogy neked az ilyen haladó dolgokhoz nem nagyon kellene nyúlnod, mert szerintem esetek többségében nem is tudod, hogy mit csinálsz, aztán félrenézel valamit és megint annyi a telefonodnak.Tedd össze két kezed, hogy nem tudsz kdz-t felrakni és beírva ezt, tudtalak most figyelmeztetni!
@Meggyi001: Már elkezdődött...
Általános topikban most történt egy tégla (meg amikről még nem tudunk). -
peron
tag
válasz
#93966848 #7847 üzenetére
Bumped TWRP fenn van? Ha igen tolj egy full backupot, mielőtt hozzákezdesz.
Ha nincs akkor rakd fel, majd reboot recovery.
KK bootloader flash.
Utána full wipe 2x!!! (Cache, Data, System, Dalvik)
ROM flash v1.2-re.
Majd patch (figyelj oda nagyon, h a készülékednek megfelelőt válaszd)
Utána full wipe! (Cache, Data, System, Dalvik)
Reboot és kész.Ha szűzről kezdesz:
AutoRec.apk - al downgrade a bootloader - t
És utána a fenti lépések. -
Sanki
addikt
válasz
#93966848 #7635 üzenetére
Nyilván jobb, én is azt használok.
Megéri azt venni, persze ha nem zavar az hogy a széleken egy nagyon minimális mértékben nem tapad az üveg (nem mindenkinek van így, ki kell próbálni). Illetve, ha fehér a telefonod, akkor az is látszik, hogy nem takarja le az egész "fekete részét" a képernyőnek. -
Corgan82
aktív tag
válasz
#93966848 #6903 üzenetére
Szia!
Az AICP 28-ai verziót clean flash-sel tettem fel, mert a darkobass psd ROM volt fent. Cserélgetni szoktam a kettőt, mindig nézegetem melyik hol tart a fejlesztésben. Viszont az AICP jobb akkuidőben, így azt használom inkább.
Ha clean installt csinálok, akkor a szokásos módon teszem fel, tehát először ROM, utána PA GAPPS (én ezt használom, tökéletesen működik, és a pico modular csomagot telepítem, többi google-os baromság nem kell), utána supersu 2.45 és végezetül wipe cache, dalvik cache, reboot.
Ha dirty flash van, akkor meg wipe system, cache és dalvik cache, utána install ROM, PA GAPPS és supersu, itt megint wipe cache, dalvik cache, majd reboot. -
Harcsai
senior tag
-
tibbike01
őstag
válasz
#93966848 #5758 üzenetére
Néhány apróság miatt.
Pl:
-az optimus a gyári 20G rendesszerre épül, míg a cloudy a gyári 10F-re ami újabb.
-az optimusba a gyári alap kernel van, míg a cloudyban egy kicsit módosított, megpiszkált kernel van.
-a cloudyban van adaway host file, ami a reklámokat, hirdetéseket öli ki a telóról.
-a cloudybab van néhány plusz funkicó pl T-Action
-tapasztalatok is azt mutatják hogy a cloudy jobbHirtelen ennyi jutott eszembe.
Kinézetre ugyanaz a kettő.Nem mondom hogy az optimus rossz rom, de ha már választani kell akkor cloudy.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
#93966848 #5701 üzenetére
pont ilyen nálam is, jól megviccelték az embereket
- a zenelejátszó üzemel rendesen 10 perce, nincs lefagyás. (hard74)
update: 2. próba, 1mp után kifagy.
- kamera ofc semmi, második próbára reboot
- szépek az ikonok és gyors a rendszer.
- de random felébred alaphelyzetben, pedig nincs is rajta még semmi.
- koppintásra ébresztés megy, lezárás már nem
- simkártya feloldásnál a számokat random adja be, minden indításnál más.
- Felemelem az asztalról felébred magától. Ez tudás, nem bug!
- Állítható, hogy milyen szögben forduljon el. 0, 90, 270 fok
- Zárolt képernyőnél nagyon szép a notification bar, van zseblámpánk is benne.3. reboot 20 perc alatt. Nem leszünk barátok!
-
Danny365
őstag
válasz
#93966848 #5399 üzenetére
Igen, azért használd a universal init.d appot, mert a kerneled amúgy nem támogatja az init.d-t. Ha támogatná, nem kéne az app.
Az elforgatás amúgy valószínűleg inkompatibilis baseband miatt van. Én stock KK basebandet használok. (hogy honnan szedtem le, fogalmam sincs) -
noxon
őstag
válasz
#93966848 #5071 üzenetére
Ha fenn van neked már az 5.0 és nincs root, se sd akkor újra kell sajna kdzvel rakni romot ahogy én is. Ha van root akkor a telón a terminalba kell beírni azokat a parancsokat.
Amúgy az elején twrpben flasheltem a 5.0át a gappst meg a supersut így ok.5.0nál elég random dolog, hogy mikor látja mikor nem felrakásnál, de rootolva vissza lehet hozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 1 / 2
- Microsoft Excel topic
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest