- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz
eladogeppc #12184 üzenetére
Szia,
mivel írtad, hogy nem volt modemed miui v7-nél, ezért gondolom letöltötted azt kipróbálni. Rescpect
Ha még megvan, akkor fel tudnád tölteni valahova? Nem akarok 10 órát várni míg letölti -
oba
addikt
válasz
eladogeppc #12177 üzenetére
nem jósolok neki túl sok jövőt
mármint a MIUI -nak
én ezt használom most: [link] ebből is az ultra light -ot, és egy stock debloater scriptet is ráeresztettem twrpből
a végtelenségig lecsupaszított teljesen gyári stock lollipop -
válasz
eladogeppc #12172 üzenetére
Hát...elvileg a zip flash elvileg egy fokkal "para" mentesebb, de ahogy érzed
-
Zoja™
őstag
válasz
eladogeppc #12172 üzenetére
LG G2 16GB/32GB ZIP - D802_V20F_Stock
LG G2 16GB/32GB ZIP - D802_V20G_Stock
V20F vagy V20G van, de mindegy, hogy melyiket rakod fel, ha utána úgy is MIUI-t raksz fel. Viszont ez teljesen gyárira gyalulja a telefont, így utána még a root+recovery párost is fel kell raknod.
-
válasz
eladogeppc #12169 üzenetére
Vagy ezt, többek szerint, ezt nem dobja el...[link]
-
Zoja™
őstag
válasz
eladogeppc #12169 üzenetére
Nem tudom, nekem ez az 5-ik G2-m, még egyiket sem sikerült tartósan megölnöm. De ha nem bízol a KDZ-ben, akkor ott van a TWRP-ből feldobható DroidMesteres KK zip az összefoglalóban.
-
Zoja™
őstag
válasz
eladogeppc #12167 üzenetére
Vissza lehet rakni KDZ-vel is, meg egy DM-es zippel is.
-
válasz
eladogeppc #12160 üzenetére
Letöltés manager-rel sem jön le? Én sokszor azt csinálom a romoknál, hogy elkezdem tölteni webesen, aztán pause, majd link másolása, aztán a flashget egy órán belül leszedi.
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz
eladogeppc #12146 üzenetére
Nekem is jól jönne, ha letöltötted, fel tudnád rakni valahova?
7 órát ír a letöltésre... -
tirszin
senior tag
válasz
eladogeppc #12143 üzenetére
"Engem olyan ROM érdekelne, ami CM alapú, de benne van a kamera mod."
Android 5-ben még nincs ilyen ROM, de a 4.4.4-ekben lehetséges, keress utána!
Én a Cm11-et próbáltam ki a minap, abban gyári minőségűnek tűnt a kamera. -
dnelb
veterán
válasz
eladogeppc #12143 üzenetére
nincsen.. valasztanod kell
-
reap3r
aktív tag
válasz
eladogeppc #12139 üzenetére
Ha valamennyire fontos a kamerázás, akkor bármilyen CM/aosp/tudjaztököm már nem tudom követni- alapú rom felejtős, mert azokon a kamera a gyáriénak a közelébe sem lesz soha. Ez az igazság sajnos, nekem ez az a nagy hiba, ami miatt nem 12.1 CM van fent, ha lenne jó kamera app, akkor csak CM lenne a telómon, de így...
-
tirszin
senior tag
válasz
Kamera van, csak gyengébb minőségű.
Én úgy tudom (de nem biztos) mivel mindkettő Lolli, azonos a bootloder-ük, tehát pont jó ha Cloudy 3.3 volt előtte. -
dnelb
veterán
válasz
Kameran kivul mindenben jobb.. Mondjuk en blisspopon vagyok, elvileg ez is cm. cloudy egy laggtenger ehhez kepest. Akkum sokkal jobb (+masfel ora sot), nem melegszik, minden vajsima.. Nexus5 volt nalam utoljara ennyire smooth.
-
batai15
félisten
válasz
eladogeppc #9225 üzenetére
Szerintem eggyik se. Nagy mínusz nálam a gyenge akku.. Majd ha lesz v6 port akkor rá nézek.
-
Danny365
őstag
válasz
eladogeppc #6928 üzenetére
Nem igazán. Valaki kicsit módosította valamelyik xml-t, hogy 100%-os jpg tömörítés legyen, meg ilyesmik, de hát ez halottnak a csók.
-
evooo
aktív tag
válasz
eladogeppc #6879 üzenetére
Szia!
Nem.
Én arról váltottam G2-re.
Kijelző az esetek 90 százalékban sárgul és 1x cserélik garanciában, amiért bekaphatják!
Mit kezdesz egy szarrá sárgult telefonnal?
Max. arra gondolsz, hogy már 1x cserélték éljen!
A romok közül, szinte mindegyik amit hivatalosan a cm csinál, kisebb-nagyobb hibákkal küzd.
(Legalábbis én a 2 hónap alatt egyetlen frissítés alkalmával sem találtam olyat amiben minden működik.)Szerintem, ha váltani akarsz, semmiképpen ne O+O-ra tedd.
-
batai15
félisten
válasz
eladogeppc #6877 üzenetére
Meg. eddig bírtad a g2-vel?
-
Mett
senior tag
válasz
eladogeppc #6838 üzenetére
back gomb lassan egy hónapja duplán rezeg érintésre, kijavíthatnák már, mert elég jó rom lenne. hang problémák is voltak vele. akárcsak kitkat vanirnál anno
(múlt héten próbáltam utoljára és nem követem a topikját. lehet már javították.)
-
Snoop27
őstag
válasz
eladogeppc #6564 üzenetére
Ez a problemam nekem is, tul letisztultak az ikonok a G3-as romokban, emiatt is maradtam a G2-eseknel, jobban tetszenek, a zart kepernyos idojaras widgetet is beleertve.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
eladogeppc #6429 üzenetére
Én nem próbáltam... Ha valamire épp kell, fotózok vele, de az erdőben nem ezt használom.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
eladogeppc #6425 üzenetére
Igen, én az IMEI számom buktam vele. Csinálj arról is mentést.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
eladogeppc #6422 üzenetére
Viszont a MIUI nem szereti a TWRP-t, Philz alól tedd fel.
-
hard74
senior tag
válasz
eladogeppc #6422 üzenetére
Nem kell hozzá semmi.
-
hard74
senior tag
válasz
eladogeppc #6420 üzenetére
LamhoangV11 az oldal alján.
[link] -
akooos
veterán
válasz
eladogeppc #6391 üzenetére
Ment privát
-
pestibenji
senior tag
válasz
eladogeppc #6374 üzenetére
Azért lightning, mert ez a neve
ugyanúgy mint liquidsmooth, darkobas, Resurrection stb...
Galaxy S2-es időszak elején még egész jó romokat csinált, de a végére azok se voltak már használhatók :/ -
BeastMode
őstag
válasz
eladogeppc #6371 üzenetére
Majd írhatnál róla véleményt vagy itt, vagy privátban, mert én is szemezgetek vele
-
Corgan82
aktív tag
válasz
eladogeppc #6367 üzenetére
pestibenji
AD Blocker
(ne ijedj meg, hogy CWM van a programhoz írva, TWRP-vel is tökéletesen működik, csak CWM recovery az ajánlott.) -
BeastMode
őstag
válasz
eladogeppc #6368 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
eladogeppc #4773 üzenetére
Ja, gáz, amúgy jó teló lenne. Mintha a Note 4-re is írtak volna valami kopást, de ott talán nem a króm kopik. Ha nem a króm, akkor más, Samsung telón mindig kopik valami.
sanyika: M8 még a frankó teló. Custom ROM-ból is van bőven.
-
tibbike01
őstag
válasz
eladogeppc #4657 üzenetére
Gondolom az Lg flex tipusu telo rendszer, vagy az Lg G3
rendszere....stb
Lenyegeben csak mas kinezetu romok. -
akooos
veterán
válasz
eladogeppc #4603 üzenetére
Hali,
Az XCAM-nak nincsen saját galériája, ezért nem nyílik meg semmi. Biztos van rá megoldás, de én nem tudom, nem használtam úgy a galériát
Nekem volt 120FPS videófelvétel benne, lehet, hogy az xcam binary zipet kell külön flashelni.LG Navbart nem lehet beilleszteni, viszont a sorrenden lehet változtatni, sőt még több ikont is hozzáadni. Már nincs MIUI a telefonomon. Talán LG settings alatt van. Nem tudom pontosan, de a menüben van. Kijelző beállíások, előlapi gombok, valami ilyet keress.
-
rayoliviero
veterán
válasz
eladogeppc #4065 üzenetére
Ezt ne a mélyvízben kérdezd szerintem, a másik topikban lehet több válasz jön.
Én azt a rendszert nem bírnám elviselni.
De ha neked tetszik, akkor lehet neked megéri.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #4009 üzenetére
En nem hasznalom ezeket a modokat, de a kamera reszt ugyanugy be tudod allitani, (xdabbed-et is fel tudod tenni) mint barmely mas g2 alapu romnal, e teren nincs mar kulonbseg.
-
válasz
eladogeppc #4011 üzenetére
Ha nem Philz recovery vel telepítetted akkor az a gond!
-
iceQ!
addikt
válasz
eladogeppc #3953 üzenetére
Ez majd kiderül...Megnézem egy pár helyem ma a térerőm + 2 napja figyelem. Kíváncsi vagyok majd mit produkál
-
iceQ!
addikt
válasz
eladogeppc #3943 üzenetére
Elég cink...
-
válasz
eladogeppc #3838 üzenetére
otg nem kell hozzá ha felmásolod a telóra a zip -et!
Én mindég az OTG -s telepítést ajánlom! De nem feltétlen szükséges, de akinek van OTG kábele(vagy direkt otg-s pendrive) meg egy 4-8.gigás pendrive annak érdemesebb arról telepíteni, és nincs olyan probléma hogy véletlen megsérült a zip letöltés vagy felmásolás közben és ugye akkor ha nincs esetleg egy másik rom zip ben vagy twrp -ben egy teljes mentés a belső SD -n akkor mit és hogy telepítsen!Bár az új 2.8.0.1 es TWRP ben már van MTP mód már, így utólag is lehet másolni TWRP -alól is a teló saját memóriájába!
De akkor is sokkal biztonságosabb egy OTG beszerzése!Természetesen MINDENT TÖRÖL mivel ha hiba nélkül feltelepült a ROM akkor automatikusan törli a DATA, Dalvik, és a Cache partíciókat, ami egy HardReset -nek felel meg!
Magyarán egy érintetlen gyári állapotú V20G romod lesz!
-
válasz
eladogeppc #3834 üzenetére
Sajnos én sem találtam még a V20G ről changelog -ot! így fogalmam nincs miben lett jobb vagy mit javítottak!
Én magamnak csak a Modem(Baseband) részét tettem fel a saját V4.5 v20F romomra!
próbáld ki tedd fel és teszteld, én már egy mezei STOCK érintetlen ROM -al el nem tudnám képzelni használni egy napig sem a G2 met!
Root hoz inkább a TowelRoot ot ajánlom ha esetleg Root kellene rá!
-
válasz
eladogeppc #3788 üzenetére
Áruld már el! most az elmúlt 2 HSZ -emben mi sértőt/rosszat írtam??!
------------------------------------------------------------
Harcsai : Ha ez ennyire egyszerű lenne mint PL: Legóból össze válogatni néhány elemet, és építeni belőle egy remekművet!................Sajnos ez nem úgy működik hogy: kiveszek egyik romból is valamit, meg egy másikból is, beleteszem egy harmadikba és kész a tökéletes ROM!
Remélem érthetően leírtam!
-
válasz
eladogeppc #3786 üzenetére
az én eredményeim még inkább mondhatóak STOCK -nak
Mivel a Saját V20F STOCK romon készültekKernel ügyben annyit: ha már optimus vagy épp cloudy ROM -okat használsz azokban is éppúgy NEM STOCK KERNEL van, hanem mind 2 romban a saját fejlesztésű kerneljeik, amik semmiben nem különbek mint PL: egy Dorimanx Ha már ennyire a STOCK híve vagy!
-
válasz
eladogeppc #3784 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #3706 üzenetére
Optimus G3 v1.3.x teljesen jó. Semmi lag. Stock v20B után raktam fel, semmi mókolás. Belakva tegnap óta.
-
válasz
eladogeppc #3685 üzenetére
Csak nem g2 telón, mert itt g2.nél még egyik cwm, philz, Recovery sem tudja! Csak ez a legfrissebb twrp!
-
válasz
eladogeppc #3652 üzenetére
TWRP jó hozzá igen. Igazából mostanában csak is a MIUI Rom-oknál olvasom, hogy azoknál inkább a Philz javasolt. Minden egyéb Rom-nál jó a TWRP.
KK Basebad-el sem kell foglalkoznod (hiszen KK-ről telepítenéd) és igen, mehet a jelenlegi Rom-odra az új Rom.
-
nmiklos02
csendes tag
válasz
eladogeppc #3642 üzenetére
Az enyém tudja !
-
válasz
eladogeppc #3631 üzenetére
Lehet ez az?: OptimusG3 ROM 1.3.2, KK Baseband...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #3607 üzenetére
Igen.
Íme a [link](#3605) Mozart62 !
Nálam arra nem zárja le a képernyőt.
Hol, hogyan kell azt beállítani?
Mert én itt semmit nem találok: -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #3603 üzenetére
Az utolso minden tovabbi nelkul hasznalhato is.
Ez a 220 F rom. -
pusihusi
addikt
válasz
eladogeppc #3587 üzenetére
Szia, igen.
-
válasz
eladogeppc #3575 üzenetére
Asszem egy gmail címmel egy kitöltést lehet csak......de gondolom itt normális emberek vannak, nem hiszem h bárki trükközne vagy ilyesmi..... várunk.
(#3576) drmotto: remélem nagyvonalakban jó lesz, nehéz 100-150 ember gondolatait, igényeit kitalálni.... pár válasz sztem hasznos lesz....mindjárt majd az első adat, h például mennyien járunk ide kb....
-
válasz
eladogeppc #3552 üzenetére
Általános statisztika, ki milyen romot, kernelt, recoveryt használ, mennyire elégedettek vele, ki milyen tokban hordja,stb stb..... én főleg a romokra vagyok kíváncsi . De remélem, itt még páran kíváncsiak lesznek az eredményekre. Köszönöm, hogy rászántok pár percet.
-
válasz
eladogeppc #3536 üzenetére
Telepítesz egy képnézöt, aztán megint megkérdi a képek megnyitásakor hogy mivel akarod megnyitni őket, ott kiválasztod a galériát, utána akár törölheted a képnézöt is ha már nem kell....
vagy ez még egyszerübb: (#3537) migabi24
-
migabi24
nagyúr
válasz
eladogeppc #3536 üzenetére
Alkalmazáskezelőbe töröld az alapértelmezést
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #3502 üzenetére
Errol beszeltunk....
Nincs igazi alternativa jelenleg. -
gretzky77
veterán
válasz
eladogeppc #1617 üzenetére
Csatlakozom én is, angolul akartam végigmenni de folyamatosan újraindult igy kuka!
-
pusihusi
addikt
válasz
eladogeppc #1617 üzenetére
Én is fél napig csináltam, angolul! A simnél mindig újra indult. Próbálkoztam Miui nyelven is nem ment
S a vége egy nagy botlop.Mozart62: Pedig töltik, lehet hogy lefelé még lassabb lesz.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #1562 üzenetére
No, feltettem ezt a miui-t.
Nincs ezzel semmi baj.
Egy a titok, nem szabad az elso telepiteskor magyarra allitani, hanem szepen angolul kell az elso lepeseken vegigmenni.
Utana mar at lehet allitani magyarra. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #1562 üzenetére
Kiprobalom en is a miui-t, megnezem nalam fagy -e.
-
pusihusi
addikt
válasz
eladogeppc #1519 üzenetére
Majd ha fagy, akkor kapsz
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #1484 üzenetére
Tudom, mar tobben mondtak, hogy az en telefonom hibas...
Tobb g2-re tettem mar romot, es en meg egyel sem talalkozram, ami nem akadna.
G3 topicban is leirtam a velemenyem a keszulekrol (kb. ugyanott akadozik, mint a g2) es mindenki mondta, hogy bekepzelem, ilyen nincs, vajsima, stb.
Eltelt 1-2 het es egyre tobb felhasznalonal "jott elo" az altalam leirt jelenseg...
Mindegy, en nem akarok senkit meggyozni, mert ugy jo, ha mindenki elegedett...(#1483) hard74!
Kernelt kell cserelni -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #1481 üzenetére
Nálam a névjegyek scrollozása is darabos egy kicsit (az én ingerküszöbömet már bántja), de én ezt írtam:
"híváslista-névjegy-tárcsázó váltása" -
Gaberking
senior tag
válasz
eladogeppc #1468 üzenetére
Hagyom egy picit hűlni a telefont, de utána lefuttatom neked.
-
Gaberking
senior tag
válasz
eladogeppc #1465 üzenetére
Igazad van, a pontokon szerintem sem múlik semmi!
Viszont új rom + új kernel és kíváncsi voltam mennyi pontot ér el, összehasonlítás céljából az eddigi romok + kernelekhez képest. Az eredmény azért utal rá, hogy ismét egy jó rom készül(t).
DroiDMester -
pusihusi
addikt
válasz
eladogeppc #1441 üzenetére
Szia igen elég jó mint a többi cn11
-
Miksa64
tag
válasz
eladogeppc #1403 üzenetére
Nekem sem sikerült életre kelteni a rádiót!
-
david_97
senior tag
válasz
eladogeppc #1403 üzenetére
Hol kell kikapcsolni azt ebbeb a rom-ban hogy ne rejtett számról telefonáljak?
-
david_97
senior tag
válasz
eladogeppc #1395 üzenetére
Hiába tettem be a rádiót,nincs a listában
-
david_97
senior tag
válasz
eladogeppc #1322 üzenetére
Neked an root jogod?
LAMHOANG G3 FINAL romon? Mert nekem nincs.5let?
-
jilian
addikt
válasz
eladogeppc #1334 üzenetére
Nem értelek.
Meddig tart kiszedni belőle? (én is szedtem ki ami számomra 'felesleges) A kernel meg alapban Yoda, tehát jobb a gyárinál...Inkább azért is köszönetet lehet neki mondani, hogy nem Dori -val adta ki. Mert ugye ha azt felrakod ahogy DM is írta, nem tudod a Dori-t úgy kiiktatni, hogy ne maradjon benne valami szemét...
És amint láthatod DM kijavította az egyedüli "hibát"....
-
david_97
senior tag
válasz
eladogeppc #1324 üzenetére
Stock v20f kitörölve a felesleges cuccoktól,yoda kernel 3.5 és dual window nézet,meg g3 értesítési sáv! Magamnak csináltam
nem kell a kernelt állítgatni, Használat közben(langyosan
) 37xxx pont antutu,800-600 között a szabad ram! Akadásmentes 300+órája nem volt újraindítva...nekem megfelel
-
Sabika
tag
válasz
tudnál egy letöltési linket dobni?
Köszi
-
Sabika
tag
válasz
eladogeppc #1334 üzenetére
A romokból te is ki tudod szedni a felesleges appokat, nem egy nagy varázslat.
Meg nem kell a kernelt állítgatni nem kötelező használhatod az alap kernellel is. -
Miksa64
tag
válasz
Jónak tűnik!
Amúgy van benne FM rádió, vagy lehet telepíteni?
-
david_97
senior tag
válasz
Egy mirror?
-
válasz
eladogeppc #1102 üzenetére
azt írtad nem hogy....
Úgy értem a flash menete világos, de DM ROMja óta a KDZ-t amikor ellenőrzi a program, nem jól érzékeli a szoftver verziót.
Tehát. V20B-t felraktam, majd gondoltam OTA frissítem, de nem lehet, mert a KDZ updater még mindig a DroidMester v4.2-t látja mint verziót.
ebből az jön le hogy OTA -n akartad frissíteni és nem sikerült mert nem tudja a verziót ellenőrizni!
ezért írtam hogy offline módba frissítsd mert úgy nem ellenőrizi a verziót hanem egyből indul a KDZ felírása!
és nincs eltérés ha a zip -es verziómat teszed fel vagy az offline kdz -t! mind 2 módszer ugyan azt a 14.db bint teszi fel!
-
válasz
eladogeppc #1096 üzenetére
Offline KDZ -vel felmegy bármilyen romra bármilyen KDZ!
ne ota -n akarj frissíteni! Vagy van valahol a másik fórum részlegben egy twrp -alól feltehető Open v20F zip -romom is! Ha azt felteszed és a művelet után csinálsz hard resetet teljesen szűz rendszered lesz mint KDZ -telepítéssel!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #1087 üzenetére
Az automata fenyeroszabalyzora gondolsz?
Az nem az erossege.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #1082 üzenetére
Az egy lenovo kamera apk.
Jo hozza.
De nincs benne olyan, amit szeretnel.
Az xdabbed nem mukodik vele.
Ha ez az igenyed, akkor a miui nem a te romod! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #1074 üzenetére
Tedd fel ezt.
-
Bubukain
senior tag
válasz
eladogeppc #1043 üzenetére
Ha van md5 sor a letöltési link mellett akkor én először azt hasonlítanám össze az általad letöltött file md5 sorával, hogy egyezik-e.
-
Mankó
veterán
válasz
eladogeppc #661 üzenetére
Tegyel fel yoda 3.5 kernelt, azzal nekem 37xxx-et adott. En most Dori 6.1et hasznalok DM fele beallitasokkal, mert ezzel erezhetoen huvosebb a telo. Antutu csak 31-32 ezret ad, de legalabb nem forro a telefon minden kis apro muvelet utan. Sebesseggel igy sincs semmi problema.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #649 üzenetére
Igen, benne van az xdabbed kamera mod.
-
rayoliviero
veterán
válasz
eladogeppc #386 üzenetére
A DM 4.0 az megkapható, úgy tudom.
-
rayoliviero
veterán
válasz
eladogeppc #25 üzenetére
Igen.
meunier: Ezt itt kérdezd meg.
-
rayoliviero
veterán
válasz
eladogeppc #22 üzenetére
Szia!
OptimusG3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest