- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyi222
senior tag
válasz
kurion #11600 üzenetére
Ezt a programot használom kernel vagy recovery biztonsági mentésre, és img flashelésre is.
Kernellel szórakozóknak is ajánlott, mert mielőtt lecseréli a kernelt, arról is tud biztonsági mentést készíteni és visszarakni az eredeti állapotot. Akár felhőbe is menti azonnal.(#11598) Indiant
CM meg csak a saját recoveryvel frissít automatikusan. Ott találod az éppen aktuális ROM mellett. A fenti programmal könnyedén felrakod és ha kell a TWRP egyéb dolgok miatt, egy mozdulattal visszacserélhető.
CM recovery frissítés meg a fejlesztői menüben engedélyezhető.Így szépen mentem a dolgokat vele, itt most a stockrecovery a CM-et jelöli.
-
Zoja™
őstag
válasz
kurion #11441 üzenetére
A PC USB-je maximum 5V 500 mAh-t présel ki magából (ráadásul ez a legtöbb esetben jóval kevesebb) és mivel a G2 töltés során nyugalmi állapotban is képes 1,5 A-t is zabálni, így sehogy.
Külön állítgatás meg nincs is rá, maximum csak a gyorstöltés funkció a Dorimanx kernelekben. Utolsó értesüléseim szerint viszont Dorimanx csak a KK alapú MIUI-hoz készített kernelt.Egy bika töltőt kell beszerezni hozzá, (legalább 2A-st) és úgy tölteni is fog használat közben, de a masszív használat töltés közben nem egészséges sem a telefonra, sem az akkumulátorra, sem pedig a töltőre nézve.
-
Rasnac
aktív tag
válasz
kurion #11419 üzenetére
Szia !
3.3 alatt ha gyári kernellel használod akkor a melegedés szinte 90%-os ,
Cloudy 3.2 -t ajánlom én is inkább mert abba nem kell belenyulni , annyi hogy az is tud meleg lenni ha kint a napon nyomkorászod , de ez ugye nem a telefon hibája3.2 van fent mióta kijött és nincs vele semmmi baj időnként a youtube vagy a facebook megakasztja az elforgatást (bár utolsó frissitésük óta nem tapasztaltam ) de más baja nincs , minden megy rajta szépen.
-
válasz
kurion #11419 üzenetére
Mindenképpen KK bootloader-ed lesz, ha az Összefoglaló szerint felraksz a gyári lollid-ra TWRP-t, szóval mehet utána majd egyből a Cloudy G2.
Egyébként nem tudom tudod-e, hogy sokan panaszkodnak 3.3-ra, állítólagos melegedésre és erősebb akksi merülésre, ezért sokan maradnak 3.2-n.
De persze lehet nem mindenkinél van vele baj, ki kell próbálni. -
david_97
senior tag
válasz
kurion #11408 üzenetére
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1010644
Itt van egy részletes útmutató, mit mikor és miből, en twrp-vel raktam föl,a legujjabb bumpeddel, viszont a link amit küldtem, ott a rom linkje halott, én a miui oldaláról szedtem le a romot, getblusky portolt v6 romja kell onnan. -
akooos
veterán
Ez portolt, sajnos MÉG nem V6. De lesz majd remélhetőleg!
Jó a MIUI, de az a baj, hogy a kernelt nagyon el kell találni hozzá, hogy hozza a stock LG vagy akár a Cloudy szintjét akár akkuban, akár teljesítményben. Persze a végtelen személyreszabhatóság kárpótol!Ja és philz recovery alól érdemes flashelni, twrp-vel néha összeakad valamiért.
-
Danny365
őstag
Simán telepítve amúgy se működne, mert rendszer appnak kell lennie. Viszont ha nem volt még Viper telepítve, akkor önmagában az apk telepítése sem elég. Először flashelni kell a TestLolliViper zipet, amit itt találsz, aztán ha a material designos verziót akarod használni, akkor valamilyen root browserrel megkeresed a /system/app mappában a Viper4Androidot (amit az előbb flasheltél), azt törlöd, majd azt az apk-t, amit az előbb telepíteni próbáltál, bemásolod a /system/priv-app/ mappába.
Amúgy nem olyan bonyolult, amilyennek most tűnik. Tehát flasheled a zipet, majd kicseréled az apk-kat, ennyi.
-
Danny365
őstag
TWRP 2.8.4.0. - Páran xda-n is panaszkodtak systemui crash-re, nem értem, mi lehet a gond. Mondjuk én flash előtt mindent wipe-oltam a belső tárolón kívül. Micro Modular PA GAPPS-et használok amúgy, bár nem hiszem, hogy ez számítana.
Egyébként a 16-i build is jó volt, ha nem vágysz a (jelenleg kicsit bugos) Theme Engine-re, akkor nyugodtan használd azt, az akksi is jó volt azon, meg semmi gondom nem akadt igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest