- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz
Gaabor80 #5541 üzenetére
Biztos nincs download mode? Dugd rá a gépre úgy, ahogy leírtad, tehát hogy látod, be van kapcsolva a kijelző. Most tartsd nyomva a hangerő fel + power gombot egy 5-8 másodpercig, tartsd egészen addig, amíg be nem jön a download mode. Ha így se jön be, akkor tényleg nem működik.
Egyébként milyen fájlokat látsz? Véletlen nem meghajtók azok?
-
Indiant
addikt
válasz
Gaabor80 #5513 üzenetére
Nekem is tegnap jött meg az emag-tól.
Lemon telecom garjegy van benne.
..és az IMEI alapján 6DE/GERMANY_OPEN_16G-ez van rajta (20D). A 6DE a dobozán is szerepel.
.erre a 6HU/HUNGARY_OPEN_16G-t rá lehet rakni, vagy maradjak a német verziónál?
A szűz gépet mindenestől root és custom recovery nélkül le tudom valahogy menteni? -
válasz
Gaabor80 #5513 üzenetére
Simán javítható OFFLINE KDZ -vel!
a lényeg miután bekapcsoltad és felvillant ez a hiba üzenet, majd elsötétedik a képernyő itt nem kerül kikapcsolt állapotba a teló, tehát hiába nyomkodod a power fel és dugod az usb -t be!
Szóval miután felvillan ez a hiba üzenet majd elsötétedik a képernyő fogd a telót és kezd nézni kb 160-170.fokos szögből(lehetőleg ne olyan helyen legyél ahol nappali világosság van, mert akkor nem látod, vagy próbáld árnyékolni a kijelzőt a kezeddel) látni fogod hogy NINCS kikapcsolt állapotban a teló, hanem halványan világít a háttér világítás és fekete képernyőd van!
Szóval ebben az állapotban az usb ne legyen bedugva és nyomd folyamatosan a POWER gombot amíg látod hogy teljesen kikapcsol a teló(tehát nem látod a 170.fokos szögből sem hogy halványan megy a kijelző fekete képernyővel!)
ezután nyomod a Hangerő fel gombot folyamatosan és közben bedugod az usb -t a telóba továbbra is nyomod a hangerő fel gombot és kis idő után be fog jönni a Download mód a telón ha megvan LG Flash Tool 2014 -el fel fogsz tudni tenni egy KDZ -t a telóra! a CSE Flash módot válaszd!
-
iceQ!
addikt
-
válasz
Gaabor80 #5492 üzenetére
Igen, sztem is küld vissza, legalábbis a szolgáltató (t-mobil) 3 napon belül cseréli, a boltok nem tudom... írd meg nekik hogy kiírta a teló a frissítést, te meg csak rányomtál.....azt ennyi, nem indult újra.....vagy nekiálltok itt sokan esetleg megoperálni....hátha sikerül....
-
Danny365
őstag
válasz
Gaabor80 #5485 üzenetére
Szerintem küldd vissza és kérj egy másikat. Nem tudom, hogy van ott a gari, de talán mivel most vetted, cseregaranciában kicserélik. Mivel konkrétan semmi kontroll nincs a telefon felett, szerintem nem tudsz vele mit kezdeni.
Itt egy hardbrick fix, de én a helyedben nem állnék neki. Plusz, ki tudja, hogy egyáltalán segítene-e.
-
válasz
Gaabor80 #5487 üzenetére
Durva, durva...sztem rekordot döntöttél.....még nekem is az első G2-öm legalább 1 napot ment, mielőtt bootloop lett......Mit ír ki vajon? Jó lenne tudni itt 1-2 embernek, hátha tudnak segíteni... ilyesmit esetleg?
Ha majd senki nem fog tudni segíteni, bár remélem igen, ezeket kell végig nézned esetleg:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest