- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
drsanyo1977 #8893 üzenetére
na mindegy inkább ignorálom a dolgot.
amugy nagyúr a rangom, nem mindegy -
batai15
félisten
válasz
drsanyo1977 #8890 üzenetére
Ne haragudj de te nem érted. Illetve én meg egyszer mondom elsőre értettem, értsd nem vagyok hülye.
De be írsz ide egy hatalmas marhaságot. Amit ráadásul fenn hangon meggyozodve kioktatol minket, közbe nulla szak értelmed van e téren, ez nyilván valon. Mondod a hülyeséget hogy downgrade esetben mert ez a becsületes eljárás neve vigyétek szervízbe hadd legyen ott ki tudja meddig. A romolast valami hatalmas nyugnek gondolod, közbe 10 perc és pofon egyszerű. Van valóban ennek mélyebb része, mint a kernelezes tweak stb. De ne menjünk bele. Lényeg hogy butaságot írsz és még mi vagyunk a hülyék.
Innen jó páran jó pár féle telefont használtunk romoltunk, de állítod hogy hülyeséget mondunk. Valóban nagyon jól lehet hasznalni a gyári rendszereket is. Énis a hivatalos 5.0 használom most.
De valami ami némi olvasást igényel ne kezelj már valami bonyolult nehéz veszélyes dologkent.
A segítő kézseg meg nem ez. Nem az a válasz hogy vigyem szervízbe ha othol akár segítséggel meg lehet oldani ahelyett hogy várna akár az ember heteket. Én is nem egy ember telojat mentettem már meg mióta fórumozó vagyok.
És nem nézünk le senkit, de ha butaságot mondasz azt viszont ki kell javítani. -
batai15
félisten
válasz
drsanyo1977 #8882 üzenetére
Nagyszerűen értettem elsőre is. De nehogy azt gondold, hogy amit elmondasz olyan nagy dolog, mind össze ahogy fogalmaztál olvasni kellene kicsit. Elmondanám hogy custom romlol official 5.0 allni 10 percbe került. Ez alatt vissza került a gyári KK IS. Szóval ne aggódj értettem elsőre is, csak egy elég fura hozzá állás plusz hülyeség amit állítasz.
Gyula kolléga látom szebben és érhetobben fogalmaz, köszönöm neki. -
FGyula30
aktív tag
válasz
Megbocsáss de 14hsz-sal bejössz ide észt osztani (igen lekezeled Batai kollegát).
Akkor elmondom még 1x neked:
mindenki nem futhat be a központi lg szervizbe...te meg ezt nem érted meg.
2015-ben tudni kell megnyomni egy szoftverfrissítő programon 2 gombot. Ha nem tudsz/akarsz ennyit megtenni, akkor ne vegyél okostelefont. -
akooos
veterán
válasz
Ez eddig okés, csak aki esetleg nem ért annyira hozzá nem biztos, hogy egyből el tud szaladni az LG-hez.
Nem bonyolult visszaállni KitKat-ra, csak ehhez is vissza kell olvasni -
batai15
félisten
válasz
drsanyo1977 #8879 üzenetére
Szerinted? Annak rombolás a romolas aki esznélkül neki áll. Másrészt root nélkül appal hívás lista SMS menthető, illetve sok app már felhő alapú így legalábbis én semmit se vesztettem. Max a wifi jelszavakat.
-
batai15
félisten
válasz
drsanyo1977 #8877 üzenetére
Csak ehez nem kell szerviz...
-
batai15
félisten
válasz
drsanyo1977 #8875 üzenetére
Ez nem mentés vissza állítás... Ez downgrade
-
válasz
drsanyo1977 #8797 üzenetére
Esetedben két Hard Reset között visszatennék KDZ-vel valami 20H-t, arra vissza a PC Suite mentésből az SMS-eket, majd SMS Backup &Restore progival kimenteni az SMS-eket, aztán mehet vissza a Lolli és arra ismét ezzel az app-al visszatölteni az SMS-eket.
Elég nyűgös sajnos, de ez van.
@G33Z@: Hogyan szállt el az IMEI-d és milyen ROM-on voltál és vagy jelenleg?
Próbálj ki LG support toolt segítségével egy helyreállítást vagy javítást (nem tudom milyen néven van az a szoftver javító funkció benne)!
Végső esetben KDZ újrahúzás, aztán ha az sem eredményes, akkor félő, hogy drága mulatság lesz.Ja, ha esetleg használtan vetted és előfizetéses volt, lehet nem fizették és mostanra tiltotta le a szolgáltató.
Tényleg elég kevés infót közöltél ezzel kapcsolatban. -
stefi68
addikt
válasz
drsanyo1977 #8797 üzenetére
Az elgondolás jó.
A rizikófaktor annyi, amennyi az ide-oda romolgatással jár.
Nem tudom hogy akarsz visszamenni, KDZ vagy TWRP-ből felrakható KKRom.zip?Mindkettőben van buktató (lásd az elmúlt 1 hét hsz.-eit).
Szerk.: Én megpróbálnám kiszedni a PCSuite-os mentésből az adatokat... Google mit talál a témában?
-
stefi68
addikt
válasz
drsanyo1977 #8795 üzenetére
Ezt úgy kell érteni, hogy van TWRP mentésed a KK-ról és azért akarsz visszaállni, hogy kimentd az sms-eket újra?
Mert akkor egyszerűbb ha kioperálod a TWRP Backup-ból azokat.
Ha jól tudom Titanium is tud ilyet...Szerk.: Rákerestem a másik topikban és látom, hogy PCSite mentésről van szó. Azt nem tudom, hogy az milyen formátumban ment. Nem is próbáltad vele visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Háztartási gépek
- Rendszergazda topic
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest