- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Attól függetlenül kicsit visszább vehetnél az arcodból, mert nem annyira tolerálja az itteni közösség ezt a stílust.
Valószínűleg nem azért nem segített eddig senki, mert nem akart, hanem mert nem tud senki konkrét megoldással előállni. Próbáld a fastbootot más gépről, más usb aljzatból, légy kreatív. Nem egy G2 lett már visszahozva a szoftveres halálból itt a fórumon.
-
Stimpy001
aktív tag
Előre is bocsi ha kicsit durva lesz a hozzászólásom, DE
ugye megvettél aprópénzért egy félreflashelt G2-t... A kérdéseidből ítélve 0 szakértelmed van a témában. Én a helyedben inkább első körben nyakig beleásnám magam a témába, próbálnék tájékozódni, utánaolvasni a dolgoknak, és saját kútfőből próbálkozni megoldani a dolgot, és nem egyből az itteni közösséget fárasztani... Az általad feltett kérdések mindegyikére 2 perc guglizással megtalálod a választ.
Ha már igen jó áron jutottál a szoftverhibás G2-höz, vedd a fáradtságot hogy utánajársz, fektess energiát abba hogy saját magad rázd gatyába a készüléket. Hidd el, sokkal jobb érzés magadtól rájönni a megoldásra minthogy minden készen kapsz.... -
-
AliasB
senior tag
Na közben csak sikerült adb drivert találnom viszont valami nem stimmel sajna :S
Szóval az adb driver telepítve és az eszközkezelőben is már android adb interface néven szerepel.
Aztán leszedtem a minimal_adb_fastboot_v1.2_setup nevű alkalmazást, feltelepítettem és el is indítottam.
Aztán amikor beírtam a fastboot erase system parancsot azt írta FAILED remote: failed to erase partition
Eközben a telefonon ezt írja Error 2:failure sending erase group start command to the card -
Danny365
őstag
A lényeg, hogy a fastboot működjön, ha nem fogja látni a telefont a PC, akkor gúglizz valami fastboot drivert, biztos találsz.
Egyébként pedig próbáld ezt a leírást követni: katt.
Annyi különbséggel, hogy a 2-3 lépés helyett töltsd le ezt a rar-t, ebben vannak az img fájlok. (ettől függetlenül valamilyen .kdz-t töltsd le, hisz ugye majd kell, hogy ha eljutsz a download mode-ig; linket a letöltéshez stb. megtalálod az összefoglalóban)A 8. lépéshez meg itt vannak a parancsok:
fastboot erase system
fastboot erase aboot
fastboot flash aboot aboot.img
fastboot erase laf
fastboot flash laf laf.img
fastboot erase rpm
fastboot flash rpm rpm.img
fastboot erase tz
fastboot flash tz tz.img
fastboot erase boot
fastboot flash boot boot.img
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot rebootEzeket értelemszerűen egymás után írd be, a sorok végén entert kell nyomni, majd várd meg, amíg törli/flasheli a dolgokat.
Viszont mindenek előtt nézd meg azért, hogy tényleg nincs-e Download Mode-od (összefoglalóban le van írva, hogy tudod behozni), mert ha van, akkor ez a fentebbi dolog mind felesleges. Ha nincs, csak fastboot, akkor meg mielőtt nekiállnál a leírtaknak, én a helyedben leszedném a szükséges dolgokat (kdz, flashtool, LG driverek).
Ha valami nem világos, inkább kérdezz.
-
extasymajom
aktív tag
Üdv első körben pattintsd le a hátlapot és nézd meg az indikátorokat, hogy nem sérültek-e vagyis nincs nyoma beázásnak sehol( sim tálca, usb) Ha ez megvan és rádugod a töltőt akkor még nem biztos, hogfy a led világít de ha mondjuk beázott a telefon akkor l eléggé melegedni fog töltés közben.(már ha van benne szufla)
Aztán dugd rá gépre, szoftveres gondoknál azért valaminek fel kellene ismerni. Mert hát ha így nem csinál semmit akkor valszeg nem csak alaplaphiba van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- EAFC 25
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest