- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Gergőő7225 #8595 üzenetére
kdz.
-
Gergőő7225
csendes tag
válasz
Gergőő7225 #8592 üzenetére
Hát ez hihetetlen, annyi kínlódás és két napi idegeskedés után végre sikerült! Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
batai15
félisten
válasz
Gergőő7225 #8592 üzenetére
elméletbe ez a hard reset folyamat , ezután állna fel a rendszer. nekem 89 ig megy el, utána 2x ujra indult és fenn a rendszer.,
-
batai15
félisten
válasz
Gergőő7225 #8584 üzenetére
Hát akkor passzolom. Próbálj másik kdzt akkor. Mondjuk érdekes hogy bizonyos százalékig elmegy utána meg áll.
Recovery abszolút nincs? -
batai15
félisten
válasz
Gergőő7225 #8569 üzenetére
próbáld másik gépen. volt már ilyen az meg oldotta anno nekem.
-
Gergőő7225
csendes tag
válasz
Gergőő7225 #8541 üzenetére
Na sikerült túllendülnöm ezen a problémán, viszont beleakadtam egy újabba
Bejön a download mode, elkezdem KDZ-n frissíteni, de mindig 49%-nál megáll a történet. Próbáltam amit írtak egyes helyeken, hogy letiltottam a modemek közül az LG driver-t, de nem sikerült, vagy csak én vagyok a béna. Valaki valamit? -
akooos
veterán
válasz
Nem értem. Nem tudod behozni a recoveryt csak a hard resetet? Ha van recovery rajta akkor hard reset kell... Csak épp a telefon hr helyett belép recoverybe.
-
stefi68
addikt
válasz
Még nem került rá sor, hogy a halálból kellett volna visszahoznom a telefont (kop-kop).
Viszont ha nem volt kikapcsolva, hogyan próbáltad download módba tenni?
Az okosságaim közt találtam egy ilyet a kikapcsolásra:
"Tartsd nyomva hosszan a bekapcsoló gombot.
Mikor először elalszik a kép, akkor még ne engedd el, nyomd folyamatosan, majd újra be- és kikapcsol a képernyő, akkor már elengedheted." /ismeretlen forrás/ui.: A hosszan az jelenthet 10-20-30 mp-et is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest