- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiezTe90
senior tag
válasz
BeastMode #7407 üzenetére
Na még mindig ezen a "stock" lollipop romon vagyok. Érdekes nekem nincs random újraindulás, ellentétben a képernyőidőm kicsit több mint 4 és fél óra. Azért a optimus romból kitudtam csikarni több mint 5 órát. De ez végülis mind1, így is vígan elvagyok nap végéig.
Amugy meg egész jó rom, már hozzászoktam, de azért kíváncsian váron mostmár a gyárit.
Egyébként azt nemtudja valaki milyen kernelt lehet használni ezzel a rommal?Szerk.: bocsi, nem válasz akart lenni.
-
Danny365
őstag
válasz
BeastMode #7121 üzenetére
Most ezt szarkasztikusan írtad, vagy másik kernellel merült így?
@hard74
Őszintén? Én nem nagyon vettem észre semmilyen változást, meg amúgy se tudnám megmondani, hogy mit lehet az F2FS számlájára írni, meg mint a kernelére, mivel ugye eddig a gyári CM12 kernelt használtam.
Ártani nem ártott, az már biztos. -
Corgan82
aktív tag
válasz
BeastMode #7030 üzenetére
Köszi ! Akkor nem próbálom ki.
Feltettem ma a MoKee ROM-ot és teljesen meg vagyok vele elégedve. Előtte AICP-ot használtam, de mondjuk sok különbséget nem tapasztalok a kettő ROM között. Vagyis csak annyit, hogy az AICP-ban több beállítási lehetőség van. Most kicsit tesztelgetem, használgatom ezt a MoKee ROM-ot aztán kiderül hogyan teljesít.
-
válasz
BeastMode #6962 üzenetére
Köszi, akkor várok még vele!
Pedig már szívesen lecserélném a karácsonyi kiadású CM 12-met, ami ráadásul még nem is a hivatalos féle, viszont én már innentől csak minimum lolli-t akarok a telefonomon látni.Pár napja pedig már egész jó véleményekkel voltatok itt az épp akkor aktuális kiadásokról.
Ha jól emlékszem a 29-ei-vel kezdődtek a gondok és akkor azóta azt mondjátok hétköznapi használatra nem annyira alkalmasak, amik azóta jelentek meg...batai15:
Igen, Restore menü (elírás volt részemről az előbb a "Backup")
Ha amúgy látja a TWRP a pendrive-ot, ott is látszódnia kéne. Ebben az esetben nem tudom akkor mi lehet nálad. -
válasz
BeastMode #6589 üzenetére
Oké köszi a választ! Neked is GZoli7!
Az mondjuk fura, hogy CPU-Z szerint ondemand-on megy jelenleg a rendszer.
Viszont az akksim-ra is azt írja, hogy "good", szóval attól sem lehet még elvileg a gyors merülés.Pontot teszek az egész végére, több felesleges hozzászólásom nem lesz még egyszer a témában, felteszem majd mihamarabb én is az official-t.
-
válasz
BeastMode #6581 üzenetére
Van összehasonlítási alapod is? Szóval használtál unofficial CM 12-t is?
Abban meg tudsz esetleg erősíteni, hogy az unofficial valóban performance-en megy-e, ahogy írom?Az ondemand nagyon jól hangzik, már csak ezért is felpattintom akkor minél előbb majd a hivatalos CM 12-t, csak tényleg érdekelne a megerősítés az unofficial governor használatáról.
-
válasz
BeastMode #6275 üzenetére
"ha csak egy stabil rendszert akarsz jó üzemidővel, akkor ne változtass semmin"
Vagyis fel se tegye a Render kernelt jól gondolom?
Az itteni hozzászólások alapján ha jól veszem ki ezt is (mint a Dorimanx-ot) igazán úgy érdemes telepíteni, ha az ember ért a további beállításokhoz és be is hangolja magának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest