- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Balazska15 #11194 üzenetére
Köszönöm!
Igazából nem nulla a BlissPop, de láthatóan gyengébb beltérben. -
stefi68
addikt
válasz
Balazska15 #11194 üzenetére
A mindenit micsoda szerkó!
Nem vékony az a páracső???
-
dnelb
veterán
válasz
Balazska15 #11188 üzenetére
Ugyanazok vannak mint cloudy alatt, ott semmi bajom nem volt. Mit javasolsz, rakjam újra?
Igy is clean flash volt.. Euphoria erre mehet rá simán wipe-ok után ?
(#11189) HUTCHDB : xcam után katasztrófa. Az app buta mint a kő, de pl beltéren este meg van halva az egész, fókuszálni nem tud stbVedd úgy ha felraksz CAF romot nincs kamera a telóban és nem ér csalódás
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Balazska15 #11188 üzenetére
Van valkinek osszehasonlito kepe esetleg, hogy milyen kepet csinal egy gyari kamera xcam-mal illetve ugyanaz a targy, kornyezet fenykepezesekor a blisspop?
-
Indiant
addikt
válasz
Balazska15 #11108 üzenetére
..és nem hiányoznak belőle az LG programok, szolgáltatások?
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
Balazska15 #11108 üzenetére
Nincs köztetek budapesti, aki jelképes összegért kihúzna a slamasztikából?
Egyszerűen minden rossz. A pc is megadta magát, pedig ahhoz nem nyúltam. Win.Xp-t tudtam rá tenni, de azzal meg nem működik a program, ami a kdz fájlt tölti.
Továbbra is, lg logó, download mód bejön, recovery nem meg nem indul el. -
bardo
tag
válasz
Balazska15 #11066 üzenetére
Újrahúztam full wipe-al, de nem lett jó. Pl. a naptár alkalmazás mindig kérte a google accountomat hiába volt fiók hozzáadva, nem tudtam kiválasztani
, így visszatértem a gyári alap romhoz.
Pedig meg voltam vele elégedve. Akksiidő nagyon szuper meg nagyon jól testre lehetett szabni. De ez a proximity hiba (ami a gyárinál soha nem jött elő) nagyon zavart. A Másik hogy ha telepítés után próbálod az akksi kijelzésnél a text módot választani akkor nem lát szemmit. Úgy működött nálam hogy circle majd bekapcsoltam hogy benne legyen a szöveg és utána a sima text kijelzést. Úgy működött. Tehát nem hibátlan a ROM. A Naptár dolog működik nálatok?
-
stefi68
addikt
válasz
Balazska15 #11066 üzenetére
Ebben a Blisspop-ban be lehet állítani, hogy a navigációs sáv egyes alkalmazásoknál tűnjön el?
-
tomika9988
tag
válasz
Balazska15 #8521 üzenetére
Kdz vel tedd fel a v20h-t majd úgy frissítsd pc suital lolira
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest