- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Danny365
őstag
válasz
Nightman1 #6705 üzenetére
Volt a telóra cm10.2? Az se mai darab lehet. Egyébként azért az az egyetlen "stabil" verzió, mert egy jó ideje a CM snapshot-nak nevezi a stable-t, ergo nem lesz több stable se erre a telefonra, se másra.
Egyébként szerintem az összes aosp/cm ROM kevesebb RAM-ot eszik, mint a gyárira épülők, bár nem tudom, ez mennyire függ össze az akksival, szerintem nincs nagyon kapcsolat közöttük.
-
batai15
félisten
válasz
Nightman1 #6520 üzenetére
Miért nem telepíted a g pro appot? (a moddolt kamera g2 app)
?
Mondjuk én várom a third party kamera appoknál a lollipop alatt az áttörést, mert nagyon nem jön be a gyári kamera app. Nehézkes a kezelése, lassú is. SZóval remélem 5.0 camera fv 5 és társai hozzák majd a gyári app minőségét és akkor lesz értelmes a sok funkciónak is. -
RomiJosy
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Revolut
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest