-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
válasz
viccaa #12648 üzenetére
Ha van időd szórakozni a telefonod újra belakásával, csinálj egy gyári visszaállítást!
A jelenlegi rendszerednél a Lolli sajna sokkal többet eszik, a CM12.1 lenne még takarékosabb, de annak feltelepítése már bőven túlmutat a megengedett "gyári" beavatkozásokon.
Töltésnél nyugodtan hagyhatod még pár órát a töltőn, miután elérte a 100%-ot. Igazából, csak ekkor lesz teljesen feltöltve.
-
akooos
veterán
válasz
viccaa #12642 üzenetére
Na erre voltam kíváncsi
Szerintem egyáltalán nem kirívó, hogy másfél óra bekapcsolt kijelzővel, 51% fényerőn netezgetve, facebookozva 75%-ra merült. Nekem egy herélt szoftverrel másfél óra kijelzőidő kb. 60%-ra meríti a telefonomatSzívesen cserélnék veled telefont
Az pedig, hogy egy éjszaka merül 7-8%-ot az szintén semmi szerintem. Lehet, hogy valami hálózati gond, gyenge térerő, bármi okozhatja.
Másfél éves a készüléked, amortizálódik az akksija.
-
akooos
veterán
válasz
viccaa #12636 üzenetére
Mert 5 percen belül szerkeszteni kell a hozzászólásaidat és nem mindig újat és újat írni
Ez benne van az oldal szabályzatában és egyébként a szemnek sem szép ha 2 percen belül 13 kommentet írsz
Itt kattints rá a képernyőre és csinálj róla egy képet. Érdekel, hogy mennyit ment a kijelző, mert akkor közelebb kerülhetünk a megoldáshoz. -
[lAyCsI]
addikt
-
válasz
viccaa #11969 üzenetére
Már így is ez a telefon a leghosszabban támogatott telefon szoftverileg az LG-től, örülhetünk szerintem a mostani Lolli-nak is.
Ha fair-ek LG-nél, akkor a G3 még megkaphatja, de arra is az lesz lehet a legutolsó hivatalos android.G4-ekre meg mehet majd a 6.0.
-----------
CM vs kamera témára: most akkor jól értelmezem, hogy ugrottunk szintet kamera minőségileg (bár ez még nem az xcam mod)?
Ha igen, akkor valaki beírná majd ide, hogy melyik legközelebbi nightly-ban lesz ez beépítve? Changelog-októl gyakran kifolyik a szemem, amilyen cifra sorokat lehet ott olvasni olykor. -
Zoja™
őstag
válasz
viccaa #11969 üzenetére
Mert már egy 2 éves készülék. A G3 frissítéséről is csak találgatások vannak, de inkább a G3 topikban tedd fel ezt a kérdést.
-
válasz
viccaa #11868 üzenetére
Szia!
Azért nem talál, mert Lollipop frissítés főverzió váltásnak számítana és azt csak vezetékes módon tudod lefrissíteni a telefonodra.
Pro kontra meg egyaránt van, korábban már nagyon sokszor volt téma ez, a lényeg az, hogy semmit sem veszítesz, ha hagyod a telefonodat KitKat-en.
-
snorbi82
senior tag
válasz
viccaa #11415 üzenetére
Nekem simán ment Win 8.1-en (sőt win 10en simán megy). Ha jól emlékszem rádugtam a telefont, automatikusan leszedte a drivert és tudtam használni. Pc S. soha nem használtam. Esetleg ezzel a driverrel próbáltad?
Kicsit más. Minap húztam újra 4.4re a G2-t. Win10alatt G2_FW_OFFLINE_Update_v3.0_By_DroiDMester.zip
féle megoldással. Érdekes volt, hogy Cludyról csak a V10es soft ment vissza, de utána V20as simán felment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest