- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
r3dwo0d #14143 üzenetére
Majd ilyet fogok venni a G5 v G6 telefonomhoz, de jelenleg G2-m van, amihez semmiben sem nyújt többet mint a sarki bolt legolcsóbb töltője..
G2 még nem tud 'kérni' több feszt, ezért kell 'adnom' neki kérés nélkül..
de ahogy látom ilyen 5V-nál nagyobb fix feszültségűt MO-n nem is árulnak (csak induxiósban), úgyhogy mehetek eBay-ezni.. -
dussy
őstag
válasz
r3dwo0d #13051 üzenetére
Köszi,az éjszaka megoldottam.
Az usb driver hibája volt,sokat leszedtem mire megoldódott, utána viszont elsőre sikerült. Kevesebb, mint 4perc alatt fel is ment. Ezek után már nem volt kedvem foglalkozni tovább, így a root és a takarítás mára marad.
Mit érdemes a stock 4.4.2-vel megejteni? -
[lAyCsI]
addikt
válasz
r3dwo0d #12663 üzenetére
tuti hogy a backup-al lesz valami, mert előtte, működött rendesen a dolog,
igazából ez volt az első ilyen TWRP-s restore-om, úgyhogy beXeltem mindent, meg visszaállításnál is...Lehet 7végén nekidurálom magam és felrakom újra az egészet 0-ról, meg újra belakom
Ilyenkor recovery-ből mit kell wipe-olni, hogy teljesen tiszta lappal indulhassak? -
reap3r
aktív tag
válasz
r3dwo0d #11342 üzenetére
DM v20G/F zip-es cucca visszatesz téged KitKat-re egyetlen egy flasheléssel. Nehogy már összevissza wipolj meg flashelj, mert rosszul leszek. DM zip-je az összefoglalóban megtalálható és a telepítés végén automatikusan töröl MINDENT a telefonról, vagyis megcsinál helyetted minden wipe-ot.
-
stefi68
addikt
válasz
r3dwo0d #10471 üzenetére
Más is írta már és nem csak Cloudy alatt, hogy kevesebbet tölt az autós töltő Lolli alatt.
Én más LP alaú romot használok és miután többen jelezték én is megnéztem.
Autós töltővel csak 740 mA-el tölt. Ez sem elég a szinten tartásra.
De mivel navigáció alatt (többször is tesztelve) óránként csak 1%-ot esik a töltöttség, így nem foglalkozok vele.
Egy 10 órás autós úton is csak 10% a csökkenés...ui.: Ampere-val mértem és előtte gyári töltővel 1600 mA volt a töltés.
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
r3dwo0d #9160 üzenetére
A kommenteket olvasva, nem megy CM12 alatt. Vagy te próbáltad estleg és neked működött?
Másik topicban olvastam hogy egész egyszerűen a \System\etc mappában található mixer_paths.xml file editálásával lehet egyes kimenetekre nagyobb értéket beállitani.
Viszont root joggal "megtámogatott" FX File Explorerből megnyitva is azt irja, a system partició read only, és mountoljam fel read/write módban.
Most melóban vagyok, sokat nem tudtam a dologgal szórakozni, viszont azt megköszönném ha valaki tudja hogyan tudnám mountolni RW módban, megosztaná velem mire hazaérek -
válasz
r3dwo0d #5010 üzenetére
Talán ez
: twrp-2.8.1.1-d802-blastagator, md5
-
kisgergely80
tag
válasz
r3dwo0d #4162 üzenetére
Nálam normálisan tölt. Semmivel sem lassabb, mint eddig.
#4172 Soltee
Nálam tökéletesen működik. Kezeli a samsung, philips tv-m és a jvc erősítőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- YouTube
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Canon EOS DSLR topic
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest