- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
Csigger
őstag
válasz
majom2 #34485 üzenetére
akkor örülünk, hogy mégis kijavítják a hibát valahogy, bár a dömperre még igényt tartanék!
geri|: hát igen, bár náluk sem voltak eget rengető készletek, mégis kaptak belőle, nem őgy mint mi...
Scoobyka: szerintem ha visszaviszi a T-hez beküldik a szervizbe és kiszedik onnan azt a piszkot... T szerintem hozzá se mer nyúlni az iPhone-okhoz!
-
jacis
nagyúr
válasz
majom2 #21330 üzenetére
Be is kaph.tja az Apple. Én nagy alma fan vagyok de egyre unalmasabb ez a különc felfogás! Mióta nincs már semmi mozgás körülöttük? Most sincs OS 4 pedig egy csomó emberek ezt várta. Megvárom az ùj szifont majd és ha megint csak GS-hez hasonló fejlődés lesz akkor átálok androidra.
-
-
sentgyorgy
tag
Honnan van az info hogy saját procit fejlesz?
A Tegra nagyon ideális lenne az iPone-ba mivel, MEGOLDANÁ az üzemidő problémájá, a melegedést, és nagon erős grafikus gyorsító van benne. Priviben megy a link érdemes elolvasni.
A 3GS-ben is egy Samsung van, igaz alma logóval.
-
-
Atlantis
veterán
Kétlem, hogy a Mobilaréna szerkesztősége pont az én véleményemre adna ebben a kérdésben. Bár a kérés nem rossz, mert az értékelésbe be szokták számítani az árakat is.
Amúgy én is kész voltam családostul átmenni a rózsaszínekhez (pedig a hátamon futkos a hideg tőlük enélkül is), de hasonlóan hozzád, én sem szeretem, ha madárnak néznek.
Viszont: megkérnék mindenkit, hogy az árazással kapcsolatban fáradjanak át a nemrég megjelent hír topicjába. Ez mégiscsak egy szakmai topic, mindjárt némi takarítást is eszközlök itt.
-
Endrusz83
tag
Köszönöm a válaszokat!
Igazából volt már Diamondom és tetszett is, ezért gondoltam Diamond 2-re.
Tetszett, hogy "használható" volt a GPS iGo-val.
Viszont, ha hamarosan jön iPhone-ra is az igo, akkor már nem sok minden szól ellene, kivéve a rádió hiánya számomra...Gondolom az akkumulátora annyit bír mint a Diamondé 1-2 nap?
A másik gondom pedig, hogy nem tudom hol érdemes venni.
Ha T-nél veszem,lesz garanciám viszont nem tudom igazán kihasználni a tudását, ha pedig telefonboltból veszem 3-6 hónap után nincs garim...Ezzel kapcsolatban tanács valakitől?
-
hanee
senior tag
-
hanee
senior tag
Köszönöm a választ. Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a gond
Igazából csak próbából elindítottam vele egy pdf file-t, nem volt a legjobb, de majd megnézem ha meglesz a telefon. Mert én most előre "dolgozok", holnap dől el, hogy mikor és mit veszek (iPhone lesz az tuti)
Mondjuk nem tudom mennyire merül majd fel ez a szükségesség, mert igazából én jobban szeretem a papír könyveket, és most is a polcomon vár 4 kiolvasatlan, és még venni is fogok párat
Már nagyon várom a holnapot, de szerintem ha nagyon brutális lesz a 3GS ára, akkor rögtön megrendelem a webshopból a sima 3G-t (fehéret szeretnék amúgy szerintem).
A telefonhoz adnak valami védő tokot? Ha nem, van valami hiper-szuper amit ajánlotok?
Milyen kiegészítőket érdemes hozzá megnézni? Autóm nincs, úgyhogy az autós kiegészítők nem érdekelnek. Futni járok, nem tudom pl. lehet-e kapni valami spéci övet, amire rá lehet erősíteni az iPhone-t? Futáshoz való programot már töltöttem le, nem tudom valaki próbált-e ilyesmit, az a neve, hogy RunKeeper (free version). Elvileg méri a távot, sebességet (hogyan? a mozgásérzékelő ilyeneket tud?)hanee
-
hanee
senior tag
Szia!
Köszi a tippeket, a szótárat és a játékot már le is szedtem!
Letöltöttem a Stanza-nak a PC kliensét (is). Próbáltam kipróbálni, mármint megnyitni vele néhány file-t, igy ez a kliens elég gagyinak tűnik, kezdve azzal, hogy a file menüben az ékezet helyén kocka van (ez normális?), és nem találtam semmilyen opciót benne arra, hogy esetleg másképp elmentsem, pl. a pdf-et. Vagy a funkciók akkor jönnek elő ha rádugtam a telefont is majd a gépre?
hanee
-
Gergőke88
addikt
-
bmwk1200s
őstag
Tegnap jó sokat olvastam a témával kapcsolatosan (azokon a linkeken, amiket küldtél) és valamit nem értek.
Lehet csak nem jól értelmeztem az angol szöveget, ezért kérdezem meg.
Ha van egy Iphone-om, tele appokkal, dokumentumokkal, zenékkel, filmekkel...stb..., és kijön egy update, akkor tényleg előfordulhat, hogy a fennt lévő programokkal kompatibilitási gondok lehetnek, ha csak simán ráfrissítek, és nem backup - restore - update - visszaállítás a backup-ból sorozatot csinálom végig?
Remélem érthető! -
-
rolcsibácsi
őstag
ja de nem épp erről volt szó hanem ha itunesből rakom a telóra.. és itunes nem ismeri a ctrl és shift kombót.
a ctrl+shift és klikk mondjuk az első zeneszámon és egy másik klikk a 43. on az azt jelenti h a kettő köztieket jelöli ki.. ha csak simán ctrl-t nyomsz akkor azt a két darabot jelöli ki amire klikkeltél...
ezt sajnos elfelejtette apple.ki mondta h nem tudom használni?? azt mondtam h kényelmesebb is lehetne, ha lehetne külső meghajtós módban használni...
sztem alap lenne h 8 gigányi helyen tárolhatnék is ezt azt amit pl csak úgy átvinnék egy havernak... ha az ő ituneszára dugnám a telót letörölné... ez szted az én hibám?
hát sztem apple-émellesleg imádom a telómat és nem cserélnék másra... nokiákat alapból utálom.
pedig volt már 1-2 (n73, n95...) SE-s voltam de apple engem is elcsábított...
csak gáz h kell mellé egy pendrive -
Még az elején, mikor kifüggetlenítették, és ugye az iTunes kiírta, hogy "Gratulatinos...blablabla..." Addig csinálta egy ideig, de aztán átállt egyszer csak és vodát írt ki. Most, hogy betettem kicsit a T-s kártyát, megint meghülyült.
Ha nem javul fel is hívom, hogy WTF? -
szebi :-)
csendes tag
nekem 3.0 van a beta 4-es
elég korrekt, ahhoz képest , hogy béta, nemtudom mit tudnék róla mondaniígy hirtelen, kérdezz bátran, hogy mi érdekel, aztán válaszolok, ezelőtt a 2.2.1-es szoftver volt, gyorsulni gyorsult hozzá képest of coursevan egy dolog amit nem értek :
lenne egy olyan problémám, hogyha az itthoni WiFi routeremre rá a karok csatlakozni az iphone-ommal, akkor a gépen automatikusan bontja a netet, nemtudtam rájönni, hogy mitől van, és eléggé bosszantó tud lenni a dolog, ha esetleg valami okosat tud valaki mondani, az kérem ne tartsa magába
-
macikos
addikt
Ez nem tudom hogyan lehetséges.
A zajmentes képekhez hosszú záridő kell, de azzal megnő a bemozdulás veszélye, ami itt láthatóan csökkent. Ez csak úgy lehetséges, hogy gyorsabban olvassák ki az adatot a kamerából, viszont ha ez így van, akkor a régi iPhoneokkal is lehet majd videót felvenni! -
El kell hogy keserítselek, magyarok nem vehetnek részt a nyereményjátékban.
Néha nem árt elolvasni a szabályzatot. -
Leírtam pár hozzászólással feljebb.
Egyébként: bemész T, mondod, hogy hálózati korlát feloldást akarsz. Megnézik ,hogy nincs-e tartozás, stb (Te neveden kell lennie telefonnak), ha minden oksa, kitöltik a papírokat, lenyúlnak 20k-val, és közlik, hogy majd szólnak. Én ezt nem vártam meg, próba szerencse, másnap csináltam egy resore-t, és a végén kiírta az iTunes, amit fentebb linkeltem. Onnantól akármilyen kártyát beletehetsz. Ennyi.
-
hehe23
tag
biztos hogy fullos új iphone nem lesz, nem éri meg nekik, uaz a helyzet, mint a netbookoknál, tudnának überállat cuccokat csinálni, de nem akarnak magukkal kitolni a későbbi eladások kapcsán.
és akkor kérdezem: sztetek vegyem meg most az iphone 3g-t vagy várjak az újra?
(én 80%-on vok jelenleg hogy megvegyem most)
sztem a szotfveres részen nem tudnak sokat újítani, mert rohadtjó már most is.
kamera lesz itt felturbózva, kicsit máshogy fog kinézni - én viszont a 3g-s iphone-tól elcsöppenek annyira tetszik - de pl kezelésben, egyéb ilyen dolgokban nem tudom elképzelni, mit lehetne előrelépni.
nna, most hogy így megmagyaráztam magamnak, valszeg megyek iphone-t venniha viszont szarul gondolkodtam, nyugodtan szóljatok, hátha megváltozik a véleményem.
-
Alex91
félisten
Ha valaki CSAK ingyenes Appokat szeretne letolteni, de nincs kartyaja, akkor a megoldas a kovetkezo:
1. Ki kell valasztani egy free App-ot a Store-bol.
2. Es ezek utan kell regisztralni! Ilyenkor mar lehet bankkartyaszam nelkul is beregisztralni a Store-ba (magyar store)
Ha valaki egybol regisztralni szeretne a magyar store-ba, akkor nincs ilyen lehetoseg, csak kartyaszammal enged beregisztralni...
-
-
horn3t
tag
Ulkesh módszerével importáltam, most nem szenvedek outlookkal
Ulkesh:
"3G iPhone esetén nem érdemes a Pwnage Tools-al, vagy a WinPwn-al Custom firmware készítéssel bajlódni, mert nem lehet ezeket a készülékeket Unlockolni, a jailbreak-hez meg már nem kell ilyesmi.
A QuickPwn szépen megcsinálja a jailbreak-et magán a készüléken, úgy, hogy minden adat megmarad rajta."kár hogy angol, majd megkuksizom, ma már elég volt az iphoneból, kicsit meguntam
még egy kérdésem van. most akkor tölti a gépre csatlakoztatva is. és nem baj hogy nem volt lemerítve az aksija? meg hogy mindig rátöltök egy kicsit ha így gépre rádugom és töltögetek rá?
-
horn3t
tag
köszi az infókat.
azt elolvastam. még nem fogtam neki mert vacsorázok mindjárt.
Jailbreak témáról nem láttam ezen az oldalon se nagyon leírást....
a simről, hogy rakom át a telefonszámaimat?? ebben tudsz segíteni, sajna nem mind van +36-osként írva
ha nem +36-tal van akkor mi van? valahol már valaki írta, ilyenkor mi a gigszer?
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest