- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
spedyboy
senior tag
ez naagy ez nagyon naagy
hát igen én állíthatom hogy nem vagyok iphone függő!
Velem alszik velem ébred együtt megyünk mindehova
féloránként tuti előveszem és csinálok rajta valamit.
ott van velem amikor Dolgozatot irok és segítnekem
ott van velem ha másolni kell valamit ( fényképező)
ott van velem amikor edzek és zenélnekem
ott van velem amikor utazok és szórakoztat informál engem ( safari )
ott van velem ha unatkozok és játszani szeretnék valamit
ott van velem ha szólít a szükség
ott van velem ha sörözök ( vigyáz rám hogy haza érjek) (Gmaps)és a legnagyobb partykat is megörökíti nekem
nem nem vagyok iphone függő
csak nem tudnék nélküle léteznixD -
P4ff
csendes tag
Én az istyles-ban vettem egy transmittert (típusára nem emlékszem), és hát elég gyengécske minőséget produkál. Ha budapesti vagy, akkor a frekvenciákkal is játszadozni kell, mert elég széles spektrum foglalt, alig találni valami olyat, ahol nem zavar be egyik rádió adó sem. Ráadásul ha beállítom otthon elindulás előtt a frekit, mire a belvárosba érek már tekergethetek másra, mert elviselhetetlenül zajossá válik. Persze simán lehet, hogy az én rádiómmal van a baj, de ez így majdhogynem használhatatlan (gyakorlatilag vettem 18k-ért egy autós töltőt
)
Hívásfogadásnál a szokásos törörö-törörö-törö (
), de mivel a csengőhangot nem továbbítja a rádióra, nem vészes.
-
-
Enjoy
addikt
Inkább, amihez a nevét adja (de szerintem így is hatalmas túlzás)
_Mr.Grincs: Igen, csak JB után lehetséges, az eredeti fájlok felülírásával.
_macikos: Köszi, utánaolvasok amit írtál.
Ott is zavaró ez az iTunes féle kép-rontás, hogy ha egy családi képről szeretném valakinek az arcát névjegyhez csatolni, amikoris bele kell nagyítani a képbe, már nagyon csúnya a minőség... -
majom2
senior tag
pite4, Newl:
nyugodtan vedd meg a minit, most ősszel frissítették a kínálatot tehát most nem várható semmi... nagyon fasza kis gép egyébként
-
Luser2000
addikt
Pite4!
" ... Töltsd le az albumborítókat abba a mappába ahol az mp3-at tartod. iTunes-ba válaszd a musicot, amikor az albumokat mutatja. Jobb egér gomb get info. Baloldalt alul van egy "nagy kocka" (artwork) oda 2x bal klikk, megkeresed az albumborítot, megnyitás, Ok és tádááám már ott is van. ..."
Köszönöm szépen a segítséget,
így járható a dolog (és tökéletesen érthető is), DE:
- a Win Media Player (és tettem egy próbát a WinAmp-al is), ha egyszer megtalálja az album adatait (és így a borítót is), akkor azt nem teszi be a MP3-at tartalmazó adott mappába, hanem valami más cselt tesz.
- emiatt elég macerás lenne előkeresnem mondjuk 200 album fotóját és mauálisan okosítani a rettenetes iTunes-t.Nincs erre valami kis alkalmazás?
Köszi,
Balázs -
<NewL>
addikt
nem azért akarok venni annyira iPodot hanem azért amikor futkorászok a zsebemben jobb lenne ha valami kisebb cuccról menne a muzsika. az iPhone azért sokkal nagyobb mint ez a 3G-s nano. meg ha kiesik az iPhone a zsebemből akkor pisloghatok.
persze,mindent veszek
(vennék amúgy
)
amennyiért nézegetitek a tokoka,pont annyiért akarok egy iPodot meg a hozzá tartozó cumókat
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Formula-1
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 11
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest