- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
hanee
senior tag
-
hanee
senior tag
válasz
bosi84 #10474 üzenetére
Szia!
Nekem fehér van
Azért nem szóltam hozzá eddig az elszíneződés témához, mert nekem is csak egy hetes a telefonom (lesz hétfőn). De én is úgy olvastam hogy ez csak rémhír volt, mert az az elszíneződés valójában lemosható volt... nem jöttek rá mi okozta a cikk szerint amit olvastam, de van egy gyanúm hogy a tulajdonos masszív dohányos volthanee
-
blunt
aktív tag
válasz
bosi84 #10330 üzenetére
+ shipping.
en $102-bol usztam meg a limited whiteot clippel, igaz, nekem nem mo-ra kellett szallitani, hanem amerikan belul
de ~21e ftert amit az xms kinal az lehuzas. ugyanaz a white tok 14bol megvan ha nem naluk veszed.
dehat madzsarisztanban el lehet adni mindent dragan.
-
hanee
senior tag
válasz
bosi84 #10330 üzenetére
Szia!
Igen, nézegettem én is ezeket a Vaja tokokat. Nagyon jól néznek ki, kétségtelen. Viszont nekem nincs zsebből huszonikszezer Ft-om CSAK egy tokra.
Ha esetleg úgy is döntenék hogy lesz egy ilyenem, biztosan gyűjtenem kellene rá pénzt, és addig is valamivel védeni kell a telefont. Nem hiszem, hogy a tok amit vettem kevésbé óvná, egyébként pedig kiveszem belőle és úgy használom, ha pl. otthon vagyok vagy az irodában, végül is olyan szép a telefon, annyira jó megfogni, kézbe venni, tok nélkül.
Ezt a telefont is azért tudtam megvenni magamnak, mert a diplomaosztómra kb. a családban mindenkitől kaptam egy kis pénzt, és hozzátettem még egy keveset a sajátomból.. de azért mi nem vagyunk annyira eleresztve pénzzel hogy csak úgy vásárolgassak ilyen drága tokokathanee
-
hanee
senior tag
válasz
bosi84 #10319 üzenetére
Szia bosi!
Van rajta nyílás kamerának, mikrofonnak, minden lópikulának, kivéve a fülhallgatót
De amúgy főleg arra kell, hogy védje, amikor a táskámba teszem a telefont.
Egyetlen hátránya ez, hogy a fülhallgatónak kifelejtették a nyílást, de ez nem baj, mert ha megfordítom a tokban a telefont, akkor pont ott van az alsó hangszóróknak kialakított kis luk, és ott be tudom dugni a fülhallgatóját(zenehallgatásnál úgyis alapvetően mindegy, hogy hogyan van a tokba helyezve, de amúgy fordítva is kényelmesen használható benne, kipróbáltam).
Tény egyébként hogy nem néztem túlzottan körbe, viszont úgy voltam vele, hogy megveszek szinte bármit, mert jobb egy rossz vétel (ami védi a telefont), mint hogy tökölök vele hetekig és addig össze-vissza karcolódik, vagy a kezemben hurcibálhatom (ami ugye elég problémás). Szerintem, elnézve a tok árakat 2500 Ft-ot megért.. bőven.
Futáshoz amúgy ezt nem fogom használni, arra már kinéztem egy karra tehető tokot
Még ami a fotón nem látszik az az, hogy hátul van egy kis öv-rész, amibe bele lehet fűzni az övet, szóval férfiaknak külön szuper, mondjuk én a szoknyámra nem tudom ráhúznihanee
-
sgery
őstag
szerintem csak ott cserélik vissza ahol vettem, mármint adott cég, vagy pedig a hivatalos importőrnél, aki ugye most valszeg hawain lakik..
amúgy maga a fólia jó, ennél erősebb és tartósabb fóliát még nem találtam, csak én kertészként használom így a mocsok támadja rendesen de csak a lécre lehajlított részeknél. és amúgy karcos se lenne, ha haver a nagy körmét nem izomból húzza végig rajta..
-
Doresz
tag
Jó, persze, akkor én is 3 éve várok, de 2 hónapja kaptam annyi lóvét, hogy már ne csak várjak, hanem vehessek is egyet
A lego meg jó dolog.
Nekem is azért tetszik, mert több eszközt vált ki. Ha megvennék mindent külön, amire az iPhone-t használnám, háát... nem is lenne annyi pénzem, a sok kütyü meg lehúzná a táskám. -
tsimora
tag
3G tulajoktól kérdezem:
lehet nem lejárt 2 éves hűséggel 3GS-re cserélni a 3G-t, mondjuk újrakezdve a 2 évet vagy pénzzé alakítva a hátralévőt? Megnéztem a hűségszerződést, és abban csak annyi van kikötve, hogy 2 éven belül nem mondhatom fel és nem szüneteltethetem a számlás előfizetést. Tehát semmi sem tiltja, hogy a meglévő Ikon 400 előfizetésre új 3GS-t vegyek. Igaz ez? -
Csigger
őstag
Hello!
Visual Voicemail nincs és egy jó darabig nem is lesz! Nemrég beszéltem egy T-Mobos csókával, aki azt mondta, hogy "Fejlesztések várhatóak ezen a területen." Tehát majd egyszer talán.... Jó azért, hogy már lassan egy éve van forgalomba nálunk a szifon, mégsem támogatott a dolog! Hát ez a balkán!
Jailbreaknek természetesen csak előnye van! Ez nem is kérdéses!Nekem van rajta Inv.Shield, és hát elég vegyesek az érzelmeim evvel kapcsolatban! Kb szeptember óta van rajta, de macerás a feltétel, és hogy karcálló az sem teljes mértékben igaz, ugyanis egy darabig tényleg nem látszódik rajta semmi, de nekem ha fény felé fordítom egy bazi nagy karc van a kijelzőn a fólián természetesen, ja és könnyen alá megy a széle alá a kosz, szal egy idő után nem a leg esztétikusabb, de lagalább nem a telefon karcolódik ez tény! Van amúgy egy hivatalos magyar képviselője a Zagg-nak rá kell keresni guglin, nem nehéz őket megtalálni!
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest