Aktív témák
-
Agostino
addikt
-
manchester85
veterán
Pill, mindjárt töltök fel képet, csak még most tapasztalom a fórumot.
Na, nem engedi, mindegy, akkor most nem szenvedek vele. Lényeg az, hogy mikor kb. 170 volt az adatforgalmam, akkor 60-70 megával többet kaptam az sms értesítőnél. Először a T-re voltam mérges, hogy hogy tehetnek meg ilyet, és akkor biztosítsanak valamit, amivel nyomon tudom követni az adatforgalmam, de miután haveromnak teljesen azonos értéket mutatott az sms és az iphone adatszámlálója, így mindenképp a telóval lehet valami. Ez korábban eszembe se jutott, hogy létezhet egyáltalán ilyen.
-
macikos
addikt
-
sentgyorgy
tag
Semmi, csak hogy nem erről szól a dolog.A garancia nem más mint egy vállalási szerződés. Te vállalod, hogy rendeltetés szerüen használod, Ők vállalják az ingyenjavítást. Ha a matrica vízet jelez megszegted a rendeltetés szerü használat szabályai, ezzel jogalapot teremtesz a forgelmezónak, hogy egyoldaluan felmondja a szerződést vagy is a garanciát. Itt a bibi a matrica érzékenysége amit egy elszineződés utén, már nem lehet bizonyítani, mekkoa volt a páratartalom.
-
zack
nagyúr
Olyan konvertáló progi nem létezik ami DVD5-ből tud iPhone formátumot? Mert ahogy nézem a WinAvi jó kis progi, de ez inkább arra van ha eleve van egy konvertált divX-es anyagod ami nagy méretű, akkor azt képarányban, és méretben optimalizálja az iPhone-hoz. Viszont dvd-ről nem tud csinálni közvetlen...ill. a videót biztos meg tudja csinálni, de se felirat, se hang hozzáadási lehetőség nincs.
Erre a DVD5-ös konverzióra van megoldás? -
Miv
tag
Nem, teljesen más dologra gondoltam. Egyébként miféle spam lenne a saját telefonszámomról, sms-eket küldözgetni idegeneknek szted (vagy venni prepaid kártyát, hogy huszon-harminc forintért fogyasszam a pénzem)?
Erre mondta drága jó nagyapám, hogy gondolkozz mielőtt a kezed jár.Arra gondoltam, hogy jó lenne egyes esetekben, ha egy program tudna bizonyos információkat elküldeni sms-ben vagy email-ben (pl. elloptak, a gps koordinátám: xxx).
-
RenegadeC2
aktív tag
Attól hogy frissíted nem fognak elveszni a beállítások. Ha "alternatív verziód" van, akkor sem, ha installous-szal rakod fel, vagy iTunes-szal. iTunes esetében annyi a dolgod, hogy a régi applikációt törlöd a könyvtáradból, felteszed helyette a másikat, és utána szinkronizálsz.
Egyébként a /private/var/mobile/Applications mappában találod az alkalmazásokat (ezek az AppStore-os progik helye), hogy azon belül melyik melyik, neked kell megkeresned. Ha megtaláltad a keresett programot, azon belül a Documents mappában vannak a mentések. Ezt kell majd visszaírnod.
-
macikos
addikt
Akkor esetleg nézd meg, hogy nincs-e beállítva, hogy darabolja (split) a videót adott időközönként.
Hogy beleégeti-e azt nem tudom, még nem néztem meg, de ha ki lehet választani a feliratot, akkor valahogy csak látható lesz, gondolom
Az iPhone egyébként is megtud jeleníteni feliratot, csak elég kényes. A formátumot és a helyes beálíltásokat, hogy működjön nem ismerem, de a program remélhetőleg jól megcsinálja.
-
macikos
addikt
Biztonságos? Itt mire gondolsz?
Biztonságos az, ha nem adod meg senkinek a géped IP-jét és a jelszót
Legdrágább és legbiztonságosabb: Jaadu VNC (MAC-hez) Jaadu Remote Desktop (Windows-hoz) (128 bites titkosítás, elvileg ez a legbiztonságosabb)
Legjobb: Mocha VNC, Remote Desktop (ezeknél nem írják, hogy lenne-e titkosítás)
Legolcsóbb(ingyenes): Mocha VNC Lite, Remote Desktop Lite
Szerintem a Mocha VNC-vel is nagyon jól el lehet lenni. Biztonságos titkosítás nélkül is.
-
Cyber_Bird
senior tag
Igen, létezik, ez http://itouch.hu/2008/10/papa-bossprefs-itt-az-sbsettings/
és ehhez leszeded a processes nevű kiegészítőt szintén cydiából
Aktív témák
Hirdetés
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest