- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
Malory #12699 üzenetére
"méghogy jailbreak nélkül nem lett volna appstore... ehhhe"
Akkor kicsit nézzél vissza.
Az iPhone zárt rendszerként jelent meg és az Apple maximum a WEB applikációk futtatását tartotta célszerűnek, mert így egy teljesen zárt és biztonságos rendszert tudott kézbe adni.
Ennek ellenére lelkes amatőrök feltörték a fájlrendszert és felépítették azt a rendszert ami alapján ma az App Store is működik, bebizonyítva azt, hogy igenis óriási igény van a külsős natív alkalmazásokra. Ha nincs jailbreak, Installer és több ezer külsős alkalmazás az 1.x-es rendszerekre, akkor egyáltalán nem biztos, hogy valaha is lett volna nyílt SDK, App Store és külsős fejlesztésű alkalmazások tömege.
-
C^^
őstag
Elvileg egyik sem.
Tény, hogy Touch-ra jobban hasonlít. -
verser233
senior tag
Malory:
Az adott Itunes-ba be kell állítani hogy: Manually manage music and videos
Más:
Ki tud valami jó offlineban is olvasható RSS Readert? Én a fizetős Byline nevezetű progit használom, előnye, hogy ha offlineba akarom olvasni akkor megjeleníti a teljes valós webes cikket. Hátránya: nagyon sok időbe telik míg így lementi a cikkeket.
Más esetleg?
-
macikos
addikt
Bizonyos ideig
Szerintem te arra gondolsz, hogy nem tölti be az összes leveledet. A beállításoknál be lehet állítani, hogy mennyi levelet töltsön le a telefonra. Ki lehet választani, hogy a 25, 50, 75, 100 vagy a 200 legfrissebb levelet töltse le, vagyis ennyit jelenít meg. De ha nem elég, akkor ott van a legalján a gomb, amivel a továbbiakat tudod letölteni.
-
xedamin
tag
Na igen, kicsit másképp gondoltam én is
Ezért kérdeztem legelőször, mert azt hittem én vagyok a hülye, hogy most akkor miért írnak néhányan első generációs iphone-jukról, néhányan meg az új 3G-sről. Na akkor mostmár világos, csak nem gondoltam rosszul
Köszi a segítséget. -
bepe79
addikt
Akkor biztos, hogy nem invisible shieldet fogok venni az iPhone 3G-mhez, hogyha nalam ugyesebbeknek is egy oraig
tart a felrakasa.. En meg az N95-omhoz a Brando-t sem tudtam felrakni (pedig nem csak egyet es nem csak egyszer probaltam), ugyhogy akkor ezzel meg sem probalkozom. Mindjart szetnezek, hogy milyenek vannak meg ezen kivul.
-
bepe79
addikt
Honnan kintrol?
Nem tudom kintebbrol rendelni, mert jelenleg az UK-ban vagyok.
De latod, hogy a fuggetlen iPhone 3G-met is dragabban vettem itt, mint amennyiert otthon lehet. De nekem meger ennyit, hogy ne szedett-vetett GSM bolttol vegyem, es ne lopott cuccot vegyek, es ne turbo-sim-es cuccot vegyek, es ne hasznaltat vegyek. -
infectedmann
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest