- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
Csapi007
veterán
válasz
ambrus14 #27385 üzenetére
Hy
Több oka is lehet. Beragadhatott a mobilhálózatok közé (3G/EDGE). Vagy lehet a push szórakozik.
Kapcsolk ki a 3G-t és a Push-t, ha továbbra is csinálja akkor restore.E.Imi: Végigolvasni nem kell ugyanis van kereső amit használhattál volna.
Van többféle is, pl. LockInfo, ez csak megjeleníti. De a Reminder nevű progi tud statusbar ikont rakni, hangot kiadni, rezegni. Persze ezekhez mind kell JB. -
zsolidodd
senior tag
válasz
ambrus14 #23093 üzenetére
Az Apple fülesben több a magas, jobban kijönnek a cinek, szólók.
Amúgy nekem most tűnt fel, hogy megkülönbözteti a headseteket: megjegyzi a hangerőt, amin pl az ineart használom és ha azt dugom be, akkor hangosabb, mint amikor a gyárit, amit alacsonyabb hangerőn hallgatok. -
samgar
őstag
válasz
ambrus14 #20217 üzenetére
Dehogynem, ha tudunk igen. De előtte fejtsd ki mit szeretnél, mert ez számomra érthetetlen:
"Kérdésem lenne, hogy sikerül megszerezni egy iphone 3g-t használtan külföldről behozott függetlent. Láttam van fent pár szerződés melyik ajánlatok ami tényleg megfelelően kiterjedő, hogy aztán ne legyen belőle gond?"
-
zsolidodd
senior tag
válasz
ambrus14 #19979 üzenetére
Nekem volt 5800ám, pár napja írtam is erről.
Fényképezésben IPhone sehol sincs (kivéve ideális körülmények között, mert akkor egész jó), zenében semmi különbség Sennheiser CX-400-zal, kihangosítva 5800 jobb. Ha sokat netezel, játszol, filmezel, akkor IPhon. Gépelni 5800án sem rossz, de ebben is alulmarad. Akkucserén nem érdemes kattogni (kivéve, ha 3 évente cserélsz telefont. Összeszerelés 5800-nál sz@r, de tényleg, gyárilag olyan illesztési hézagok vannak....
Ha teheted IPhon. (Amúgy kérdezz rá 5800 topikban, hogy hányan váltottak 5800ról Iphonra, sok dolgot leszűrhetsz belőle...)Szerk: Egy dolog hiányzik, de csak ritkán (2 hónap alatt ma először): a BT fájlküldés.
Egyébként van valami program Appstore-ban arra, hogy wifi-n oldjam meg a fájlküldést két telefon között? -
Syl
nagyúr
válasz
ambrus14 #19987 üzenetére
Esetleg valaki még?
Mármint vélemény?
Nokiáról nem tudok nyilatkozni, olyanom 10 éve volt. SE-ben utaztam.
Amikor megjelent az iphone csak pislogtam, hogy íme ismét egy méregdrága apple cucc, az amerikai fiatalság hülyítésére.
Aztán tavasszal egy barátom vett iphone-t és ideadta, hogy kipróbáljam. Egy hónap múlva én is megvettem (3G 16 GB)Nem azért mert apple meg nem azért mert menő. Hanem mert piszok kényelmes, a felhasználói felülete fényévekkel előzi meg az összes többi telefonét. Hab a tortán, hogy pár kattintás után ment a gmail, google calendar, valamint a gmailban található kontaktlistám.
JB az nekem kell, mert lényeges számomra a lock calendar.
Bluetooth nem játszik, wifin egyszerűbb, gyorsabb.
Szerviz? Elárulom, az iphone-t nem szerelik - cserélik. Már ha valami baja lenne. De nincskopp-kopp-kopp
7 hónapja használom, tok és védőfólia nélkül. Nem egyszer ejtettem már el, utcán is! Semmi karc a kijelzőn! (Igaz, a hátlap az gyenge)
Sokat hallgatok rajta internet rádiót, email-ezek, böngészek, pasziánsz.
A fényképező része kritikán aluli. Kínai bóvli, sztm.
Hirtelen ennyi. -
-
Quaresma
aktív tag
válasz
ambrus14 #19979 üzenetére
szerintem abszolut felhasználótol függ hogy kinek milyen telefon kell
még mindig mi választjuk a telefont és nem fordítva
neked a leírtak alapján fontosabbak az olyan dolgok amik miatt egy 5800 esetleg jobb választás lehet...az én esetemben kizárt lenne hogy nokiát válasszam szemben az apple termékeivel
-
jacis
nagyúr
válasz
ambrus14 #19963 üzenetére
Szia. Nekem volt mind kettő (iPhone van is). Most tesom használja az 5800-at. Megvette tölem a Nokiát amikor én rászántam magamat a szifonra. Az igazság az hogy jót mosolyogtunk azon hogy a két telot egy kapok említed. Az igazság az hogy a kettő nem egy kategoria. A nokia most karácsonykor adta meg magát 10 hónapos léttére ùgy hogy bekapcsolás után azonnali fagyással reagált. Szerviz füzete betelt és tesom amikor megkérdezte hogy akkor most cserélik-e a telót akkor a szervizes ribi vigyorogva rávágta hogy ááá dehogy cserélik náluk nincs ilyen. Így az okos ráirt egy olyan részre a szerviz füzetben ahol már nem is volt hely (szélére). Annak idelyén gyárilag függetlenül vettem 110eFt-ért. Ami egy vicc de sajnos igaz
most már szinte minden ki volt belőle cserélve. Se én se a tesom nem veszünk többet nokiát!!!
Most Ő is meg én is várjuk a 4G-s szifont. Nekem most 3G-m van de imádom. -
sztara
aktív tag
válasz
ambrus14 #19963 üzenetére
szerintem ha iPhone-os fórumba írsz akkor iPhone-t ajánlanak
ha 5800-ásba, akkor meg azt
5800 nem rossz készülék. csak más.ismerősömnek van.mindenki dönte el maga, hogy mire van szüksége. egyik sem rossz készülék
am ha megkérdezed "a milyen mobiltelefont vegyek" fórumot itt mobilarénán, akkor az iPhone-t ajánlják
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest