- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
tsimora #35946 üzenetére
Vagy hülyén fogalmazok, vagy jól félreétettél.
Használom én a libraryt és szeretem is, mert minden a helyén van ID3 tag alapján borítózva vannak a teljes albumok amiket hallgatok. De van egy évek óta őrizgetett vegyes zene mappám pár száz számmal, vegyesen sok előadótól, amit nem szeretnék csak úgy hozzáadni ia libraryhez, mert tök jó átlátható rend van, így meg lenne plusz rengeteg 1 számos album. Van olyan mix is ,amihez nem sok infó van, de van olyan is, h track 5. Na ezeket nem szeretném összekeverni a rendezett zene gyűjteményemmel.
Songbird nem akad össze az itunes-al? Mert akkor a vegyes névtelen mixelt akármilyen számokat inkább azzal szinkronizálnám. (Jó az egyáltalán iPhonehoz is?)
-
Morden24
nagyúr
válasz
tsimora #35948 üzenetére
Nincs gond
Egyébként tetszetős egy teló, nagyon tetszik. Eddig csak az iTunes okozott kellemetlen perceket, de ahogy látom, ez is kezd rendeződni.Az x64-es Office miatt meg amint találok, írok egy mailt az Apple-nak, ami sokat biztos nem ér, de legalább plusz egy ember károg miatta, és remélhetően hamarosan megoldódik. Addig kénytelen leszek begépelgetni a kontaktjaimat
-
Morden24
nagyúr
válasz
tsimora #35932 üzenetére
Cseles, igazad is van, erre sosem gondoltam volna. Így persze minden más néz ki hülyén, de a lényeg, hogy megvan a megoldás.
Egyébként előzőleg volt fent 9.valamennyi, ott nem emlékszem ilyen gondra. Mac kimarad, de egyébként köszönöm a tippetA Ringtones-ra szintén köszönöm a megoldást.
Support e-mailt tud esetleg valaki? Megkérdezném, hogy mi a helyzet az x64-es Outlook támogatásával, mert minden bizonnyal ezért van gond a szinkronizációval.
-
_ak_
addikt
válasz
tsimora #35922 üzenetére
Még nincs a libraryben a vegyes mappám. Azért keresek alternatív megoldást, h ne legyen "tele szemetelve", egy rakás 1 számos albummal. Nem a világ vége, de jó lenne, ha csak teli albumok lennének benne.
Ezért lenne jó, h ha valahogy megkerülhetném az itunes music libraryt.
-
rolcsibácsi
őstag
-
gir01
csendes tag
válasz
tsimora #35489 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Elindítottam egy Restore folyamatot, mert Cydia-t is tettem fel a telefonra. Amikor letöltötte a legfrissebb szoftvert telepíti majd fel. A telefonkönyvet gyönyörűen elmentette az Outlook-ba. Viszont könyvjelzőim és sms-eim még nem voltak így ezeket nem tudom hova menti majd. Internetrádiós alkalmazást kerestem, de csak olyant találtam, amit nem tudok magyarországon használni, mert a regisztrációkor a united states -et választottam a banki adatok megadása miatt. Ha tudsz olyan netrádiós programot, amivel egy IP címet is betudok írni tökéletes lenne, mert akkor a saját gépemről tudom relayelni a kedvenc rádióimat.
-
trobi28
addikt
válasz
tsimora #35496 üzenetére
Én akárhogyan kukucskálok bele (3g) nem látok benne semmi mérőt csak a csatlakozót fogadó mozgó lemezkét ami hozzá ér a dugóhoz ha benne van
Az említett lemezkétől nem lehet látni az alját,mondjuk a lemezke feje olyan mintha fehér lenne de jobban megnézve ezüstös,gondolom a kopástól amit a csatlakozó állandó surlódása okoz
Most nézem hogy az enyém hátúljára rá van írva hogy 5 Bárig vizálló
-
válasz
tsimora #35483 üzenetére
Nem tudom lemérni, mert rajta az IS, viszont,ha rajta is az IS, és erősen szorítom közre a telefont a bal lenti részen (ahol ugye a 2 antenna találkozik), akkor tud csökkenni a térerő. Bár, most a régebbi vajra IS-t kaptam, amin több részre van osztva a csík, tehát nem fed teljesen.
Mindenesetre, az IS tényleg segít, de "kopaszon" nem teszteltem.
IS esetében is,ha szorongatom a telefont (persze, ki az, aki így netezik, és hív, hogy pont így szorítja a telefont, azt nem tudom), akkor Wifin nem csökken semennyit az adatátvitel, 3G-n azonban igen, nem is keveset, 30-40%-ot is. EDGE-t nem tudom, vodának nincs EDGE hálózata (GPRS-t meg hagyjuk inkább).
Úgy is kipróbáltam, ahogy alapból tartom netezés, és telefonálás közben, így nem csökken, max 5%-ot. Azt hiszem, ez a lényeg, hogy úgy mennyit csökken (vagy nem), ahogyan az esetek 95%-ában tartod a telefont. -
joey04
titán
válasz
tsimora #35487 üzenetére
nem is úgy gondoltam. ha túl nagy mértékben jelentkezne a hiba az én mércém szerint, akkor visszavinném, és átpártolnék droidra...
(Steve visszavásárlást ígért, vagy cserét? ha jól rémlik, akkor az elsőt... Bár biztos el tudnám adni szerződéssel is, mert hiány lesz belőle, de azért jobb lenne biztosra menni) -
szejc
aktív tag
válasz
tsimora #34143 üzenetére
igen a shipping information-ben is benne van, de mint írtam korábbi hozzászólásomban, gyanítottam a dolgot. Viszont ha valakinek van kint ismerőse, akkor mindenképp érdemes hozzá szállítatni, onnan meg posta.
Btw posta: valaki írta, hogy méregdrága, de ezt egy az egyben nem tudom osztani. Kb. 5000 Ft-ért már olyat kapsz ami regisztrált, és követheted a nyomát állomásról állomásra (természetesen perülőgépes postáról beszélek)
üdv
szejc -
Everman
addikt
válasz
tsimora #34142 üzenetére
Akkor goto vissza a boltba vele és csere. Az én készülékemnél nincsenek ilyen gondok.
3G-nél liftezik le-fel a kijelzés, de soha nem szakadt meg még olyan helyen sem ahol más készülék hálózatot sem talál, 2G-nél meg egyáltalán nem érdekli hogy fogod. Én alapból 2G-n használom a hosszabb üzemidő miatt és csak akkor váltok 3G-re mikor böngészek, vagy Skype-olok, emailre, msn-re, facebookra stb. bőven elég az edge (ez így kényelmes, főleg, hogy az iP4 nem lép le a hálózatról a két rendszer közötti váltásnál, mint a 3GS).
A közelségérzékelő hibájáról meg csak olvastam, egyszer sem tapasztaltam még, pedig lassan 1 hónapja használom a készüléket. -
mecsek20
tag
válasz
tsimora #34142 üzenetére
nem állítottam, hogy az antenna ügy kamu, az a kamu, hogy a T-mobile emiatt nem forgalmazza Magyarországon. Szerintem valamit nagyon elk***ak az Apple-lel szerződéssel, mert ahol ők forgalmazzák, csak két hónapos készlethiányról hallani (Németország), meg arról, hogy csak néhány városban kapható (Szlovákia), míg más szolgáltatóknál max 1-2 hét várakozás van. Szóval nem hinném, hogy antenna bajok miatt nem forgalmazza, egyszerűen nem kapnak és így kommunikálják.
-
manchester85
veterán
válasz
tsimora #11163 üzenetére
Tsimora!
Erre már én is gondoltam. Ez sajnos semmiképp nem lehet. Az utóbbi pár percben megkerestem a számlát, a túlforgalmazást, a screenshotokat, stb. Ugyan volt, ahol nem emlékeztem pontosan, de 10 megabyte pontossággal emlékeztem, az előző havinál mennyit használtam el.
Láss csodát: a kiszámlázott: "elhasznált": 1,25 cirka
A pár nappal ezelőtti screen shoton: lekérdezett: "elhasznált"= 1,25-26
És a mai is 1,25 nagyjából.
Mindegyik érték 25-27% között maradt, de mivel a telefon nem is kilobyte-ban adja meg, nyilván pár megával nem fogok foglalkozni. Viszont úgy tűnik, hogy konzekvensen téved.
Visszatérve a 10kb-os számlázásra. 25%-os eltéréshez 7,5 kilobyteonként bontani kéne a vonalat. Világos a percdíj alapú számlázás, csakhogy arányában véve messze van a 10kb-os számlázáshoz képest. Gondolj bele, ha megnézek youtube-on egy videót, ami van vagy 10 mega, és ott 9,9999 kb-tal többet számol a T. Ennél nagyobb értékkel nem csalhat a számláló. Szted van reális esélye, hogy ebből jöjjön ki 25%-os aránybeli eltérés? a 10kb nem a percalapú számlázáshoz hasonlít, hanem az 1/1000 másodperc alapú számlázáshoz, mert egy jobb oldal mérete is 100szorosa a 10 kilobyte-nak, és akkor még ki se léptem.
-
manchester85
veterán
válasz
tsimora #11145 üzenetére
Össze! De mikor bementem, a szervízben azt mondták, csak a letöltés számít bele az adatforgalomba. Ettől függetlenül azzal együtt is messze kevesebb értéket adott, mint a valós adatok.
Július végén a balcsin voltam, és Iphone-ról neteztem. Ikon 200, 1 giga adatforgalom. 970mb-tal zártam a hónapot, a received és a sent érték összege volt ennyi. Ehhez képest majdnem 2 ezerrel több lett a számlám, mert állítólag 200 megás túlforgalmazásom volt. Azóta lekérdezgetem, de a két érték kb. 30%-kal eltér. Kezdtem is beletörődni, mikor eszembe jutott, hogy egyik haveromnak is Iphone-ja van, lekérdezte ő is, és tök ugyanaz volt a két érték.
T-mobile-nál minden hónap elsején 0:00-kor indul a következő hónap
-
zoli62
addikt
válasz
tsimora #10849 üzenetére
Szia. Persze, hogy olvastam. Csak az a fránya multitasking hiánytik nagyon. Meg az, hogy lehessen választani internetes hozzáférési pontok között, ne legyen mindig fent a készülék a a 3G hálózaton, ha én nem akarom. Ez a korlátos díjcsomagok használatakor gondolom nem meglepő. A többi mind meggyőző az Iphone javára.
-
sentgyorgy
tag
válasz
tsimora #9513 üzenetére
Nem értem mi ez a felhajtás a matricáva. Láttam egy videót ahol a lábasban a vizalatt nyomkodta a gyerek. Ja és működött
Semmivel sem rosszabb a vízállósága mint a többi máskának, sőt. Nokia e71-el rendszeresen internetezek a fürdőkádban, az Omniámmal is ezt csináltam, náha letörlöm a párát, és kész. Semmi bajuk nem volt soha. Peresze ezek azért elég jót tömitettek. Persze sokszór idegesít, hogy már hiába törlöm, csak el mossa a betüket. Azért a vízbe még nem estek, és hullám se érte.
-
Csigger
őstag
válasz
tsimora #9513 üzenetére
hát ezt sajnos elég csúnyán bebuktad! mióta van meg a teló, gondolom még garanciális lenne jódarabig?!
én csak annyit mondtam, hogy otthon van a teló, és csak a kábelt szeretném cseréltetni! ennyi! nem kellett nagyon erőszakoskodni!
sajnálom a dolgot!xcy: igazából a törésnek semmi, gondolom nem az volt a lényeg, hanem, hogy együtt van a gari a készülékkel + a tartozékokkal ugye, és mivel a készülék a fő, ezért ha azon bukod a garit, bukod a tartozékokon is! sajna ez van!
-
fullextra
tag
válasz
tsimora #9228 üzenetére
kipróbáltam 3 másik Trés simmel, de semmi így sem.
Amikor a srác kivette a kártyáját, akkor még minden oké volt, 3G is ment...
Rá 5percre betettem az enyémet és semmi, plussz 3 másikkal is semmi, mindez vasárnap.Az lehet, hogy a srác kártyájára ugye volt 3G előfizetés, nekem meg 2 dominós, és 1 céges előfizetéses volt(amire nincsen internet)?
Használ valaki előfizetéses iPhone 3G 16GB-t 3.0-ás Frimware-rel, dominós kártyával?
-
Csigger
őstag
válasz
tsimora #9006 üzenetére
no hát nekem pont ez volt amit te most itt leírtál, hogy az ipod csati végén már a fele borítás le volt jőve, és kilátszódtak a fém szálak! én visszavittem, azonnal nem cserélték ki a töltőt, aszonták 8-10 nap, az már le van szarva, hogy akkor te mivel töltőd a telefont! most bevette a töltőt, aztán majd meglátjuk mi a fene lesz vele, remélem kapok egy újat és el van intézve a dolog! teló nálam maradt, aszonta csak akkor tud adni cserekészüléket, ha leadom a telefont is! nah de könyörgöm, mi a rác fasznak kell neki az, mikor nem a készülékkel van bajom, hanem a töltővel! azér ez nem egy olyan egyszerű telefon, hogy odaadom aztán hajrá, baszgasság ahogy jólesik, egy csomó mail, sms, naptári bejegyzés, program van rajta, amit megszokott az ember, hogy rajta van a telóján, és egy szaros töltő kábel miatt nehogymár 10 napig nélküleznie kelljen sokszor a munkaeszközének nevezett dolgot! szal ettől feláll a hátamon a szőr! de hát ez itt a balkán!
-
Andreas
tag
válasz
tsimora #9004 üzenetére
Te elolvatad a hozzászólásomat?
Igen, félrevezető, mert a plakátokon és a szórólapokon csak az ikont említik. Félrevezető, mert ha a webshopjukban akarsz vásárolni, akkor CSAK ikon díjcsomagot dob fel:
[link]És nem engem vezetnek félre, (mert tudom, hogy hol van az árlista) hanem úgy általánosságban az embereket.
-
biker
nagyúr
válasz
tsimora #8908 üzenetére
van. azért kapsz kedvezményt a készülékre.
12 és 24 hónapig nem lehet (legálisan) függetleníteni, csak ha befizeted a szerződésben látható kauciót
a szerződést 12 vagy 24 hónapig nem mondhatod le, és egyes esetekben 12 v. 24 hónapig nem válthatsz díjcsomagot.ez a 3 változat létezik.
-
samgar
őstag
válasz
tsimora #8889 üzenetére
Minden további nélkül költhetsz nála. Vehet új 3Gs-t, hűségnyilatkozattal, semmi probléma nincsen. De amid van azt is fizetned kell, amig a két év nem jár le, vagy ameddig kötötted.
Hosszabítani, a hűségnyilatkozat lejárta előtt lehet közvetlenül, mikor az lejár, onnantól él a másik. 96 óta kötöttem párszor, nagyjából rémlik valami. -
samgar
őstag
válasz
tsimora #8887 üzenetére
Konkrétan az érdekel, hogy a harmadik vagy a negyedik pont az? Vagy esetleg a nyolcadik? Mert szerintem tök mindegy. Aki előbb felmondja a hűségszerződést annak fizetnie kell, mindegy, hogy mobil, internet vagy éppen UPC előfizetés. Ez van. Ezért hűségszerződés. nem kötelező, de ha megkötöd, vannak benne kötelezettségeid.
-
F-ECT$
titán
válasz
tsimora #8881 üzenetére
Nekem is a 2 év hűségem telik másik telóval, törlesztés nélkül. Anno az 1 és 2 év hűség között volt 5000 Ft különbség, úgy gondoltam, hogy ez a teló bírni fog annyit, és fizikailag bír is, de én nem vagyok vele megelégedve.
Felhívtam őket, és 3 lehetőség van:
-Felbontom a hűséget: 40000 Ft még akkor is ha már csak 1 nap van belőle.
-1.5 év után vehetek új telót, ha aláírok 2 évet ismét. (Szerencsére nem 2.5 év lesz a hűség, hanem csak 2.)
-2 év után vehetek új telót 0, 1, 2 év hűséggel. -
Ulkesh
őstag
válasz
tsimora #8682 üzenetére
"Nektek is felhozza a Spotlight search az összes, már régen törölt e-mail-t?"
Nem és nem is hozhatja, mert csak az utolsó 50-et tárolja helyileg (pár 10 KB a mail adatbázisa a készüléken).
--
"Az viszont jobban aggaszt, hogy ez egy akkora privacy bug, amit én még számítástechnikai eszközön nem is láttam."
Pedig a desktop levelező rendszerek mindegyike úgy működik, hogy a levél törlése csak egy flag-et állít be a levelezés adatbázisában. Fizikailag csak akkor töröl, amikor ezt az adatbázist újrarendezi (Outlook-nál pl. tömörítésnek hívja).
Szóval attól, hogy még nem hallottál róla, látni mindennap látsz ilyet -
Tao-Ce
csendes tag
válasz
tsimora #1382 üzenetére
Amikor külföldön vagyok és wifi-re tudok kapcsolódni, akkor nem számít külföldi adatforgalomnak, ugye?
Sőt, semmiféle adatforgalomnak nem számít, mint ahogy itthon is a wifinél nem nő az adatforgalmam?Ilyenkor OFF-ra állított data roaming mellett is tudok netezni, ha jól értem, és nem kerül semmibe?
Valójában az iPhone wifi netezésnél nem is érzékeli, hogy külföldön van?Kérem, erősítsen meg valaki, akinek már van ilyen külföldi wifi tapasztalata, vagy legalábbis elég biztos a tudásában.
Köszi -
HoTDoG
tag
válasz
tsimora #1391 üzenetére
Korábban már írtam, ugyanez a gond nálam is... Én még 2.02-t használok, de ezek szerint 2.1-el sem fog javulni...
Egyébként nem egyedi probléma... -
Akkor örülök
Kérdés
eszéltetek már itt az akksi cseréről? Mert olvastam, hogy kb 300-400 feltöltést bír, és cserélni kell. Namost szakszervízen elég drága, de valaki tud helyet, ahol szépen megcsinálják? Mert néztem a youtube-on, ha nem hozzáértő csinálja, eléggé le lehat alázni a külsejét...
-
macikos
addikt
"az [origo] portálnak zseniális a direkt iPhone-ra készített nyitólapja"
Még hogy zseniális
Szerintem egy nagy baromság. Az egyik legfontosabb tulajdonsága az iPhonenak, hogy tökéletesen jeleníti meg a weboldalakat. Erre most mindenki csinál optimalizált oldalakat, ami nem jelent mást, mint hogy lebutítják kb. Wap oldal színtűre. Én rosszul vagyok ezektől az optimalizált oldalaktól. Az lehet, hogy nagyon gyorsak, de buták, csúnyák, túl egyszerűek.
Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest