- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
samgar
őstag
válasz
FireShadow #25225 üzenetére
Nem állítottam az ellenkezőjét. És gondolom nagyjából mindenki levágta, hogy közel sem olyan, mint a moziban.
-
FireShadow
senior tag
válasz
FireShadow #23715 üzenetére
Úgy tünik megoldottam:
kirikae_svn.r216_iphoneos-arm.deb
libactivator_1.1.1~b4_iphoneos-arm.debutóbbiból van b5 is, talán az is jó, 1.2 NEM JÓ
iconoclasm 1.3-al 5x4es springboard layouttal tökéletes
semmi safe mode
-
Nwis86
aktív tag
válasz
FireShadow #11582 üzenetére
én is ilyen videó streamot szeretem volna már fél éve, tegnap (macikos) ajánlott is itt a fórumba pár progit ami erre jó, ha visszaolvasol láthatod is, 1ik be is vált, süt jobb mint amit szeretem volna
nem kell vele ennyi babra munka, hogy konvertálni meg szervert csinálni stb, simán fel kell rakni az orb-ot iphonra, gépre meg a kliens progit pár mb az egész, aztán regisztrálni az oldalukon (ingyenes ahogy a kliens is, de orbot is le lehet tölteni csúnya oldalakról így az is ingyenes
és ennyi, utána gépen progiba meg kell adni a megosztandó könyvtárakat, lehet videó, mp3, kép és egyéb fájlok txt-k stb, és telo máris lássa, beállítható hogy edge, 3g vagy wifivel nézzük, nekem 1mbit a feltöltésem és szinte azonnal indul minden, igaz az első 2-5 másodperce kicsit kockás és homályos a kép de utána tökéletes
-
samgar
őstag
válasz
FireShadow #8601 üzenetére
Iphone szivargyújtó töltő, ezt kellene a gugliba írnod.
-
ficere
aktív tag
válasz
FireShadow #8595 üzenetére
akksit lehet benne cserélni csak nagyon macerás(forrasztani kell).
-
samgar
őstag
válasz
FireShadow #8595 üzenetére
1. Szerintem nem lehet, de ha lehetne sem biztos h beletennék valami nem hivatalos, névtelent.
2. Igen van. Én is használom. Sima szivargyújtó töltő.
3. Igen van. Használd a googlét, letölthető, tallózható és látható témák vannak, ezeket egyszerűen csak be kell másolni a winterboard mappájába és használhatóak.
-
válasz
FireShadow #8506 üzenetére
Meg ne felejtsük el az egyik legjobb ingyenes programot, a Discovert se
-
Gsx-rr
veterán
válasz
FireShadow #8506 üzenetére
ertem ,de hiaba pipalom be ha mondjuk fent van par mappa mar es egy pedriverol fel akarok tennimeg par kepet akkor letorli az elozoket
-
macikos
addikt
válasz
FireShadow #7705 üzenetére
Endruboy007: Egy jótanács: Ne most csináltasd meg, hanem ha tudsz várj vele egy kicsit. Az új iPhone megjelenésével, olcsóbb lesz a régihez az alkatrész (persze nem egyből).
-
samgar
őstag
válasz
FireShadow #7578 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok. Szerintem már soha nem fogom megtanulni azokat az alapokat, melyek fejlesztéshez szükségesek, de azt tudom, hogy messze nincsen kihasználva a szifon UI felülete. Teljesen komplett új "bőröket" lehetne létrehozni, animált effektekkel és új funkciókkal. Lehet vannak is, csak nem tudom hol
-
[Ace]
aktív tag
válasz
FireShadow #7548 üzenetére
Cydia-Call Counter
-
FireShadow
senior tag
válasz
FireShadow #7547 üzenetére
vagy ácsi, hogy is számláz a t-mobile?
A MobilOtthon, MobilOtthon Prémium, Kaméleon, Eco, Mix, T-Mobile ikon, MédiaMánia, iWiW, valamint a Relax díjcsomagok esetében a hangposta hívások
és belföldi, valamint külföldi előfizetőkkel folytatott beszélgetések számlázása egyperces egységekben történik; a hangpostából és a tudakozóból indított
hívások esetén és egyéb irányokban, ahol nincs külön jelölve, a forgalmi díjak mérése másodperces egységekben történik, a 30 másodperces vagy
annál rövidebb hívások esetében 30 másodperc díját kell fizetni, minden megkezdett egység – tehát a hívások első három másodperce is – díjköteles.Én tudtam jól vagy én vagyok a hülye? Ha én tudtam jól akkor kell egy olyan program amit irtam.
-
válasz
FireShadow #7339 üzenetére
Akkor tudsz deautorizálni, amikor betelt az öt lehetőség. Akkor aktiválódik ugyanis a Deauthorize All opció, amit évente egyszer csinálhatsz.
-
válasz
FireShadow #7335 üzenetére
Nem ártana végre megtanulni az iTunes működését, és autorizálni az első szinkronizálás előtt...
Az IPÁkat meg duplakattal is meg tudod nyitni, vagy drag'n'droppal behajítani az iTunes-ba.
-
tl-x
addikt
válasz
FireShadow #6958 üzenetére
Hungarian store? Arról még nem hallottam! Az mi?
-
válasz
FireShadow #6958 üzenetére
Mivel semmi pontosat nem tudunk az új hardverről, jó kérdés. Az biztos, hogy amit az iPhone OS 3.0 kapcsán beharangoztak, mind elérhető lesz az iPhone 3G-n is, és nagyrészt az első iPhone-on és az iPod Touch 2G-n is.
-
válasz
FireShadow #5316 üzenetére
Nekem a Winterboard okozta ezt. Örömmel töröltem le, még ha újra végig is kellett csinálnom a tethered jailbreaket.
-
sgery
őstag
válasz
FireShadow #5317 üzenetére
akkor már küldöm olcsosms-el, ott 10ft/sms, az mégjobb ár
mert ha 3euro/50sms akkor mostani árfolyammal 17-18ft/sms..
valaki kérdezte milyen hívás idő/edge adat mennyiség számláló van a telefonhoz.
Gyárilag van benne, beállítások/általános/használat. lehet nullázni is -
hurri1983
csendes tag
válasz
FireShadow #5005 üzenetére
a 200 sms az nem minden belföldi hálózatba küldhető???
-
válasz
FireShadow #5112 üzenetére
Egy linket írhatnál esetleg, hogy miről is van szó
-
Mad_Boy
csendes tag
válasz
FireShadow #5005 üzenetére
Hali !
Engem erdekelne a pluss tok.
Honnan lehet beszerezni es mennyibe kerul ?
Illetve vedozoknit merre lehet kapni ? -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
FireShadow #4978 üzenetére
iTunes-ban arra is lehetőséged van, hogy pl. válogatás esetén egy albumba rakd a zenéid, annak ellenére hogy több előadótól származik. Keress rá, itt le van írva fórumon.
Albumborítónak meg azt raksz be amit akarsz, ha nincs az adott zenének borítója akkor meg főleg -
macikos
addikt
válasz
FireShadow #4954 üzenetére
SRS kell?
Ha van elég pénzed, akkor megpróbálhatsz egy ilyet: http://www.srslabs.com/store/iwow-adaptor.asp
Bár kérdéses, hogy szóba áll-e az iPhone-nal.
iTunes-hoz meg ez van: http://www.srslabs.com/store/iwow-plugin.asp
Viszont ezzel nem tudod a telefonon hallgatni a zenéket SRS-ben
Olyasmi Plug-in kellene, amivel lehet módosítani a zenéket.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
FireShadow #4954 üzenetére
Nem lehet egyedit csinálni, csak ha átírsz egyet, de ahhoz bele kell piszkálni. SRS? Az tényleg elszállt ötlet
Igen UNIX alapú, azon belül is BSD. Unix ismeretek buherálásnál előnyt jelentenek.
TV-OUT kérdésre: youtube-on kismillió videó fent vanDe nem klón fog kimenni a TV-re, csak képek és videók.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
FireShadow #4943 üzenetére
hát én úgy tudtam h minél kevesebb a hertz annál mélyebb. az akg amiről már írtam h kipróbáltam de nem volt benne sok basszus az 12000hz nél kezdődött.
a hpm 70 ben van mély és igen abban igazad van h a lejátszótól is függ mert a walkmanekben a megabass sokkal mélyebbet adott ugyanabban a fülesben, már már csak basszust lehetett hallani és az apple sokkal normálisabb verzióban szólal meg, de mindenképpen jobb a hpm 70. nemtudom sajnos ennek a technikai adatait hogy hol kezdődik a Hz ráta, de sokkal jobb, ha a sennheiser télleg 17000 akkor nekem az felejtős. pedig szebb lenne a gyárira operálva mint így a hosszabbítóval és fekete véggel, de akkor inkább a hangminőség... -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
FireShadow #4936 üzenetére
Hétezerbe kerül újonnan, ebből ki tudsz indulni...
-
bentsze88888
tag
válasz
FireShadow #4932 üzenetére
Engem is az aggaszt,hogy van-e hozzá mikrofon,nem írják sehol...
RenegadeC2 esetleg tudod?macikos: Ezt olvastam,hát nem tudom,én az ilyen barkácsolásokhoz teljesen nullvektor vagyok
De itt valamelyik fórumtárs megcsinálta asszem és zsírul működik!
-
bentsze88888
tag
válasz
FireShadow #4916 üzenetére
Kár,hogy táccsal nem kompatibilis
Vagy szted?(tudom nincs odaírva,de...)
-
FireShadow
senior tag
válasz
FireShadow #4912 üzenetére
juhéé [link]
van ilyennel tapasztalata valakinek? ezutan marcsak egy ütös sennheiser füles kell, meg valaholgy a kábel métereket elrejteni és máris megy a móka
-
FireShadow
senior tag
válasz
FireShadow #4901 üzenetére
na rajottem annak aki esetleg nem tudna, location neve melletti sarga ikonra lehet kattintani érte
mondjuk ettöl meg nem nez ki ugy mint a képen de csodalatos a street view mint olyan, ilyen kis kütyünbocsi, elvezkedem
-
macikos
addikt
válasz
FireShadow #4886 üzenetére
Ugye azt tudod, hogy a gyári fülesen, amit adtak hozzá van távirányitó?!
-
válasz
FireShadow #4892 üzenetére
Állítólag az iTunes library-d alapján tudna hasonló számokat ajánlani, de mivel nálunk nincs zenebolt, ez nem megy.
Igazán belehúzhatnának, mondjuk a zenéjük hidegen hagy, de szeretnék Paypallal fizetni...
-
válasz
FireShadow #4890 üzenetére
Vak vagy, de legalábbis nem elég kitartó
Amikor az album artot mutatja (tehát nem a tételes listán állsz), nyomj egyet a kép közepére. Ekkor megjelenik a tekerés, a shuffle, a repeat meg a genius fenn, valamint mutatja a dalszöveget is, ha az iTunes-ba felvitted.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
FireShadow #4888 üzenetére
Ja, annyi különbséggel hogy a vaterásat egy frissítés után kidobhatod a szemétbe, ez meg jó utána is. Végülis biztos olcsóbb félévente 5000-ért újat venni ami működik a legújabbal is, vagy most megveszed aztán elfelejted
Azontúl, hogy ez közben tölti is a telót ha úgy akarod.
-
válasz
FireShadow #4886 üzenetére
Ha 3G-s iPhone-od van, persze hogy elfogad bármilyen fülest
A gond az első generációval volt.A TV-outhoz megfelelő kábel vagy dokk kell, és a dokkcsatlakozón keresztül megy.
Példa a kábelre. -
válasz
FireShadow #4873 üzenetére
Igen, a videólejátszó pontosan így működik
De van Youtube program is gyárilag rajta. -
Palika87
csendes tag
válasz
FireShadow #4873 üzenetére
Én voltam vagy 2 hete érdeklődni és azt mondta a csaj h nem kell az új előfizuhoz semmi igazolás csak 2 személyazonosságot igazoló dokumentum és mivel új előfizetés lesz kb 20e-t fognak kérni. Na most míg ezt a 20e-t le nem beszélem nem kell előfizetési díjat fizetnem. Ikon csomagnál nemtom, hogy működik...
-
válasz
FireShadow #4866 üzenetére
Ő csak a készüléket használná, ha jól gondolom.
Persze, tudtommal a T-Mobile a készüléket is tiltja nemfizetés esetén. -
Trencso
csendes tag
válasz
FireShadow #4864 üzenetére
Nem én vettem. Én csak megveszem a telót attól, aki megvette a T-nél. Semmilyen szerződést nem írtam alá.
-
Trencso
csendes tag
válasz
FireShadow #4862 üzenetére
8 gigás fekete. Ma hozták ki a boltból, holnap veszem át. Letilthatják amúgy, ha nem fizeti a számlát?
-
macikos
addikt
válasz
FireShadow #4854 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved, de szerintem nagyot fogsz csalódni...
1. 15fps-nél többet nem tud
2. Fényerőre nagyon kényes -
macikos
addikt
válasz
FireShadow #4845 üzenetére
Bocs, de nem igazán értem az írásodat...
Most akkor az iPhone-t akarod webkamerának használni? Ennek mi értelme, vagyis miért jó hogy az iPhone képét nézed?
-
FireShadow
senior tag
válasz
FireShadow #4837 üzenetére
jelentem mukodik, streaming flash video formajaban. jó, még nincs meg az iphone de a windows resze mar meg van streameli a képernyö egy részét, és mar csak részletkérdés hogy egy vnc képét streameljem vele
következö lépés lesz a hang atvitel de azt csak akkor tudom hogyha itt lesz a telefon.. addigis a gépem hangjait tudom átadni vagy az asztali mikrofont. ja és összehasonlithatatlanul gyorsabb mint egy msn-es webcam
akinek van mar tapasztalata iphone-ra vnc-zéssel hogy mennyire egyenletes a kép ilyen olyan megoldasokkal, tudna nyilatkozni? mert gyakorlatilag azon mulik csak.. ez a flashes cucc tök realtime
ha vkit érdekel priviben meg tudom mutatni csak az en savszelem is véges igy nem pakolnam ki ide a linket
-
FireShadow
senior tag
válasz
FireShadow #4837 üzenetére
öö mondjuk ha a célszemélynek adok egy vnc viewert amit telepiteni sem kell, forwardolom a portokat, letiltom valami modon h ö ne tudjon inputokat hasznalni a telóra akkor azon keresztül nezheti a müsort
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest