Aktív témák
-
bolvar
senior tag
válasz
Jhonny06 #43517 üzenetére
nem.
mikor megvettem ugye nem ismerte fel gép.
jó átmegyek öcsémhez hogy legalább zene legyen rajta.tettem ott rá.
most összedugtam itt.
sync megvolt ugye.másolgattam a contactokat meg az appokat is lesyncelte és 1x csak kiírta a hibát amit linletem.a zenék itunesból eltüntek de telón még ott voltak.óha mondom.
aztán kikapcsoltam meg vissza párszor meg gép reset 1x csak eltüntet a telóból is a zenék amiket öcsémnél feltettem.szóval így érdekes dolog.meglátom öcsém gépéhez mit szól.elvileg ugye ott az itunes-ba szerepelnek a zenék amiket feltettem annó. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Jhonny06 #32850 üzenetére
ha simán nyom egy restore-t az miért nem elég?
amúgy minek ezt birni a host fájlba? nekem a downgrade enélkül is megy de Ő nem azt akarja csak egy sima restore-ttomcsi: próbáld meg DFU módban a restore-t
(rádugod a gépre a telót, kikapcsolod, majd 3 mp ig nyomod a bekapcs gombot, utána hozzá lenyomod a home {fő} gombot is összesen 10mp majd a bekapcs gombot elengeded de tovább nyomod a home-ot amig ki nem irja az itunes hogy restore kéne.. -ha még mindig nem tudta volna vki)
-
hito
nagyúr
válasz
Jhonny06 #31651 üzenetére
Hát nem tudom, lehet hogy velem van a baj, de legutoljára másfél hete volt a kezemben 3G (JB-elt IOS4-el) és semmi hasonlót nem tapasztaltam.
Szerintem ez nagyban függ attól, hogy mennyire van szétnyúzva, széttelepítve a készülék. Ha rommá van hackelve és 25000 rendszermódosító app van fenn, amit gyárilag nem tud a készülék akkor én nem csodálkoznék rajta. Vagy hülyeség?
-
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Jhonny06 #29671 üzenetére
Az kicsit erős, hogy nem akadályoz semmiben.
Ha korlátlan mobilnet csomagom lenne, akkor is kellene a wifi.
Soroljam miért?
Gyorsabb, stabilabb, kevésbé szívja az akkut.
Személy szerint epic failnek tartom, hogy egy hivatalos szoftverfrissítés után ilyen problémák felléphetnek.
-
-
-
manchester85
veterán
válasz
Jhonny06 #29649 üzenetére
Hát neki már lenn van az új iTunes, de mégse szedi le valamiért a 4-es szoftot. A leírásoddal amúgy egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy nekem a 3-as szoft tökéletesen megfelelt, ez viszont brutál lassú 3G-n.
Sajnos az aggodalmam beigazolódott, és vajmi kevés azon funkciók száma, ami ezért kárpótolna. Főleg, hogy a netezés is úgy belassult, hogy tőlem akár kávét is főzhetne, azzal se kárpótolna. A menügörgetéshez meg nagyobb erőt kell kifejteni, sokkal érzékenyebb és kifinomultabb volt...
Hát ez valami őrületes bughalmaz!
6mp-embe telt belépni a settingsbe, szürke képernyő fogadott mp-eikig.
-
Doresz
tag
válasz
Jhonny06 #28799 üzenetére
magamat hagy védjem meg, nem hasraütésszerűen írtam tegnap a telefon árát ikon 200ban. akkor vettem a telefont, tisztában voltam az árakkal. és pontosan írtam, külön-külön a két modellnek. nem össze-vissza. igaz linkelni nem tudtam screenshotot.
Go Karting nevű játékról nem tudom volt-e szó, de most az ingyenes verziója benne van a top20-ban. tegnap szedtem le, azóta döntögetem a körrekordjaimat. érdemes kipróbálni
aztán leszedni a teljes verziót is, ha bejön.
-
manchester85
veterán
válasz
Jhonny06 #28797 üzenetére
Igen, ez már szimpátia kérdése. Az meg tény, hogy tegnap óta amilyen hozzászólásodat elolvastam, az mind félrevezető volt. Kezdve ott, hogy megkérdezték, mennyi volt a 3gs ára bevezetéskor. Nem, hogy rosszat mondasz, kijavítod a jót, amit leírok, rosszra.
Aztán, hogy csak ikonnal lehet venni az iPhone-t, most meg, hogy 2 év gari van rá. Mocskolódni mindig lehet, de minek "segítesz", ha valamit nem tudsz? Ez számomra érthetetlen. Hasadra ütsz, és leírsz valamit...ennek aztán sok értelme van.
-
Landon
addikt
válasz
Jhonny06 #28607 üzenetére
Hát szeptember végéig lesz időnk megszokni...
Utána néztem kicsit és amikor a 3Gs-t jelentették be akkor Júni19re ígérték és Mo-ra Júliust mondtak. És ebből ugye augusztus eleje lett. (Egész pontosan júli31) Na most US/UK/Jap/Ger/Fra Júni24 és egy csomo más ország , kivéve mo, Július. Szeptember végére 88 országban lesz elérhető. Anno Augusztusra ígértek 80 országot a 3Gs-nél. Ezen adatokból én csak arra tudok következtetni, hogy nálunk jó esetben szeptember folyamán talán elérhető lesz...
-
D@niel
addikt
válasz
Jhonny06 #16049 üzenetére
Részemről ez nevetségesen egyértelmű. 3G és 3GS, teljesen más készülékek. Elfogyott az 5800? Cserének jöhet N97?
"jójó de ez nem ugyanaz..." Én úgy képzelem el, hogy akciósan vagyis kicsivel kevesebbért mint a 3G és 3GS (kapacitásból megegyező) közötti különbségért pluszban kapsz 3GS-t.
-
D@niel
addikt
válasz
Jhonny06 #15989 üzenetére
8gigás 3G-t még hoznak. Sajnos kizárt dolognak tartom, hogy 3GS-t kapj garanciára. Igazából azt is eltudom képzelni, hogy bemész mire a reakció: "hááát, érdekes a helyzet, nem tudunk fehér 3G-t adni, át kell beszélni mi ilyenkor a teendő..."
Na, azért leírom. 2 hete csütörtökön bemegyeka T-pontba -Debrecen, megkérdeztem : "Igen van fehér 3G, de szombaton és Hétfőn is hoznak belőlük" Visszakérdeztem hogy ugye ez akkor a régi modell: "Igen". szombaton nem volt fehér 3G, hogy is lett volna, azóta rájöttem hogy pár hónapja nem gyártanak. fekete 3G 16 gigás "40ezret még fizetni kellene..." WTF ebből 10 perc mulva már csak 10ezer lett. utánna bementem másik T-mobileba, ott még fekete 3g sem volt. ook, bementem Miskolcon, "már régóta nincs 3G" másik T-pont Miskolcon: "sosem volt 3G itt". Hétfőn meglepetésemre lement a 3GS ára (
). reggel Miskolc: "csak 32gigás van" Debrecenbe már inkább telefonáltam: "2db 32-es van", végül a másik Debreceni üzletre telózok: "Igen van 16 os fehér, nem is egy.." Siettettem a sofőrt, végül meglett, aszittem nem hiszem el...
van most egy felmérés, felhívnak és értékelni kell a T-mobile-t, kiszolgálás, hozzáértés, stb. elmondtam a véleményem, remélem lesz változás !
ja, és még annyival egészítem ki, hogy ha van már előfizud, akkor nem kell fizetni ködbért. Ha új előfizu, 10ezret kérnek, de csak ha ikon 200-ban vagy (Gyengébbek kedvéért nagyobb előfizus csomag = nagyobb ködbér. A fickó előkapott egy táblát és arról olvasta le hogy mennyit kell pluszban fizetnem. -
Gergőke88
addikt
válasz
Jhonny06 #10842 üzenetére
Nem, hasznaltat.
Viszont erdekes ez a bevizsgalas, mivel en atadtam a keszuleket és nem irtak ra a papirra, hogy van kulserelmi nyom pedig azert landolt mar a padlon nemegyszer.
Remelem nem fognak kotozkodni (ha megis hogy bizonyitom be hogy nem ok ejtettéke netán le...)
Érdekes lesz. -
-
hitman77
senior tag
válasz
Jhonny06 #9082 üzenetére
Ráadásul ez is egy csere készülék, mert egyszer már cserélték, ezért 1 hetes. Nekem is kb. 2 hétig volt bent múltkor, és nekem is azt mondta a fazon, hogy nem javítják, hanem cserélik.
Azt hiszem beviszem, de egy kicsit, azért bennem van, hogy mi van ha valahogy bekapcsolják.
-
joey04
titán
válasz
Jhonny06 #8268 üzenetére
T-mobile állítólag sok esetben gariban cseréli, de van egy hely ahol segítenek a problémán, de 10k.
Jah egyébként: trois, drei, три, három!
-
GuguGuru
tag
válasz
Jhonny06 #8099 üzenetére
Aki szerint a 3.0 nem forradalmi, az nem tudom valójában mit tart forradalminak !?
Kb. majdnem minden problémát, hiányosságát orvosolták a telefonnak, és az alkalmazások is sokkalta több lehetőséget kaptak. Szerintem jóval nagyobb az ugrás mint a 2.0-nál volt, ha eltekintünk az alkalmazások megjelenésétől... -
xedamin
tag
válasz
Jhonny06 #7521 üzenetére
"az 5000-et meg nem értem, te írtad az előtte lévő hsz-edbe, hogy 10 000 egy olyan"
Ha megnézted a hozzá tartozó linket, láthattad, hogy ebay-es cuccot linkeltem be, ergo arra gondoltam, hogy ha egyszer olcsóbban is hozzá lehet majd jutni, akkor venném meg.
Azonkívül, nemtudom, nekem ez a Logitech nem igazán jön be, biztos vagyok benne hogy tökéletesen szól (ezért is van Logitech asztali hangfalam), viszont nekem a másik jobban bejön. Na mindegy, ha más nem lesz majd ismerősömmel nyáron vetetek kint USA-ba lóf*szpénzért egy ilyet, azt hazahozatom. -
macikos
addikt
válasz
Jhonny06 #7518 üzenetére
Nem. Ha már megvetted, akkor utána ingyen letöltheted őket.
Egyébként egyszerű. Ha nem akarod letölteni őket, akkor másold ki a Dokumentumok\Zene\iTunes\Applications mappát. Abban vannak benne a programok (.ipa). Újratelepítés után duplaklikk, az iTunes pedig berakja őket az alkalmazásokhoz.
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Formula-1
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest