- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
robi0604 #40845 üzenetére
Ez válasz jacis-nak is
Úgy hogy letöltöd saját magad és Shiftet lenyomva nyomsz rá a restore gombra. De ez csak akkor fog menni ha 3.1.3-on vagy régebbi szoftver van a telefonon (3G és régebbiek esetén) vagy pedig van SHSH-d mentve és beállítod saurik szerverét, hogy vele kommunikáljon az itunes restore közben.
-
Landon
addikt
válasz
robi0604 #39968 üzenetére
Az a baj, hogy van a szar meg a mégszarabb... Jelen esetben T és utána a voda... a telenor még nem érte el a "szar" különböző fokozatait sem...
Én komolyan azon gondolkodom, hogy megveszem vhogy függetlenül... ha tudnék biztos forrást ami tutira tiszta akkor már mondanám is le az előrendelésem.
-
Doresz
tag
válasz
robi0604 #37105 üzenetére
Nem kell semmit csinálnod az appokkal. Amit egyszer megvettél, az már a tiéd. Amikor letöltöd újra, egy felugró ablak értesít, hogy azt az appot már megvetted, letöltheted újra, de nem kell fizetned érte.
A telefonon lévő alkalmazásokat pedig iTunes-szal úgy tudod a gépre másolni, hogy a File menüben a 'Transfer purchases from XY's iPhone'-ra kattintasz.
-
-
manchester85
veterán
válasz
robi0604 #37092 üzenetére
Csinálj egy friss szinkronizálást, friss backup-ot, és utána restore, aztán backup-ból visszaállítás. Minden vissza fog kerülni. Legfrissebb szoft van rajta? Nincs JB, nincs unlock? Mert csak ebben az esetben fog minden visszaállni ugyanúgy. A restore amúgy csak egy utolsó ötlet, de sztem ez LCD hiba lesz. Világít? Minden háttérnél látszik? Még annyit tudsz, hogy megnyitod az iPhone-on ezt az oldalt:Ha ez se, akkor restore, ha meg az se, akkor LCD csere.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
robi0604 #8249 üzenetére
Nah restore kész.
Eredmény:
Wifi: hibátlan, de nekem csak egy wifi háló van a környéken, aminek ismerem kódját, mégpedig az enyém, így többel nem tudom tesztelni
Aksi %os kijelzés: az bizony eltűnt.
Bővebben itt lehet róla olvasni, megint kicsesztek velünk...
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=670572Aki nem tud angolul vagy nem akarja elolvasni, annak röviden: Elvileg a 3G S-ben van, 3G-ben most nincs. akik jailbreakelték korábban és nem full restore-t nyomtak, azoknak engedélyezve maradt ez a beállítás, ergo kb egy soros beállítás lehet valamelyik konfig fájlban.
Kb ennyi.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
robi0604 #8246 üzenetére
Wifi: nekem látja, szerinte fel is csatlakozik, de valamiért nem használja, majd nyomok egy restore-t és meglátjuk mi lesz.
Force Quit, nylván kivették az OSből mivel a 3G S ben a home hosszan nyomása a voice controlt hozza elő. Nagyon bosszantó, legalább nekünk meghagyták volna, valsz ha lesz törés, akkor lesz rá cydia alkalmazás is.
Aku %os kijelzés nekem mutatja, korábban jailbreakvel volt a teló, viszont ott az aksi helyett mutatta a a számot, itt pedig az aksi mellett mutatja, és %jel is van mögötte, gy nemhiszem hogy összefügg a kettő, de nyomok szerintem egy restoret most, és meglesem, mert most ez a wifi elkezdett zavarni, hiába van 3G-m...
Renegade: Nincs mit
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
robi0604 #5184 üzenetére
Értem, szóval aki rakott már fel windowst a gépére, akkor az mind informatikus
Nézd meg az e-mailt amit kaptál, és ha ott csak a 0,79 van feltüntetve:
Csak a számlavezető bankodnál fogod tudni kideríteni mi történt ha az 500Ft egy terhelésnek van feltüntetve, mivel az átkonvertált összeget vonja le. Apple megterhelte a kártyád 0,79euro-val, hogy a bankodnál ez miért 500Ft, tőlük kell megkérdezni. Én is most vettem meg nemrég, és 234forintot vontak le tőlem FreeMemory-ért, nem többet. Nem tudom milyen pénzintézetnél vagy, illetve milyen módon vannak feltüntetve a tranzakciók. Némelyik bank egyből terhel, de csak meghatározott átfutási idő elteltével jelentkeznek az adatok a számlainformációnál. Pl. OTP-nél van amikor csak összevonják az aznapi egy forrásból származó vásárlásokat, és egyben tüntetik fel. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
robi0604 #2651 üzenetére
3 hibát jelzett a tranzakció után: Hibásnak vélte a kártya hátán lévő biztonsági kódot.
Nem megfelelő kártya, csak akkor nem tudom, hogy tudtak róla mégis pénzt levonni.
Pénz van rajta, az nem lehet gond.
Közben megnéztem a mail fiókom és megkaptam az üdvözlő üzenetet :
Welcome to the iTunes Store. Your account is set up and available to be used immediately. E szerint elméletileg már használhatom. Megnézem majd, hátha jó.Más kérdés, tud valaki valami jó media convertert? Amivel feliratot is rá tudok varázsolni és a képarány is jó. Kipróbáltam reggel a total video convertert, életemben elöször csináltam ilyet, de nagy örömömre sikerült.
Egy Sg Atlantis részt tudtam rápakolni erre a kis csodára és valami álomszép lett. /h264/
Csak a feliraton és a képarányon kell még dolgoznom.
Bocs a hosszú off-ért, de olyan lelkes vagyok és minden kis dolognak tudok örülni. -
c45
csendes tag
válasz
robi0604 #2408 üzenetére
Helló
A 24 honapból 12 honap járl le . De én boldogan rá szánok többet is , csak ne evel a dijcsomagal keljen meg venni . MAX : 80 ezerból kijönn egy iphone 8gb-os t-mobil ikon i400 és i600 nélkül , nagyon jó lenne......
Ezen a sorron meg akadt a szemem :
Díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozat nélkül** 86 970 Ft 99 990 Ft Ezzel bármien csomagot lehet választani?ui:. iphone 3g lehett msn-ni?
-
macikos
addikt
válasz
robi0604 #2266 üzenetére
Szerintem éppen az ilyenek miatt érdemes néha azt megcsinálni, hogy amikor már látod, hogy le fog merülni a telefon, csinálsz egy hard resetet (bekapcsológomb+home gomb nyomva tart), újraindul és úgy teszed fel töltőre.
A másik pedig, hogy akárcsak más telefonnál, ez sem szereti a félbemaradt töltéseket.
-
eTiggy
csendes tag
válasz
robi0604 #1190 üzenetére
Viccen kívül privát klub.
Anno azt gondoltam a hivatalos forgalmazás után minden harmadik ember ezzel fog majd rohangálni az utcán, de alig látok a környezetemben iPhone-kat. Konkrétan melóban egy csajnak van első genes, meg tegnap este diszkrét matekon volt egy srácnak 3G-s a kezében.
Ha előveszem a zsebemből a legtöbben azt sem vágják, hogy ez egy telefon.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest