- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
majom2
senior tag
válasz
batorpeti #9650 üzenetére
igen, sztem az itunes hasonlít a pcsuit-hoz, de ezt inkább passzolom egy hozzáértőbbnek.
ingyen le lehet tölteni, próbáld ki - bár telefon nélkül nem az igazi.a telefont csak wifin keresztül lehet háttértárnak használni, vezetékesen (tudtommal) nem. erre vannak ingyenes programok is, pl a discover.
próbálj meg AppStore-t vagy iTunes-t indítani egy kínai klónon
nem fog menni
sőt, valószínűleg meg sem fogod találni az ikonjaikat a hamisítványokon
azonkívül a hátlapra van gravírozva az Apple logo, stb. menj be egy t-pontba, és nézd meg személyesen.
én arra számítok h kb 20e-el megy lejjeb a 3g ára a 3gs bevezetésekor.
-
válasz
batorpeti #9633 üzenetére
"Az lenne a kérdésem hogy van a 3g-ben eredetileg magyar nyelv? Én úgy hallottam hogy nincs, de interneten mindenhol úgy hirdetik hogy magyar szoftverrel van."
Nincs. A szifon.com-os gárda készített egy magyarítást, a hirdetésekben nyilván arra gondolnak, hogy ezt tették rá az iPhone-ra.
"Olyan van hogy gyárilag független?"
Van, csak nem nálunk. Például az olaszoknál tilos szolgáltatófüggő telefont forgalmazni, így náluk kapásból független minden iPhone (is). Nálunk a T-Mobile függetleníti az iPhone-odat, ha kifizetsz egy 20k körüli összeget nekik (természetesen az előfizetés lejárta után, vagy ha dominósan vetted).
"A menüje az olyan hogy van készenléti képernyő, vagy csak a menü része van?"
Két fő képernyő van: a lock screen és a menü. Nézz meg egy-két youtube videót, azonnal érteni fogod.
"A telefon ellátottsága programok területén milyen?"
Nem olvastad a híreket?
Itt van a legtöbb alkalmazás.
"Mennyire használható jól a 3g gps-e? Fut rajta az igo?"
Nem tudom milyen (iPod Touch+G1 user lévén), de az biztos, hogy jön az iGO Amigo verziója. Tudtommal még nem jelent meg, de lehet hogy fáziskésésben vagyok.
"Mennyire testreszabható a telefon?"
Cserélheted a háttérképet a lock screenen, meg átrendezheted az ikonokat. Gyárilag nagyjából ennyi.
Ezekre a kérdésekre a kereső, a google és a youtube segítségével is választ kaphattál volna. Legközelebb próbálkozz ezekkel először.
Aktív témák
- Milyen routert?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpársportok
- Mobil flották
- LEGO klub
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest