- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
batorpeti
tag
válasz
manchester85 #10866 üzenetére
Nem lehet hogy abból adódik a különbség hogy ha tegyük fel te csinálsz 7kb adatforgalmat akkor a telefon számlázója ennyit fog mutatni mivel a tényleges adatforgalmat mutatja, a T-mobil viszont erre 10kb-ot számol a számlázási rendszer miatt. Gondolj bele ha ezt megcsinálod kétszer akkor a telefon számlázója 14kb-ot fog mutatni, a T-mobil viszont már 20kb-ot. Ettől függetlenül szerintem az iphone mér pontosabban pont ezért. Ez kb olyan mint a telefonálásnál. Ha beszélsz 2-szer másfél percet akkor a telefon számlázója 3 percet fog mutatni a T-mobil viszont 4 percet számláz. Szerintem tehát a különbség abból adódik hogy a szolgáltató a számlázási rendszernek megfelelő adatforgalmat nézi a telefon viszont a ténylegeset.
Ha hülyeséget írtam akkor bocsi. -
batorpeti
tag
Egy kedves Iphone 3g tulajdonost megkérhetnék hogy ossza meg velem/velünk a telefon gps-ével kapcsolatos tapasztalatait mert érdekelne, de elég keveset hallottam, olvastam róla.
Előre is köszönöm -
batorpeti
tag
Köszönöm a segítőkész válaszaidat. Használtam amúgy a google-t is de azért kérdeztem meg itt is mert gondoltam itt sokaknak van iphone-ja és korrekt infoval tudnak ellátni... És nem tévedtem.
Lenne még egy kérdésem bízva segítőkészségetekben. Az iTunes az egy olyasmi program mint a nokiánál a pcSuit? És ez mellett a telefont lehet háttértárként használni? ( Mint a nokiákat a pcSuit nélkül. )
Ja és egy másik is. Inkább használtan szeretnék venni egyet, de sokat hallottam a kínai klón verziókról. Az eredetit hogyan tudom 100%-ra megkülönböztetni a hamisítványtól azon túl hogy máshogy néz ki?
Egyébként kb mennyivel fog még szerintetek lejjebb menni a 3g-nek az ára ha hivatalosan is megjön a 3gs? Csak mert ha jelentősen akkor még én is várok egy kicsit.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
batorpeti
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de iphone témában nem nagyon vagyok otthon, de mivel sokat hallottam hogy milyen jó telefon lehet hogy vennék egyet.
Az lenne a kérdésem hogy van a 3g-ben eredetileg magyar nyelv? Én úgy hallottam hogy nincs, de interneten mindenhol úgy hirdetik hogy magyar szoftverrel van. Olyan van hogy gyárilag független? A menüje az olyan hogy van készenléti képernyő, vagy csak a menü része van? A telefon ellátottsága programok területén milyen? Mennyire használható jól a 3g gps-e? Fut rajta az igo? Mennyire testreszabható a telefon?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Raspberry Pi
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest